Krásné úterý, dnes mám pro vás po pár měsících další díl Oblíbenců! Najdete v něm tipy na kosmetiku, módu, ale i třeba knížku nebo seriály <3

24 comments

Reply

Jupí!? idem hneď pozrieť, krásny deň Markétka!☺️?

Reply

I tobě <3

Reply

Skvělé video, Markétko jak jsi na tom vlastně s laky od essie doporučila by jsi je. Jednou jsi ve videu ukazovala celou sadu těchto laků, používáš je ještě?

Reply

Essie je jedna z mých oblíbených značek, zrovna včera jsem si koupila dva nové odstíny 🙂

Reply

Ahoj Markétko, neplánuješ zase natočit update tvé ranní a večerní rutiny v péči o pleť a o vlasy?

Reply

Ahoj Nikol, asi ne, v mojí péči o vlasy se poslední dva roky téměr nic nezměnilo (stále používám oranžovou řadu Invigo od Welly) a péči o pleť podle mě nemám moc zajímavou, všechny produkty znáte z vlogů nebo oblíbenců, tak mám pocit, že bych se zbytečně opakovaĺa 🙂 x

Reply

Markétko naprosto úžasné video. Tvé oblíbence mám moc ráda, vždycky v nich najdu nějakou inspiraci, kterou následně ráda vyzkouším. Kabelka, kterou ve videu ukazuješ je nádherná, máš na kabelky skvělý vkus. Nechtěla by jsi někdy natočit video o všech tvých kabelkách?

Reply

Moc děkuji! Časem možná ano 🙂 x

Reply

Ahojky Markétko, na tvé oblíbence se vždycky moc těším, protože tam pokaždé zmiňuješ zajímavé produkty. Na knížku Zázračný úklid pokukuji už nějakou dobu a asi ji velmi brzy pořídím. A nechtěla by jsi někdy ve videu ukázat tvé třídění věcí, před nastěhováním do nového bytu – třeba kosmetiku, oblečení…atd?

Reply

Ahojky, určitě pořiď 🙂 A uvidím, když budu mít příležitost, tak klidně 🙂

Reply

Jedna z nejlepší kategorií na tvém kanále jsou oblíbenci. Opět moc povedené videjko Markét. A souhlasím s komentářem výše bylo by super kdyby jsi opět natočila tvou ranní a večerní péči opleť

Reply

To mě moc těší, Leni, děkuju!

Reply

Přidávám se ke komentáři nade mnou, také by mě bavilo video s tříděním šatníku 🙂

Reply

Ahoj Marketka, suhlas s ostatnymi video ako si triedis satnik by bolo skvele. Mozno to aj nejak okomentovat kazdy kusok, ze preco ho uz do noveho bytu neberies? Napr nepaci sa mi to, je to zly material, farba sa mi uz nepaci a tak 🙂
Inak tie tweed kratasky z & Other stories si nechavas ci menis cislo za mensie?
Maj sa pekne :))

Reply

Holky, já uvidím, jak to bude, ono to třídění a stěhování v kombinaci s péčí s malou bude asi dost náročné, takže zatím netuším, jestli budu mít vůbec možnost ještě k tomu něco natáčet 🙂 Kraťásky jsem vrátila 🙂

Reply

Také se přidávám ke komentářům, že by video o třídění šatníku bylo moc fajn.

Reply

Krásný den Markétko, chtěla bych se zeptat na Vaše oblíbené odstíny essie laků, děkuji za odpověď! Ema

Reply

Sugar Daddy a Topless&Barefoot 🙂

Reply

Skvělé video Markétko, tvé oblíbence mám moc ráda. A knížka kterou jsi ve videu ukazovala je úžasná, vytřídila jsem si podle ní šatník a jsem nadšená.
A ještě bych se ráda zeptala zdali neplánuješ natočit zase nějaké samostatné video na tvé oblíbené knihy.

Reply

Ahoj Markétko na video o tvých oblíbených produktech se vždycky moc těším. Baví mě jak v nich ukazuješ kvalitnější produkty. A tvá nová kabelka je naprosto nádherná. Jak je tvůj aktuální wishlist na kabelky?

Reply

Krásný den Markétko, mám dotaz trochu mimo tvé video, ale jak jsi spokojená s kabátem od The Curated? Doporučila by jsi ho? Změnil se nějak po delší době nošení? Je fajn do téhle značky zainvestovat? Plánuješ si od nich pořídit ještě nějaký další kousek?
Sama uvažuji o koupi kabátku a svetru, ale přeci jen nechci se spálit je to malá značka s kapku vyšší cennou.

Reply

Krásný den Markétko, mám dotaz trochu mimo tvé video, ale jak jsi spokojená s kabátem od The Curated? Doporučila by jsi ho? Změnil se nějak po delší době nošení? Je fajn do téhle značky zainvestovat? Plánuješ si od nich pořídit ještě nějaký další kousek?
Sama uvažujznam.czi o koupi kabátku a svetru, ale přeci jen nechci se spálit je to malá značka s kapku vyšší cennou.

Reply

Krásný den Markétko, sice se to netýká videa, ale chtěla bych se tě zeptat jak jsi spokojená s kabátkem od The Curated? Vyplatí seto této značky zainvestovat? Plánuješ si od nich ještě něco pořídit?
Sama uvažuji, že pořídím jejich kabát a svetr, ale přeci jen je to kapku dražší značka.
Předem děkuji za odpověď.

Reply

Zbožňuju tvá videa! Většinou co doporučíš, potřebuji vyzkoušet taky. ? bohužel teď s košilovými šaty mi to nevyšlo. Doskladňují na Asosu, nebo moje šance jsou nulové? Děkuji ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.