1. Duben byl ve znamení podcastových rozhovorů! Už jste je slyšeli? // 2. Pozorovat svět dětskýma očima je prostě nejvíc.. Isabelky první jaro <3 // 3. Jeden bílo-modrý outfit // 4. Stejně pořád nechápu, jak nádherná ta Praha je.

1. Já to jaro tak miluju! Nejkrásnější období v roce. A jak uvidíte, v průběhu dubna se mi v mobilu nahromadilo poměrně hodně fotek rozkvetlých stromů, haha. // 2. Outfit, který jste už mohli vidět v samostatném článku. Tuhle bundu poslední dobou nosím skoro pořád.

Moje narozeniny v kostce. Spousta krásných květin a spousta dobrého jídla. Moc jsem si je užila i tak, ale stejně tajně doufám, že svoje 26. narozeniny už oslavím třeba někde na brunchi s přáteli!

1. Džíny, bílé tričko a černé sako = kombinace, která funguje vždycky a je perfektní na ty dny, kdy se potřebuju obléknout co nejrychleji, ale zároveň chci pořád vypadat hezky. // 2. Všechno už se krásně zelená!

1. Ovesná kaše na různé způsoby u nás teď fakt jede. Já sice sladké snídaně moc nemusím, ale když vidím, jak moc chutná Vildovi i Isabelce, dělám ji často. // 2. Káva výjimečně a po dlouhé době v porcelánu, byť vypitá ve stoje před kavárnou. Už se tak těším, až otevřou zahrádky! // 3. Procházka po Petříně // 4. Moje dvě kočičky <3

Když je venku teplo a ještě na nás čeká v parku tahle nádhera, byl by úplně hřích neužívat si dlouhé procházky.

1. Národní muzeum je tak krásné! I když je po rekonstrukci už poměrně dlouho, stejně se pořád kochám, kdykoli jdu kolem. // 2. & 3. zastávka v Coffee Room // 4. Duben byl taky ve znamení dalších velkých kroků. Brzy vám povím víc.

Praha a jaro. Musím k tomu něco dodávat? 😀 <3

1. Většinu dubna se na bytě ještě nic nedělo, ale alespoň nám dorazily všechny dlaždice, umyvadla, vana a všechno potřebné do koupelen. Na konci měsíce se nám ale vrátili dělníci (jupíí) a v době, kdy píšu tenhle článek, jsou koupelny už z velké části hotové. O tom vám ale povím v květnovém shrnutí. // 2.-4. Další toulky petřínem, hehe.

Krásná kavárna Kro Coffee a jejich skvělé cappuccino.

Tak to byl můj duben! Jaký byl ten váš? 🙂

4 comments

Reply

Wau Markétka ,úplne zbožnujem tieto mesačné diares ❤️ ! Taký miluji hrozne jaro ! Je to takový kouzelný :)) Markétka bude v blízke dobe i vlog ? 🙂 moc se teším !

Reply

Nádherné fotky s krásnymi spomienkami?? môj apríl bol v znamení covidu, ale už je naštastie všetko v poriadku?? Zdravie je to najdôležitejšie čo všetci máme vždy som to síce vedela, ale teraz ma to utvrdilo na 1000% ? U nás na SK sú už terasky otvorené, ale nejak som sa za ten čas naučila si vychutnať aj kávu so sebou pri prechádzke ? Inak Isabelka rastie ako z vody??? Krásny deň, Markétka?

Reply

Z fotek přímo čiší letošní dokonalé jaro, rozkvetlé stromy a tulipány mi vždycky lepší náladu! Nádhera! :))

Reply

Ty jo, nemůžu uvěřit tomu že už je květen! Hrozně rychle duben utekl ale já jsem ho měla asi jako všichni ve znamení online školy, procházek, dobrého jídla a spoustu volného času stráveného s kamarády a rodinou…P.S. nádherný fotky??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.