Trocha letní inspirace během smutného upršeného dne. Tolik se těším na ten okamžik, kdy si zase smočím nohy v moři a zabořím prsty do vyhřátého písku. Kdy budu celé dny trávit jen v plavkách a budu vonět po opalovacím krému. Až zažiju ten jedinečný pocit, který mám při objevování nových míst. Až jediné rozhodování během dne bude o tom, na jakou pláž pojedeme a kde se najíme. Tolik se těším. Na vlnité slané vlasy. Na sladké místní ovoce. Na ohromující západy slunce. A nepřestávám doufat, že to bude ještě letos <3

6 comments

Reply

Krásne ??? my sa chystáme v auguste na pár dni do Prahy? možno pri objavovaní nových miest stretnem niekde aj teba!? je to môj veľký sen ?

Reply

Krásne??? my sa v auguste chystáme na pár dni do Prahy? možno pri objavovaní nových miest budem mať šťastie a stretnem aj teba!? je to môj veľký sen☺️

Reply

Třeba na sebe budeme mít někde štěstí! ❤️

Reply

Aj my sa chystame so sestrou v auguste do Prahy na par dni a tiez velmi dufame, ze ta niekde stretneme? vsetko dobre prajeme?

Reply

pinterest MILUJU inspiraci z pinterestu, držím palce se stěhovánímmm!!!!

Reply

Moc hezka takova relax uklidnujici kolaz 🙂 krasne leto! My letos zahranici vynechame kvuli covid situaci, chci cestovat normalne, ne si predtim vystourat nos a pak byt v karantene a honit kody a respiratory… 🙁 Uz aby byl svet zase normalni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.