Ještě jsem vám na blog nepřidala poslední dva vlogy! Jeden vyšel už před týdnem a jeden dnes 🙂 Ukážu vám v něm naší novou kuchyň, ale i neustálé komplikace, které mám pocit asi nikdy neskončí 😀 Užijte si tropickou neděli! x

44 comments

Reply

Mě by zajímalo, jak dlouho chceš předstírat, že tvoje dítě neexistuje? Co až ti jednou vyčte, že ses za ní styděla, že si ji ani neukázala a vůbec o ní nemluvila?

Reply

Prosím? I kdybych dělala, že neexistuje, což nedělám, tak je vám do toho prd. Nechápu tu posedlost cizími dětmi. Pokud chcete sledovat mama blogerky, které vám bez souhlasu dětí poskytnou detailní informace o jejich životě, tak raději přejděte na jiný kanál, u mě to fakt nečekejte. A pochybuji, že by mi něco takového někdy vyčetla, spíš naopak. Já bych teda svoje dětství najít veřejně na internetu nechtěla a normální mi to nepřipadá.

Reply

Myslím, že je to každého věc. A rozhodnutí druhých by se mělo respektovat.

Reply

Bohužel to působí tak, že se za ní stydíte a předstíráte, že neexistuje. Ono by se jí nic nestalo, kdybyste ji občas ukázala nebo o ní něco řekla. Je vidět, že jste ještě mladá a ehm…, jak se to říká? Bez jejího (nejlépe notářsky ověřeného souhlasu) jí ukazujete například kamarádkám, nebo lidem na ulici. To byste s ní, podle té vaší teorie, nesměla ani vylézt z baráku.

Reply

S dovolením budu o svém dítěti rozhodovat sama a vám doporučuji se starat zase o ty své. A pokud nevidíte rozdíl mezi veřejným prostorem na internetu a běžným mezilidským kontaktem, tak je jasné, že je tato konverzace opravdu bezpředmětná.

Reply

Normálně komentáře nepíšu, ale teď fakt musím. Z videí je vidět, že se Markétka Izí hodně věnuje, což si myslím, že v budoucnu ocení daleko víc než kdyby ji pořád ukazovala na videích nebo z ní nedej bože dělala pomalu produkt, jak mají ve zvyku některé jiné infulencerky :). Jinak Markétko držím moc palce se značkou. Ať už vyjde kdykoliv, určitě to bude stát za to 🙂 .

Reply

Paní Jano, normálně se k cizím komentářům nevyjadřuji, ale jelikož je Váš nemístný komentář absolutně mimo, nedá mi to.
Věřím, že Markétka zahrnuje Isabelku nekonečnou láskou, a to, že to veřejně neustále nesdílí, neznamená, že jí to jednou bude maličká vyčítat. Ba naopak! Přes veškerou práci, co má mimo, se dokáže tak obětavě starat o maličkou a dle toho, jak znám Markétku z vlogů, si troufám tvrdit, že jejich vztah je (a bude) výjimečný a jedinečný. Takhle pravděpodobně v rodině žijete a uvažujete Vy – podle sebe, soudím tebe?
Naprosto se ztotožňuji s vyjádřením Markétky a speciálně se mi líbí „posedlost cizími dětmi“, to je absolutně trefné.
Já osobně jsem extrémně ráda za to, že Markétka jede dále v podstatě stejný kontent jako předtím, a že se její řešená témata nestrhla k plenkám, spolupracemi se všemi možnými baby značkami apod. – jako to má drtivá většina influencerek v oblibě.
Když Markét ve vlogu ukáže občas tu maličkou ručičku, nožičku přijde mi to naopak absolutně kouzelné a pro nás cizí ZCELA dostačující. Na Isabelku nemáme absolutně žádný nárok.
I přes Vaši zapšklost Vám přeji krásný den.

Markétko, tobě přeji mnoho štěstí (mimo jiné) se značkou – neboj, my si na vše počkáme :-).

Reply

já ji naopak kvůli tomu přestala sledovat, protože mi to skrývání malé nepřijde normální. A neříct ani výbavičku, to už vůbec nechápu. Nevím, co je na tom tajného, proč tak strašlivě vadí zveřejňování výbavičky. Působí to na mě divně a nepřirozeně. Zajímalo by mě, co na to malá za pár let řekne, ale to samozřejmě nedozvíme.

Reply

Jano, přestala jste mě sledovat, ale čtete můj blog, sledujete moje videa a píšete komentáře, tak to si trochu protiřečíte 😀 Nechápu, k čemu potřebujete vidět, co cizí člověk používá na své dítě? Já sama výbavičky druhých nesleduju a není to obsah, který by mě bavil nebo zajímal, takže mi nedává smysl, abych ho točila. To je stejné, jako kdybyste mi vyčítala, že nenatáčím videa o focení a technice – je to téma, o které se v soukromém životě zajímám, ale nemusím o tom přece točit videa. Očividně moc nechápete rozdíl mezi reálným životem a tvorbou na internetu. Pokud chcete sledovat mama kanály, není nic jednoduššího, než sledovat kohokoli jiného než mě. A pokud by vám připadalo normální, aby přes sto tisíc cizích lidí sledovalo od narození vaše dítě, tak budiž, mně to nepřipadá ani normální, ani bezpečné a lidé jako vy mě jen utvrzujete v tom, že to bylo správné rozhodnutí. Mějte se 😉

Reply

je vidět, že jste hodně mladá. To vám poradili rodiče, že máte dítě skrývat? Co by se stalo, kdybyste ukázala její fotku? Myslíte snad, že jí někdo ukradne, nebo že z toho bude mít doživotní trauma? Nevím, proč by se měla za svoji fotku na internetu stydět nebo z toho být nějak traumatizovaná. Samozřejmě tím nemám na mysli ukazovat ji pořád, ale například jednou za měsíc se jí opravdu nic nestane. Ale to vy asi těžko pochopíte, jak je vidět. Stejně za pár let bude mít FB a dávat si fotky na internet sama. Tedy vlastně, to jí vy nedovolíte 😀

Reply

Jano, běžte radši dělat něco užitečného 🙂 Já už s vámi dál čas ztrácet nebudu.

Reply

ještě mě napadlo, co říkáte na holky z ACupOfStyle? Ty se chovají normálně a nedělají cavyky jako vy. Myslela jsem, že se od nich inspirujete, ale bohužel ne.

Reply

je vidět, že vám došly slova, třeba pochopíte, že to co děláte jsou nesmysly. Sbohem.

Reply

Asi byste se divila, kolik úchylů cíleně vyhledává malá miminka, děti na internetu… Postačí jim pouhá fotka… Myslím, že tak, jak to Markéta dělá, má smysl a chrání své soukromí, na které ma právo! ?

Reply

Tiez sa nezvyknem vyjadrovat, ale deti na internet nepatria – aspon take male, pretoze neviete, koho Vas obsah zaujal. Nemusi, ale ta moznost pri takom mnozstve sledovatelov tam je…
Ak sa rozhodne casom si zalozit facebook/instagram/youtube kanal alebo co bude v tej dobe ficat, nech sa paci… rozhodne sa samo a takisto pokial sa nieco stane, malo by samo niest nasledky za svoje rozhodnutie.
Ukazovat verejne svoje deti, ci ste sukromna osoba, pripadne medialne znamejsia mi pride naozaj voci tomu dietatu nefer. Osobne by som nebola svojim rodicom vdacna, ze ma videlo 100tisic ludi v pyzame, v blbej nalade alebo po tazkej noci… ano, fotky existuju, ale mali by zostat v kruhu rodiny a blizkych priatelov 🙂
Mam 27 rokov a som bezdetna, ale v rodine mame vela deti – fotky si posielame medzi sebou, videa tiez a do sukromnych sprav… dokonca fotky z jasli/skolok v Bratislave, ktore su na facebooku neobsahuju tvare danych deti! A je to kvoli ich bezpecnosti!
Myslim, ze kazdy ma pravo na svoje sukromie a to, co sa zverejni na internete nie je obraz realneho zivota.
Musim Marketu pochvalit, ze sa z jej blogu nestal mamablog (pretoze nie kazdeho zaujimaju cudzie deti…) a ze k materstvu pristupuje triezvejsie ako vacsina matiek na internete (aspon co som zachytila z tych 15min utrzkov 24hod dna :))
Krasny den prajem 🙂

Reply

?❤️

Reply

Jano, ty jsi ale dobrá dylina?

Reply

Marketka, drzim palce s prerabkou ale aj projektom 🙂 My sme sa s manzelom stahovali po svadbe do bytu kde nebolo skoro nic funkcne a ani prerobene …Tak drzim palceky a chcem sa opytat na nausnicky ktore mate na sebe v poslednych zaberoch , odkial su ? Niesom si ista ci su to tie Daniel Wellington 🙂

Reply

Děkuji ❤️ Jojo, DW 🙂

Reply

Ahoj Markét, práve som dopozerala vlog, vyšla mi až slza ako som ta videla plakať ? posielam veľmi veľa síl a dobrej energie, všetko dopadne určite dobre? sama mám často také “šťastie” na problémy, ale nič nenarobíme aj to patrí k životu? bojuješ statočne a verím, že aj byt aj značka dopadnú na jednotku? už sa teším čo si si to pre nás nachystala?? určite to bude niečo elegantné, nadčasové a šik? posielam objatie ??

Reply

Moc děkuju, Viki ? ? ?

Reply

Ahoj Markétka, prajem veľa veľa síl ? Veľmi ma potešil dnešný vlog, ktorý vyšiel na moje narodky. Mala som čo večer na telke sledovať ???

Reply

Děkuju ?

Reply

Ahoj Markétko, moc mě mrzí, že to se značkou nejde, tak jak by sis představovala, ale když je to už teď o slzách tak ten výsledek bude dvakrát tolik za to.

Reply

<3

Reply

Ahoj Markét, prajem Ti veľa síl a ver že tvoju prácu podporíme aj keď bude na “konci roka”.? S mojou maminou a sestrou sa vždy tešíme, keď pridáš nový vlog. Kuchyňu máte nádhernú a prajem Tebe a celej rodinke veľa zdravia a šťastia pri dokončovaní bytu.?

Reply

Mockrát děkuji ❤️

Reply

Ahoj Markétko, neříkáš si v takových těžkých chvílích, že by bylo lepší kdyby jsi ještě s miminkem počkali a neměli ho za každou cenu, když jste ještě neměli vyřešené bydlení.

Reply

Jak lidi napadnou tyhle otázky fakt nechápu :D…a už vůbec, že je opravdu dokážou „říct nahlas“ 😀

Reply

Taky mi to hlava nebere ?

Reply

Věř, že je napadnou, a  zcela normálně. A obzvláště u ženy, která chce z nějakého důvodu (a zcela nesmyslně) stihnout všechno do 25. Proto mě udivuje, že Markéta opět mlží a není schopna na normální otázku normálně odpovědět.
Navíc vyřešené bydlení je docela základ nemyslíte, (sice chápu, že s platem Markéty je možné měnit bydlení co rok a být pořad bez toho pocitu pravého domova) obzvláště když plánuji dítě. Přece ono by se nic nestalo, kdyby to mimino neměla ve 24, ale třeba až ve 26 a ještě a vyhnula by se tak zbytečným problém a stresu. 😀 😀 😀

Reply

Milá Evo a co ti na té otázce připadá tak nesmyslné? Mě tedy připadá zcela normální se na tuto otázku zeptat, když je vidět, že Markétka některé věci nezvládá. A stačilo by jen třeba počkat rok či dva s miminkem počkat, a jako první vyřešit vlastní bydlení.

A milá Markétko, věřím, že to svou firmou nakonec dopadne dobře a až kolekci vydáte tak to určitě bude bomba. Bydlení se Vám snad bude také vyvíjet dobře, zatím vše co jsem nám ukázala tak vypadá nádherně.

Reply

Nejste vy ta stejna osoba,co se ptala na to zverejnovani dcerky??

Reply

A proč by to Magdaléno měly být stejné osoby? Copak se nemůže najít skupina lidí, kteří budou zastávat podobny, případně úplně stejný názor.

Reply

Milé dámy, přišlo mi zbytečné na takovou otázku odpovídat, ale budiž. Pochopte, že každý žijeme jinak. Mít dítě je zázrak, obzvlášť pro mě a ne, opravdu nevidím důvod čekat, když máte partnera, se kterým cítíte domov kdekoli a už vůbec si nemyslím, že před miminkem musíte mít všechno ve svém životě vyřešené. Upřímně ani nechápu tu spojitost mezi bydlením a dětmi, je přeci normální rekonstruovat a měnit bydlení i ve chvíli, kdy máte doma malých dětí i několik. Stresu a starostí s rekonstrukcí bychom se přece nevyhnuli ani bez dětí – opět, nechápu spojitost. A Jitko, pokud vám připadá nesmyslné být mladou maminkou, mějte děti klidně ve čtyřiceti, je to vaše věc, pro mě je mé dítě to největší životní požehnání a opravdu ji neberu jako nějakou „komplikaci“ v čemkoli. Tím bych tuhle podivnou debatu s dovolením uzavřela 🙂

Reply

Markétko, úplně tě chápu, někdy se to všechno sejde a člověk už na to prostě nemá nervy. Ale nakonec to všechno nějak dopadne, drží palce.<3

Reply

<3

Reply

Jeej, musím se vyjádřit k prvnímu komentáři od Jany, ačkoliv tedy většinou bývám spíše tichým sledovatelem. Markétko, hlavně prosím zůstaň taková jaká jsi. Také jsem maminka – skoro 3leté holčičky a přiznám se, že sleduji nějaké mamablogy a že v začátcích jsem tomu komerčnímu mateřství také podlehla. Ale Tobě, Markétko, musím opravdu složit poklonu. Je moc dobře, že jsi zůstala svá a že Tě mateřství v tom negativním slova smyslu vůbec nepoznamenalo. Myslím, že spousta maminek by si z Tebe měla vzít příklad. A jednou Tě Izabelka bude právě za to obdivovat a ne za to, že jsi dělala reklamu na mimi věci, které vlastně ani nikdo nepotřebuje. Moc ráda Tě sleduji a jsi mi velkou inspirací a i když letní merch vydáš v zimě, tak Tě moc ráda podpořím. 🙂 🙂

Reply

Děkuju, Martinko ❤️

Reply

Markétko, držím ti moc moc palce s rekonstrukcí a také s novou značkou. Úplně jsem s tebou soucitila ? a líbilo se mi přirovnání „hrnec trpělivosti“ , to s dovolením budu teď používat také. ☺️ Musíš to brát tak, že čím složitější cesta to je, tím lepší to bude nejspíš produkt, který vytváříš, protože pokud je ta cesta klikatá a složitá, je ta cesta správná!
Přeji mnoho sil, užijte si léto. ☀

Reply

Mockrát děkuji ❤️

Reply

Dobrý den Markét..moc se mi líbí vaše kuchyň…Mohu se zeptat kde jste si nechávala dělat?.)

Děkuji předem za vaši odpověď a krásný den.
Kristy

Reply

Dobrý den Markét..moc se mi líbí vaše kuchyň…Mohu se zeptat kde jste si nechávala dělat?.)

Děkuji předem za vaši odpověď a krásný den.
Kristy

Reply

Marketko odkud mate kuchyn prosim?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.