Nejkouzelnější čas roku se nezadržitelně blíží, a s ním ruku v ruce přichází čas na speciální outfity. Vánoční večírky, Štědrovečerní večeře nebo silvestrovská oslava – nespočet příležitostí, kam vynést trochu třpytu. Loňské Vánoce jsem trávila v noční košili v porodnici, a ačkoli to pro mě byly ty nejkouzelnější svátky ze všech, těším se, že si to letos vynahradím a obléknu něco speciálního. 

Třpytky, kam se podíváš

Kdy jindy se obléknout do něčeho třpytivého, když ne teď? Konec roku a oslavy s ním spojené k tomu přímo vybízí. Vždycky jsem snila o tom, že oslavím Silvestr na nějakém speciálním místě v krásných třpytivých šatech – zatím mi to nikdy nevyšlo, haha, a tuším, že v následujících letech to ani nehrozí. Ale kdybych se chystala na nějaký krásný večírek, oblékla bych se do něčeho takového.

Red is always a good idea

Neumím si představit svátečnější barvu, než je červená. Krátké, dlouhé, hedvábné, bavlněné, pletené… jakékoli šaty vypadají v červené barvě prostě speciálně. Ať už se rozhodnete pro bold red, nebo upřednostníte tlumené burgundy odstíny, rozhodně nešlápnete vedle.

Velvet lovin‘

Další věc, kterou mám se svátečními outfity hodně spojenou, je samet. V nejrůznějších barvách i střizích vždycky působí svátečně. 

Cinderella moment

No a pokud dáváte přednost klasickým a minimalistickým outfitům i během Vánoc, co takhle ozdobit alespoň nohy? 

Blink blink

A nakonec šperky. Nebojte se sáhnout po výraznějších kouscích a nechat je vyniknout. 

s láskou, M.

-obsahuje affiliate odkazy-

4 comments

Reply

Boží! 🙂 hlavně, že si se nám vrátila na blog – mimochodem krásný nový vzhled. Přeji krásné svátky tobě i celé rodině 🙂

Reply

Děkuji, krásné adventní období i Tobě 🙂 <3

Reply

Mám moc ráda tvoje vlogy, story, posty i reals a byla škoda že jsi nebyla i tady více aktivní. Ale návrat na blog stoji za to. Vzhled blogu je krásný a nápad na obsah se mi taky moc libi. 🙂

Reply

Jsem neskutečně ráda, že jste zase začala psát. Blog je prostě srdcovka a ve spojení s vaší tvorbou, nedokážu nečíst. Přeji hezky strávený advent a těším se na další článek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.