Kdo by nemiloval tyhle krásné letní dny! Celé dny i večery venku, slaďoučké ovoce, co dětem teče po celém břiše, grilování s kamarády a rodinou… Sem tam jsem s sebou brala foťák a po dlouhé době pro vás mám oblíbený random post! 🙂

Grilované krevety. Mňam! Kdybyste někdy sháněli v Praze skvělé ryby a mořské plody, můžu doporučit prodejnu Blue Fjord v centru. Krásný výběr, skvělá kvalita a dobře poradí.

Naše milované víkendové snídaně! Většinou chodíme jednou týdně celá rodina, občas se k nám přidají kamarádi. Ale nebudu lhát, byť to z fotek vypadá idylicky, udržet malou sedět je někdy docela challenge. Kdo máte hodně živé dítě, co chce neustále všechno objevovat a celý den se nezastaví, asi přesně víte, o čem mluvím. Už jsem ale vychytala pár triků, základ je mít vždycky HODNĚ zábavy, takže s sebou nosím tašku plnou knížek, malých skládaček nebo vodových omalovánek (nedělají žádný nepořádek, což je fajn). Pak se i docela v klidu všichni najíme, i když rychle 😀 Teď jsme koupili i magnetickou kreslící tabuli, která, myslím, bude mít taky úspěch.

Naše oblíbená kavárna Mezi Srnky. Miluju jejich lívance a vajíčka na lanýžovém oleji, Vilda zase zbožňuje jejich zapečený toast. Většinou si objednáme všechno a každý si dáme od všeho trochu 🙂

Letní dny ale trávím i v kanceláři. Tedy většinou jen pár dopolední a zbytek doháním, kdy se dá 🙂 Máme teď hodně práce s novými produkty, takže mám pocit, že nestíhám vůbec nic. Naštěstí už řeším primárně jen výrobu a věci kolem e-shopu, takže ty největší stresy se vzorováním a objednáváním už mám za sebou.

Letos letní kolekci nespouštíme najednou, ale postupně. A musím říct, že jsem ráda, že jsem se tak rozhodla. Objednávky chodí hezky plynule, ve skladu zvládáme včas přeorganizovávat krabice a výroba stíhá podle momentálních kapacit. Další novinka by měla dorazit do týdne nebo dvou, můžete se těšit na skvěle padnoucí body z organické bavlny 🙂 A pak už přijdou na řadu nové šatičky!

Můj lovebrand, doslova <3

Po dlouhé době jsem se teď s chutí vrátila k pečení! Na podzim a během Vánoc jsem pekla hodně často, na jaře naopak skoro vůbec, takže si to teď užívám. Ještě, když je teď všude tolik krásného ovoce! To mi připomíná, že pro vás budu mít recept na super jednoduchou a zdravou ovocnou buchtu. Koláč z fotky jsem dělala podle tohohle receptu. Byl moc dobrý, jen musím ještě vychytat těsto, měla jsem ho hodně tvrdé, ale chuťově bylo super.

x

7 comments

Reply

Milá Markétko, moc děkuji za zpříjemnění dne pozitivním příspěvkem! Moc ráda vás sleduji. 🙂

Reply

Moc děkuji <3

Reply

Ahoj Markétko, opět skvělý článek…takové články mám snad nejraději, a ty černé šaty, které máš na dvou fotkách vypadají skvěle.

Už se moc těším až zveřejníš novou kolekci ariette ve které budou také šaty. Plus jsem se chtěla zeptat, kdy budete mít na skladě (teda jestli ještě budete někdy mít) bílá bacis trička. Už dlouho si na něj brousím zuby, ale zatím byla má velikost vždycky rychle pryč.

Reply

Ahoj, to jsem ráda, děkuji! 🙂 Určitě budou, ale až na podzim. Určitě je pak lepší s nákupem nečekat, vždycky je o ně velký zájem a i větší zásoby nám na skladě nevydrží moc dlouho. xx

Reply

Ahojky Markét na nové kousky z tvé kolekce se těším, body bude určitě moc fajn. Ale chtěla bych se tě zeptat kdy bude znovu v prodeji bílé basic tričko. Když jsem psala na před nějakou dobou na Ariette (na instagramu) říkali, že to bude do dvou týdnu znovu na skladě, ty už ale uplynuly a pořád na skladě není, což je škoda, protože je to super kousek na léto.

Reply

Ahoj, jestli už je to delší doba, tak to pravděpodobně na skladě byly, ale rychle se vyprodaly 🙂 Jinak si to neumím vysvětlit, naposledy jsme je naskladňovali někdy v dubnu. Momentálně je neplánujeme došívat, jednak to právě není vyloženě letní kousek (bavlna je vysokogramážní, takže by v něm bylo horko), ale hlavně naše dílna nemá obrovské kapacity, takže teď upřednostňujeme ve výrobě nové kousky na léto 🙂 Basic trička budou dostupná pravděpodobně někdy v září. Měj se krásně <3

Reply

Ty první fotky jsou fakt nádherné. Jsou upravované vašimi blogger presety?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.