Krásnou neděli! Zrovna jsem zveřejnila nový vlog, uvidíte v něm pár střípků z posledních květnových dní, procházku, začátek balení, nákupy, manikúru, svatbu našich kamarádů, výlet nebo povídání o tom, jak to nakonec dopadlo s řemeslníky 🙂

14 comments

Reply

Skvělý vlog, jako vždycky. Bydlím kousek od místa, kde jste byli na svatbě. Moc krásné místo. Jste pro mě velkou inspirací. Nejlepší jsou vaše outfity a klid na duši, relax Vás sledovat na instagramu, blogu, YouTube, ale i poslouchání podcastu při běhání. Jak by jste řekla i vy, je to proste naprosto dokonalý a boží. Jen tak dál. Jdete tou nejlepší cestou.

Reply

Mockrát děkuji <3

Reply

Ahoj Markétka ,vlog bol opäť moc skvelý ! ❤️? budeš pridávať prosím aj letné outfity na blog ?

Reply

Určitě 🙂 x

Reply

Ahoj Markét, určitě bych se moc ráda podívala na ten „tvořící proces“ čehokoliv 🙂 těším se, pa 🙂

Reply

<3

Reply

Super video, také vlogy mám najradšej ❤️

Reply

To jsem ráda <3

Reply

Markétko jak to, že zatím nemá Isabelka náušničky?

Reply

Náušničky jí dávat určitě nechceme. Až bude starší a projeví o ně zájem, moc ráda s ní do salonu zajdu a nechám si propíchnout třeba ještě jednu dirku s ní. U miminka mi to ale připadá úplně zbytečné.

Reply

Ahoj Markétko, opět skvělý vlog. V šatech ti moc slušelo, jsou opravdu nádherné (jen je škoda, že tak krásné a drahé šaty jsou ušity ze 100% polyesteru).
Přeji ať Vám dobře a bez komplikací pokračuje rekonstrukce domu. A ještě se chci zeptat jestli neplánuješ točit nějaké video o mateřství, přeci jen ten Váš malý zázrak máte již skoro rok. Tak by bylo zajímavé shrnutí tvých postřehů, co tě překvapilo, co tě vyděsilo, co tě třeba bavilo, jaké produkty ti byly hodně nápomocné atd.

Reply

Mockrát děkuji 🙂 To souhlasím, občas si klepu na čelo, když i některé šaty Zimmermann, které jsou navíc 2x tak drahé, jsou z polyesteru :/ Jinak ano, o podobném videu uvažuju 🙂 x

Reply

Ahoj Markétko,
Zrovna se dívám na vlog a je úžasný. Vyzařuje z tebe, ač přes video, pozitivní energie a vždycky, když se mi něco nepovede, tvůj vlog to zachrání. Mám tě strašně ráda.
Káťa
???

Reply

To mě moc těší <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.