photo credits: Natalia Poniatowska

Vzpomínky na mou milovanou Paříž, kde jsem byla před měsícem na PR tripu v rámci fashion weeku. Na světě je jen pár míst, kam se můžu vracet klidně každý rok a nikdy mě neomrzí. Paříž patří mezi ně, ačkoli vím, že ne každý to tak má. Třeba můj muž ji až tak moc nemusí a vždycky by dal přednost městům ve Španělsku. Tam to teda miluju taky, ale Paříž pro mě vždycky bude z nějakého důvodu mít zvláštní kouzlo. Miluju tu atmosféru, architekturu, módu, inspiraci na každém rohu. Mohla bych klidně celé odpoledne prosedět v kavárně, jíst jeden croissant za druhým, pozorovat lidi, ruch města a nechat se jím motivovat. Myslím, že je to prostě láska na celý život <3

Mimochodem, zrovna jsem z mého výletu vydala vlog! Pokud jste ho neviděli, najdete ho tady.

4 comments

Reply

Dobrý den, fotky z Paříže jsou tak krásné. Paní fotografka Vás úžasně zachytila. Stejně tak vlog z Paříže. Takový výlet to je sen. Mějte se krásně, ať se Vám i nadále daří.

P.S. Budu se těšit na video, co Vám mimo produktů pomohlo ke zlepšení pleti. I po odlíčení máte pleť bez začervenání a jizviček. Také již několik let pracuji na její zlepšení. Produktů jsem vystřídala tolik, že jsem přestala věřit, že vůbec nějaký funguje. Počítám s tím, že to bude to souhra více faktorů, které mají vliv na „uzdravení“ pleti. I tak si ráda nechám poradit.

Reply

ahoj Marketko, mam to stejne jako tvuj manzel 🙂 asi jsem mela od Parize velke ocekavani nebo nevim cim to je 🙂 kazdopadne fotky jsou moc krasne!:)

Reply

Moc tě zdravím, Marketko 🙋🏼‍♀️
Vlog z Paříže byl úžasný 👍🏻🫶🏻 a to profi líčení top strop 😲. Nepamatuješ si, prosím, jakou rtěnku slečna vizážistka použila? Byl to krásný odstín 😍

Reply

Moc krásné fotky a ty jsi nádherná. Viděla jsem tvůj krásný vlog, velmi ti to slušelo a sluší i nyní!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.