šaty Ginatricot (vyprodané, podobné tady nebo tady) / sandálky Steve Madden (staré, podobné tady nebo tady) / kabelka Celine / brýle tady

Jeden letní outfit pro trochu pozitivní energie během těhle deštivých dnů. Nějak se mi nechce věřit, že bude vážně pršet ještě týden v kuse. Každopádně doufám, že jste měli hezký týden. Co máte v plánu na upršený víkend? Já možná začnu už pomalu organizovat nějaké věci na stěhování, potřebovala bych protřídit svůj a Isabelky šatník, probrat věci v úložném prostoru pod postelí a možná i zabalím první věci – takové, které nepotřebujeme používat, třeba knížky, dekorace a tak podobně. Tentokrát to stěhování bude asi o něco náročnější, nejen, že máme víc nábytku, ale hlavně s malou nebudeme mít celý den prostor na balení. Vždycky jsme sbalili celý byt během jednoho-dvou dní, jsem zvědavá, jak to bude teď. Chci si to ale alespoň trochu ulehčit a věci si předem protřídit. Máte nějaké tipy na stěhování s dětmi? 🙂

25 comments

Reply

Milá Markét, moc ti to sluší:) vypadáš jako mladší a hezčí verze Carrie ze sexu ve městě:) nenatocila bys někdy video o své sbírce bot nebo kabelek s nápady jak je kombinovat? Dost s tím bojuju:)
Krásné dny a úspěšně a klidné stěhování!:)

Reply

Také se přidávám, že bylo super kdyby jsi natočila sbírku bot a kabelek.

Reply

Tobě to tak sluší!♡

Reply

ahoj Markétka ! moc hezký outfit !! 🙂

Reply

Ahoj Markétko!
Když jsem viděla tyto šaty v nějakém vlogu, jak jsi je ukazovala, tak se mi moc nelíbily.. Ale když vidím, jak jsi je zkombinovala s těmi nude barvami, tak musím uznat, že tento look je opravdu skvělý! Ta zelená barva je v krásném jemném odstínu, který ti vážně moc sluší 🙂 .
Denisa

Reply

Šatky krásne, dievčenské, nežné 🙂 ..môj tip pri sťahovaní je poprosiť o pomoc babku,dedka,krstnu,… Niekoho kto pomôže postrážiť bábätko ale tiež pomôže pri balení 🙂

Reply

<333 krasna

Reply

Nádherné fotky! ? a ty šaty ti moc sluší ?

Reply

Doporučuji nepoužívat tan luxe, obsahuje hormonální dysruptory-benzylsalicylaty, je potřeba si vyhledat info než něco propaguji:/ viz aplikace toxfox

Reply

Wow, tak tyhle šaty ti neskutečně sluší, fakt paráda! 🙂

Reply

Ahoj Markét, my se stěhovali teď se dvěma dětmi 6 a 3 roky + mým těhotenským břichem v 7. měsíci.. No, co říct, při distanční výuce a malém školkáčkovi doma to bylo náročný. Držím palce. Ideální je si to balit postupně a pokud máte možnost, tak stěhovat asi i na etapy. My stěhovali s pomocí stěhováků vlastně 3 dny včetně úklidu starého bytu a padala jsem opravdu na pusu. Ale vy to zvládnete určo elegantněji ;). Jinak ty šatičky jsou kouzelné, jako víla na paloučku, jen mně by byly tak krátké, že bych se nemohla předklonit k dítěti :D. Z tohoto důvodu jsem po porodu druhého dávala dál svoje milované šaty, u nichž byl zadek příliš blízko okraji látky :D.

Reply

Moc krásne šaty Marketko ? u nás je to jasný, co budeme dělat o víkendu – budeme doma máme totiž karantenu.

Reply

Neuvěřitelně moc ti to sluší ? a ty světlejší vlásky ti mnohem více lichotí.

Stěhovali jsme se s 6.měsíční dcerou naposledy a dalo se to. Balila jsme víceméně když spinkala. Přeji vám, ať to jde co nejlépe ?

Reply

Nádherná paní v nádherných šatičkách, na nádherných fotografiích, které zachycují krásu a pozitivitu ?.

Reply

Ahoj, co pouzivas za foťák?

Reply

Ahoj,jsi krásná šaty Ti moc sluší ??
O víkendu chci kouknout do obchodu a koupit si boty,spodní prádlo jinak doma číst knihu a koukat na Netflix na Cizinku a možná na nějaký film ? Měj se krásně ať stěhování jde v pohodě ??

Reply

Ahoj Markét moc krásné šaty moc sluší ??
O víkendu budu doma koukat na Netflix na Cizinku a ještě kouknout do obchodu na boty a spodní prádlo chci koupit. Měj se krásně ať stěhování jde v pohodě ??

Reply

Ahoj Markétko.
Překrásný outfit!
Jinak s tim balením, ted jsme na tom dost podobne. Koupili jsme dvoupatrový dům, douklizime spodni patro a postupne stehujeme veci. Horni patro je pomalu nachystane na komplet rekonstrukci. Mam 9 mesicniho syna, který (bohuzel) není ditko, ktere spinka pres den bez me pomoci. Bud spi v kocarku, nebo v nositku nebo v posteli, kde ho musim uspat. Takze balim, kdyz je doma manzel, ktery se malrmu venuje, nebo kdyz ma maly dobrou naladu, tak taky neco stihnu. Jinak pomaha babicka s dedou s hlidanim a to je uplne nejvic ♥️ diky bohu za vsechny babicky a dedy ?
Hodně stesti pri stehovani ☺️

Reply

Nádherný jarní outfit, tahle barvička ti moc sluší! 🙂

Reply

Máme na v podpadcích a šatech… to se mi moc líbí.

Reply

Ahoj Markétko, chtěla jsi vždycky mimino až po svatbě, nebo by ti nevadilo kdyby jste Isu měli ještě před svatbou?

Reply

Naprostá dokonalost! Šaty, boty , osobnost ,charisma ??
Stěhovali jsme se když bylo malému 7 měsíců a zvládli jsme to úplně v pohodě ty dětičky jsou úžasně přizpůsobivý. A za mě je nejlepší pokud to jde odvážet věci průběžně a postupně.

Reply

Ahh ja se furt opakuju, ale strašně ti to sluší!

Reply

Moc ti to sluší! 🙂
Sarushef blog

Reply

Ahoj Market, mozem sa opytat co robis s vytriedenymi vecami, ktore uz nenosis? Predavas ich niekde? Dakujem 🙂 A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.