1. Začátek května byl ještě dost upršený a studený // 2. Tak jsme si ho zpříjemňovali teplým chai latté! // 3. Na procházkách jsme se často rozplývali // 4. A jaro se nám připomínalo alespoň krásně rozkvetlými stromy.

1. Tulipány ze zahrádky // 2. Domácí poke bowls!

1. Po třičtvrtě roce u kadeřníka! // 2. Jarní procházky // 3. Květiny mi vždycky dělají takovou radost. To mi připomíná, že konečně začala pivoňková sezóna! // 4. Sestřenice <3

Květen byl rozhodně ve znamení velkých pokroků v našem bytě. I když nás to stálo (a stále stojí) dost nervů, je krásné vidět, jak se z těch holých zdí pomalu stává náš domov. Koupelny jsou teď už v podstatě hotové, ale na finální výsledek si musíte počkat do červnového shrnutí (nebo do vlogu, hehe).

Největší rozdíl v celkové atmosféře udělala určitě podlaha. Jsme zpětně opravdu vděční, že jsme se rozhodli pro dřevěné parkety a 2. třídění, stálo to za to!

Často jsme chodili na kontroly a radovali se nad každým dalším pokrokem.

A už to začalo vypadat opravdu slibně <3 Když pominu tu rozbitou dlaždici, která už je naštěstí vyměněná 😀

Ovesné lívance, naše oblíbená snídaně! Na 2-3 porce dávám 2 hrnky vloček, 2 banány, 2 vajíčka a trochu rostlinného mléka – to přilévám od oka, aby konzistence nebyla moc tuhá.

Procházky v parcích mají úplně jinou atmosféru, když je všude zeleno. Tolik jsem se na to těšila!

Sraz s Kačkou a Kristý. Sice už si tolik nepopovídáme, protože vždycky je alespoň jedno dítko nespokojené :D, ale jsem tak vděčná, že v životě tyhle úžasný a inspirativní maminky mám a že se nám občas podaří se sejít.

Taky se nám v květnu otevřely zahrádky! Naše první káva bez kelímku byla s Terkou <3

A s Vildou jsme jako první navštívili náš milovaný SmetanaQ.

Moje návštěva v krásném Silk Ferries. Poprvé v životě jsem vyzkoušela gel lak a musím říct, že jsem nadšená. Sice mi nehty rostou šíleně rychle, takže mám poměrně rychle viditelné odrosty, ale lak drží skvěle a ušetří mi spoustu času.

Můj oblíbený večerní čaj & pistáciová sušenka z Etapy.

1. Kafíčko a makový dortík z Etapy na cestu // 2. Jahodová sezóna zahájena! // 3. Už se blížíme do finiše i se značkou. Tolik se těším, až vám všechno ukážu. //4. Jeden bílo-béžový outfit

Procházka v jarním dešti & šeříky <3

1. & 2. Letní look // 3. Isa & Žofi jsou prostě největší lásky // 4. Nosítko už téměř vůbec nepoužíváme, ale když potřebuju jen někam rychle skočit a nechce se mi tahat kočárek, ráda po něm sáhnu a dojímám se nad tím, že ještě před pár měsíci se ke mně takhle tulilo malé miminko.

Miluju nakupovat zeleninu v malých obchůdcích nebo na farmářských trzích.

Pár fotek z našeho víkendu na jihu Čech. Ze svatby našich přátel jsme jeli ještě k zámku Červená Lhota a do Tábora.

Jaký byl váš květen? <3

16 comments

Reply

Krasne zhrnutie mesiaca.
Marketka odkial mas prosim tu koselu co mas na kafe s Terkou? A prosim ten model nausnic DW je este v predaji? Alebo to bola nejaka starsia kolekcia?
Krasny den prajem tebe a tvojej zlatej rodinke :))

Reply

Tyhle shrnutí mě strašně baví.?

Reply

Nádherné fotky!? ide z nich pokoj a hlavne spokojnosť? mám ta veľmi veľmi rada??

Reply

❤️❤️

Reply

Markétko nádherné fotky, já bych asi většinu fotek měla jen z práce… trávím tam až moc moc času.. a kolikrát ani nevím, jak to vypadá venku, za to teď jsem měla po dlouhé době konečně volný víkend.. tak jsem ho strávila s mou malinkatí neteří, další den jela na výlet a celkově ho strávila cestováním a užíváním si života ☺️

Reply

Péťo, život není jen práce, mysli někdy i na sebe ❤️ I když chápu, že ve tvém oboru je to těžké 🙂

Reply

Ahoj Marketko ☺️❤️
Mohla bych se zeptat na značku a odstín té šedé barvy v bytě? ? Mám takové tušení, že by mojí ložnici moc slušela ???

Reply

Ahoj Marketo, posledni dobou mi strasne prijde, ze si stezujes. Mela jsem te rada i tvorbu, ale porad je neco spatne. Kdo muze rict, ze ma tak dlouho vedle sebe muze a klape vam to, jezdite v mercedesu, nemusis chodit do prace a tim myslim jeste pred materskou. Koupili jste byt, nekdo si nemuze dovolit nic koupit. Jen pronajem bytu. Mate dite, mate po svatbe. Tolik lidi ma financni problemy a ty jen proplouvas a porad si stezujes. Vis kolik lidi si preje vlastni deti, vlastni byt nebo svatbu? Ale nemaji na to?

Reply

Milá Lucie, já životem tedy opravdu jen neproplouvám, jdu si za svými cíli a všechno, co máme, je výsledek naší práce. To ale nikdo slyšet nechce, samozřejmě je mnohem jednodušší si myslet, že mi to všechno spadlo samo do klína. Ano, můj manžel a dcera jsou mé největší životní štěstí a jsem za ně vděčná každý den. Ale ten zbytek komentáře je vážně mimo mísu. A jasně, občas si stěžuju – respektive sdílím s vámi realitu, nemám dokonalý život bez problémů. Nemůžu za to, že se teď tolik věcí kazí, to mám předstírat, že se to neděje? Kdybych si nikdy na nic nestěžovala, tak mě zase pomlouváš za to, že všechno prezentuju nerealisticky, nikdy se člověk nezavděčí všem 🙂

Reply

Jak píšeš: Často jsme chodili na kontroly a radovali se nad každým dalším pokrokem… Tak tam držíš v náručí malou, a já se první lekla, že s ní něco není v pořádku, když musíte chodit na kontroly a sledovat pokroky, no a pak mi došlo, že asi myslíš byt. ?

Reply

Jéje, nee, s malou je všechno v naprostém pořádku 😀 <3

Reply

Tu šedou bohužel už nevím, u nás vypadala fialově a přetírali jsme ji. Béžová je NCS S 1005-Y80R 🙂 Obě byly od Duluxu.

Reply

Nádherné fotky! Já úspěšně dokončila bakaláře, tak mám radost <3 Jinak s přítelem také řešíme byt, pak práci a pracuju na svých projektech. Mějte se moc krásně!

Reply

Moc gratuluji <3

Reply

Dobrý den Markét, konečně jsem vyzkoušela banánovo-vločkové lívanečky. Jsou opravdu výtečné a rychlé, ikdyž můj 3 letý syn je sní rychleji než se pečou. Musím ho i “krotit” aby mi nějaké zbyly ?

Reply

Úžasné fotky! ? Pokochala jsem se, velmi se mi líbí taková fotoshrnutí ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.