Já tak miluju svatby! Mají tak speciální atmosféru, žádná jiná společenská akce se tomu nevyrovná. O víkendu jsme s rodinkou vyrazili na jih Čech na svatbu našich kamarádů. Byla to pro nás druhá svatba ve třech, premiéru jsme měli loni na svatbě Lucky a Kuby. To byly Isabelce přesně tři týdny a skoro celý den tam prospala. Teď to byl úplně jiný zážitek, sice o dost náročnější pro nás, ale maximálně jsme si to užili. Malá je hodně společenská a miluje lidi, takže byla ve svém živlu a celý den rozdávala úsměvy. Už se tak těším na další svatby, akce, ale i cestování s ní!

Na Instagramu jste se mě hodně ptaly na můj outfit. Šatičky jsem kupovala už před pár měsíci na Needle & Thread. Musím říct, že ačkoli jsem se do nich zamilovala, bylo to pro mě docela vystoupení z komfortní zóny. Volánky a kytičky nejsou úplně prvky, které jsou v mém šatníku běžné, navíc na fotkách vypadají trochu víc jemně, ve skutečnosti mi šaty připadají opravdu dost výrazné a bála jsem se, abych nevypadala moc „cirkusácky“. Ale nakonec jsem se v nich cítila moc hezky! Hlavně jsem si užila ten proces, že jsem se trochu víc namalovala, oblékla si šaty a nazula podpatky.. byl to takový nezvyk! A i když sama sebe považuju spíše za introverta, tenhle víkend jsem si uvědomila, jak moc mi setkávání s lidmi chybělo. Snad se situace bude už jen a jen zlepšovat a normální život už bude na dosah. Krásné pondělí vám všem!

24 comments

Reply

Šatičky jsou nádherné, moc ti sluší Markétko!
Přeji krásný slunečný týden a posílám spoustu síly do dalších dní.
K.

Reply

Mockrát děkuji <3

Reply

Strašně moc ti to sluší! ?? úplně záříš ✨ ty barvičky ti tak seknou! A to mateřství ti úplně svědčí ✨

Reply

Děkuji moc! ?

Reply

Nádherné šaty! Neboj sa vzorov ako sú kvety, veľmi sa ti hodia 🙂

Reply

Děkuju! Musím říct, že mě začínají čím dál tím víc bavit, hlavně takhle na jaro/léto 🙂

Reply

Veľmi ti to v šatách pristane, vyzerala si perfektne !???

Reply

Děkuji! ❤️

Reply

Moc krásné šaty ❤️ Já si upřímně nedovedu představit, že bych šla na svatbu s miminkem, které má 3 týdny. Když měl syn 3 týdny, tak jsem byla KO a neustále se cítila jako bych byla nemocná, ale každá to má asi jinak ?

Reply

Děkuji! 🙂 No jasně, tohle je hrozně individuální. Já sama jsem byla překvapená, jak dobře jsem se fyzicky cítila po porodu.

Reply

Marketko prekrasne saty!!! Jak zvladnes byt cely den na podpadcich? Ja umiram po chvilce ? a ted s malym synem jsem uz vysla ze cviku a nevydrzim v nich vubec ? jinak jak zvladla Isabelka cestu? Mame jet za mesic na Sumavu ( 5,5 hodiny autem) a uz ted mam z te cesty hruzu skrz syna 🙁

Reply

Simi, nikdy nejsem celý den na podpatcích! To bych umřela 😀 Měla jsem je jen na obřad, pak jsem se přezula. Takže to je můj jediný tip, mít vždycky náhradní boty 😀 Jinak cestu zvládla bez problému, ale byly to jen dvě hodiny, vždycky jsme přejezd naplánovali na její spánek, takže alespoň část cesty spinkala a zbytek jsem ji nějak zabavila. 5-6 hodin jsme s ní museli přejíždět zatím jen jednou a dalo se to zvládnout, chce to hlavně dostatek svačinek, pití a hraček 🙂 A zbytečně se dopředu nestresovat, určitě to nějak zvládnete, držím palce!

Reply

Markétko,vy jste tak krásná ? Vám prostě sluší vše ??

Reply

Děkuji ❤️

Reply

Hned bych šla na svatku! AAA, tak mi to chybí… Krásné šaty, takové něžné a jak to říct, prostě PRETTY:)

Reply

Já bych chodila na svatbu klidně každý měsíc! 😀
Děkuji 🙂 x

Reply

Celý outfit naprostá nádhera???

Reply

Děkuji ❤️

Reply

Krásna! Tie šaty ti velmi pristanú? tento víkend ma tiež čaká svadba kamarátky? je to až neuveritelné, že po tak dlhom čase sa už všetko dostáva do normálu?hádam nám to ostane už takto navždy??

Reply

Děkuji ❤️ No kéž by!! Moc si to užijte ?

Reply

Jeeee, šaty jsou opravdu nádherné, náramně Ti sluší.? Před týdnem jsem si také objednala pro mne „nevšední letní šaty“ vzory ala kytičky, palmove listy apod. Tak jsem zvědavá, jak se v nich budu cítit ? ale už jsem vnitřně cítila, že to chce obměnu. ??

Reply

Děkuji moc ? ❤️hehe, tak to je fajn, že nejsem jediná. Říkala jsem si, že to ve mně možná probudilo mateřství, ale přemýšlím, že to bude asi i tou pandemií. Tak dlouho jsem nosila tepláky, že si teď ty podpatky a květinové šaty užívám úplně na maximum! ?

Reply

Za mě nejhezčí outfit co jsem na tobě kdy viděla! Moc vám to všem slušelo ?

Reply

Svatby jsou nejvíc ❤️ Také se na jednu chystám a přemýšlím nad šaty právě od N&T? ale nejsem si jistá volbou velikosti. Mohla bych se zeptat jakou jsi volila velikost pro představu ? ☺️
Moc děkuji ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.