Můj nejnovější a trochu netradiční vlog. Sdílím v něm naše zkušenosti s covidem. Popravdě jsem byla trochu nervózní z toho, co na video řeknete, protože je to přeci jen trochu kontroverzní téma, ale vaše odezva byla úplně neskutečná a moc vám za to děkuju. Desítky, možná stovky z vás v komentářích sdílely vlastní zkušenosti a věřím, že to může někomu pomoct. Třeba že budete vědět, že v tom nejste sami, že budete mít představu, co můžete čekat, nebo že budete o něco víc opatrní. A příští vlog už bude klasická pohoda <3

10 comments

Reply

Děkuju za tohle video, je skvělý vidět zkušenost ostatních. Potkat to může fakt kohokoliv a je třeba si dávat pozor. Ať jste brzy zdraví a dávejte na sebe pozor!<3

Reply

<3

Reply

Ahoj Markétko,
Plánuješ pořád natáčet motivační videa pro ženy? Velice bych ocenila kdybys nějak zpracovala téma žárlivosti ve vztahu. Tvůj pohled,názor, jak proti tomu bojovat..
Mám partnera už 3 roky, a přijde mi že čím jsme spolu déle, tím víc žárlím, ale je to spíš jednorázove, v určitý situaci.., a vůbec nevím jak stím pracovat a jak se toho zbavit, jak nechat partnerovi volnost? Není to tak že bych se pořád uzirala a žárlila, ale když ten pocit prijde, je teda dost intenzivní. Neměla bys nějaký tip co stím? 🙁

Reply

Ahoj Kájo, na tohle téma asi moc radit nedokážu. Upřímně si ale myslím, že žárlivost často začíná u nás samých a naší vlastní sebejistoty. Ale samozřejmě záleží na tom, na co konkrétně člověk žárlí a jestli je ten důvod opodstatněný nebo ne ?

Reply

ahojky Market. Zajímalo by mě, jak bereš kritiku od lidí, kteří tě znají nebo znali třeba ze střední nebo ze základky. Jak si se zmenila a tak. Přemýšlíš někdy nad tím?:)

Reply

Ahoj, asi moc nerozumím otázce 😀 S většinou lidí ze školy jsem se neviděla spoustu let, takže slovo znát je dost relativní pojem. A hlavně by bylo asi docela smutné, kdyby člověk zůstal celý život stejný. Každý se měníme, dospíváme, s každým rokem se posouváme. Od 15 nebo klidně i těch 19 jsem se změnila neskutečně a jsem za to vděčná 🙂 Dospěla jsem, našla jsem sama sebe, několikrát jsem se přestěhovala, vdala jsem se, viděla jsem kus světa, stala jsem se maminkou. Takže opravdu nemohu být stejná, jaká jsem byla v pubertě a díky bohu za to. No a nehledě na to, že lidi, které nevídám a posledních 10 let o nich nic nevím upřímně považuju za cizí – a co si o mně myslí cizí lidé, to opravdu neovlivním a neřeším.

Reply

Omlouvám se, že jsem špatně podala otázku. Jen stále mi chodí připomínky že jsem se změnila a to jsem od základky dva roky.
Děkuju i tak za tvůj čas na odpověď.:)

Reply

Aha, já to pochopila jinak 🙂 Je úplně normální se měnit, obzvlášť v tomhle věku. Pokud jsi sama se sebou spokojená a tvoji nejbližsí (rodina a nejlepší kamarádi) taky, asi bych to nijak neřešila. Kdyžtak mám na tohle téma na Youtube video s názvem Přestaňte řešit, co si o vás myslí ostatní 🙂 x

Reply

Ahoj Marketko ?. Zverejnenie videa bola dobrá voľba ??. Mohla som to porovnať s našim bojom s covid 19. Verím, že my to najhoršie už máme za sebou a bude to len dobre ???. Želám veľa zdravíčka, opatrujte sa v tomto neľahkom období .

Reply

Jéje, tak se taky opatrujte! Hlavně hodně zdraví <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.