Tak to vypadá, že jsme skočili rovnou do léta! I když podle předpovědi si tohle božský počasí zas tak dlouho bohužel neužijeme. Jaký jste měli víkend? My včerejší Den matek strávili u Lucky s Kubou na grilování. Byla to teda spíš taková dětská party, haha. Seznámili jsme se i s malým Vincentem a užili jsme si skvělé odpoledne se spoustou dobrého jídla. Musím říct, že mi tahle setkávání už fakt hodně chyběla a vlastně i kvůli Isabelce mě mrzí, že naprostou většinu svého života strávila jen s námi, protože je vždycky vidět, jak má ráda společnost lidí a dalších dětí. Pevně věřím, že příležitostí k setkávání už bude jen víc a snad nám i to počasí bude přát <3 Užijte si krásné pondělí!

3 comments

Reply

Oooh, z fotek to vypadá opravdu nádherně. Tři rodinky s podobně starými dětmi jsou jen na pohled opravdu krásné<3 My jsme si užily grilovačku s rodinkou na čarodějnice??

Reply

To musel být krásně užitý den, z fotek úplně cítím tu pohodovou atmosféru. 🙂

Reply

Prosím vás, nemohla by jste zjistit odkud mají Lucka ten přístřešek pro malou proti sluníčku? Sháníme něco takového na zahradu pro naši dceru a tahle bílá s puntíky se mi velice líbí. Předem moc děkuji. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.