Už jste viděli nový vlog? <3 Najdete v něm pár střípků z mých dní, updaty ohledně rekonstrukce, malý haul z DM nebo naše domácí poke bowls 🙂

2 comments

Reply

Pěkný den Markét, jak jsi mluvila o tom, že nechápeš jak to musí dělat ti, co staví baráček, tak my už od listopadu čekáme na dokončení střechy, bez které se samozřejmě nemůže nic moc dělat uvnitř, takže všechno, co jsme měli nasmlouvané na jaro (omítky, podlahy, pokládka podlahového topení), se muselo přesunout na neurčito, protože firma není schopna nám deklarovat žádný konkrétní termín kdy střecha bude. A to jsme se chtěli stěhovat v srpnu, protože v září mám termín porodu. Nicméně zatím to vypadá, že budeme i s miminkem v našem stávajícím bytě 2+1 45m2, kde není ani kočárkárna, takže kočárek budeme mít asi v obýváku :D. Doufám, že alespoň na vánoce už budeme v baráčku :).

Reply

Jasně že už jsem ho viděla! Je super jak teď přidáváš články skoro každý den! Já ani nestíhám psát komentáře a protože vím ze své zkušenosti jak to velmi potěší jdu to napravit! Hezký den všem-vyrazte dneska na procházku protože je nádherně!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.