Top tady / sako staré Zara (podobné tady) / kalhoty Levi’s / kabelka Celine / lodičky Christian Louboutin tady (podobné levnější tady) / brýle Quay (podobné tady)

Jakmile se začne oteplovat, bílá se v mém šatníku stává barvou číslo jedna. Letos se k mým oblíbeným neutrálním tónům ale přidala i tahle zelenkavá. S bílou podle mě tvoří perfektní kombinaci a s opálenou letní pokožkou bude vypadat skvěle. V téhle mint barvě jsem si letos pořídila i šaty (outfit s nimi přidám na blog brzy) a myslím, že časem nějaký kousek ještě přibyde. S příchodem jara taky ráda měním černé kalhoty za bílé, i když to není úplně praktický kousek (ano, peru je docela často :D). Přes outfit jsem přehodila ještě tohle sako, které je dlouholetou stálicí v mém šatníku. Obecně asi víte, že saka miluju už od dob mého dospívání a myslím, že se na tom asi nikdy nic nezmění. Jak se vám outfit líbí? A co vy a mint barva?

4 comments

Reply

Markétko, outfit je krásný! Co se týče bílé, taky ji mám v létě moc ráda, i když moc dlouho bílá nevydrží, haha 😀 Co se týče té mint zelené, musím se přiznat, že v takové barvě nic nevlastním,haha
Měj se moc krásně, Karol <3

Reply

Ahoj Markét, si krásna ako vždy 🙂 Ja som predminulý rok tiež investovala do rovnakých lodičiek, bohužiaľ je to pre moje nohy ale utrpenie, takže som sa rozhodla, že tento rok ich skúsim predať, keďže pri pohľade na ne necítim radosť ale skôr bolesť 😀 Takže som zvedavá na akú cenu sa dostanem.
Zároveň by som sa ťa chcela opýtať na radu ohľadom séra na riasy, všimla som si v poslednom vlogu, že ti nádherne narástli. Ja som používala klasické Hairplus, výsledky sú úžasné ale bohužiaľ po roku používania sa mi vytvorila neskutočná alergia, moje oči sú červené už len pri pohľade na flaštičku od neho 😀 … teda aktuálne mám pauzu a potrebujem nejaké iné a ty máš vždy nejaké super kozmetické produkty 🙂
Ďakujeeem a maj krásne dni 🙂

Reply

Moc ti to sluší❤❤#SheMovesUs (na základě Vašeho podcastu se o to víc snaží ženám, dívkám a slečnám rozdávat podporu – a to jen díky Vám)

Reply

Hezký den ?. Outfit je moc povedený, sluší Vám. Abych byla upřímná, saka jsem nikdy nenosila, ale inspirovala jste mě a jistě si nějaké brzy pořídím. ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.