Šaty / top / proutěná taška / aff links

Tři kousky, které jsem si koupila na léto 🙂 Původně jsem si objednala ještě pár dalších věcí, ale neseděly mi, takže jsem si nechala jen tyhle tři a ze všech jsem naprosto nadšená. Ještě pokukuju po těhle krásných šatech a zajdu se někam podívat na plavky. Potřebovala bych nějaké obyčejné spodky, vršků mám hodně (často si je kupuju i zvlášť a mixuju různé plavky dohromady), ale mám pocit, že spodky jsou na údržbu dost náročné, obzvlášť ty bílé. Slaná voda, písek… a po dvou sezónách jsou úplně zašlé. Kdybyste měli tip, kde mají hezké, jednoduché a kvalitní plavky, dejte vědět! 🙂 Každopádně zpět k nákupu z & Other Stories!

Jako první jsem si vzala tyhle krásné šaty s květinami, ten střih mi připadal hrozně romantický. Složení je bavlna a len, takže do horkého počasí ideální. Od prsou dolů jsou volné, takže jsou opravdu velmi pohodlné a můžete se v nich pořádně najíst, aniž by vás někde tlačily – což je vždycky fajn! 😀 Druhý kousek oblečení je tenhle lněný top. Včera jsem ho měla poprvé na sobě (outfit post coming soon!) a musím říct, že jsem si ho naprosto zamilovala. Už teď vím, že je to jeden z těch kousků, co budu hrozně ráda nosit i za x let. Složení je 100% len, rukávy se dají nosit tak, jak jsou na fotce, ale i se spadlými rameny, což se mně osobně líbí ještě trochu víc, holá ramena mi připadají hrozně sexy. No a poslední kousek je tahle proutěná taška, kterou plánuju nosit asi hlavně na pláž. Jednu velkou proutěnou tašku už doma mám, ale je velmi pevná, takže nejde dát do kufru, což je nevýhoda, když cestujeme letadlem. Tahle je měkká, takže se dá krásně složit, velikost je podle mě úplně ideální, není ani malá, ani obrovská. Má klasická malá poutka, ale i delší kožená, takže ji můžete nosit v ruce i na rameni.

Co vy, pořídili jste si na léto něco pěkného? Já toho o moc víc asi kupovat už neplánuju, budeme mít spoustu krásných kousků na Ariette (mimochodem naše nové basic topy z organické bavlny už jsou online, za mě je to naprosto nejlepší střih i materiál, co jsem kdy měla). Udělala jsem pár fotek před pár týdny na focení, tak vám ještě sepíšu backstage post s malými ukázkami, na co se ještě můžete těšit. Užijte si krásný víkend! x

5 comments

Reply

Šaty a top sú krásne, 🙂 nad oboma som rozmýšľala, ale bála som sa, či by mi neboli prikrátke, nakoľko som celkom vysoká.
Na tvoje odporúčania som si však kúpila ľanový overal a som z neho úplne nadšená!

Reply

Pořídila sis krásné kousky, už se těším až nám je ukážeš v nějaké postu.

Jinak plánuji si pořídit nějaké kousky od tebe, hlavně tvé basic bílé a černé tričko, ty mi připadají naprosto dokonalé. A dělala jsem si zálusk i na tvá tílka, ale přiznám, že mi v nich vadí elastan, takže se nakonec obejdu bez nich.

Reply

Tak to je škoda, tílka jsou opravdu úžasná a díky elastanu perfektně sedí, jen 100% organická bavlna bohužel není tak pružná a na tento typ tílka tak dobře nefunguje 🙂 Bílá trička budeme došívat zase na podzim <3

Reply

Markétko, pořídila jste moc krásné kousky. Moc se těším na fotky outfitů. Od Arriett plánuji nějaké basic šaty, ale nemohu se rozhodnout zda bíle, černé nebo jetě počkat na nové kousky.

B.

Reply

Moc krásný, ale mně tento romantický styl nesluší, nebo spíš se v něm vůbec necítím. Ale tu tašku bych využila, to jo.

Simple living: Co pro sebe můžete udělat na jaře

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.