top tady / kraťasy tady / brýle Massimo Dutti / kabelka Celine / sandálky Hermés / aff links

Len a hedvábí, ty nejlepší materiály do horkých letních dnů. Tenhle outfit je momentálně jeden z mých nejoblíbenějších! Nejen, že mi v něm je příjemně, i když je venku 30 stupňů, ale hlavně se v něm cítím naprosto sama sebou. Taky máte nějaké outfity, ve kterých se cítíte, že jste to prostě VY?

Tyhle hedvábné kraťasy jsem si kupovala už před nějakou dobou, letěly se mnou už na Tenerife a myslím, že budou patřit mezi moje oblíbené ještě hodně sezón. Top je novější, přidávala jsem vám ho do posledního shopping článku a musím říct, že je naprosto skvělý. V téhle kombinaci se mi líbí nejvíc, ale umím si ho představit i s džínovými nebo bílými kraťasy, ale klidně i nějakou sukýnkou. Vzhledem k výrazným rukávům ale asi vždycky budu spodek outfitu volit hodně jednoduše.

Jak se vám outfit líbí? <3

6 comments

Reply

<3

Reply

❤️

Reply

Ahoj Markétko, naprosto nádherná kombinace. Přesně takové outfity mám nejraději, kombinace přírodních materiálů a jednoduchých střihů.

Zároveň bych se tě chtěla zeptat jak jsi spokojená s Hermes sandálky, všimla jsem si, že sis je pořídila i v další variantě. A myslíš, si, že jsou vhodnou volbou i pro někoho kdo má třeba ploché nohy?

Reply

Děkuji <3

Já sandálky můžu jedině doporučit, jsou hrozně pohodlné a v létě nosím 90% času jen tyhle 😀 Kůže po pár nošeních krásně změkne a jsou jako bačkůrky. Ohledně plochých nohou ale bohužel netuším - nevím, jaký typ bot je na ně potřeba. Asi je vždycky nejlepší zajít si do butiku a vyzkoušet si je 🙂 x

Reply

Ahoj Markétko,

outfit je moc krásný! Jako dělaný na horké letní dny 🙂
Chtěla jsem se tě zeptat, vím, že jsi kvůli hormonální nerovnováze chodila na akupunkturu. Mám dost podobný problém a jsem na ni už také objednaná. Vím, že je to inviduální, ale zajímalo by mě, za jak dlouho ti akupunktura pomohla a zda si musela dodržovat nějakou zvláštní stravu. Moc děkuju, zjišťuji si ohledně toho co nejvíc inforamací. 🙂

Reply

jednoduchý, pekný a pohodlný outfit 🙂 na leto super ! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.