Krásnou neděli! Ozývám se vám tady po delší době, asi hlavně proto, že jsme byli v karanténě, a tak nebylo moc o čem blogovat. Včera jsme ale byli na první procházce, takže jsem s sebou vzala foťák a udělala pár snímků. Achjo, ten podzim je prostě tak kouzelný období! Miluju všechny ty barevné stromy, kéž by to takhle vydrželo ještě pár týdnů. Nechce se mi ani věřit, že dneškem začíná listopad. Na jednu stranu mi připadá, že kvůli všemu, co se ve světě děje, je rok 2020 úplně nekonečný, ale zároveň vlastně utíká hrozně rychle. Jak to cítíte vy? x


Happy Sunday! It’s been a while since I updated the blog, probably because we were in quarantine and I literally didn’t have anything to blog about. But yesterday we were out on our first walk so I took the camera with me and did a few shots. Ahh, autumn is just such a magical time of year! I love all these colors, I wish the trees stayed like that for a couple of more weeks. I can’t believe it’s November already. With everything that’s been going around in the world, I feel like we’ve been stuck in 2020 forever, but at the same time, it went by so fast. How do you guys feel about it? x

33 comments

Reply

Markétko,moc vám celé rodince sluší.:-) Můžu se,prosím, zeptat jakou velikost tenisek Keds jste si kupovala? Zalando upozorňuje na nutnost o číslo větší,ale zdá se mi to hodně.Děkuji za odpověď.

Reply

Děkujeme 🙂 Řídila jsem se doporučením a vzala jsem o velikost větší 🙂

Reply

To jsou tak neskutečně kouzelné fotky <3

Reply

Ahoj Markét.
Zrovna dnes jsem si říkala jak ten rok utíká a zároveň je strašně dlouhý.
( Přesně jak píšeš) Zároveň mi přijde že se toho dělo strašně moc a zároveň se nic nedělo. Tak doufám že příští rok to bude lepší. Mějte se s rodinkou moc krásně.
PS. Nádherné fotky.

Reply

Ahoj Amali, to jsi vystihla přesně 🙂 Věřím, že 2021 bude v tomhle ohledu úplný opak <3 x

Reply

Děkuju, Leni <3

Reply

Vilda přesedlal z čoček na brýle?? podzim je prostě dokonalej ??

Reply

No konečně si je nechal udělat! 😀 Asi to bude střídat 🙂

Reply

Mě tento rok šíleně utekl, což je paradox, jelikož se moc věcí neudálo a dost času jsem trávila doma. Stejně tak teď, kdy nám zavřeli práci a mě čekají doma minimálně další 3 týdny. Nádherné fotky Markét, tyhle procházky vždy dovedou zlepšit náladu. :))

Reply

Přesně, je to hrozný paradox! A taky je fascinující, jak nám to teď vlastně všechno už připadá normální ?

Reply

Ahoj Markétka ❤️ Úplne súhlasím. Ako každú jeseň si znova prechádzam tvoje staršie vlogy a stále sa zamýšľam, že prečo nenosíte rúška ??

Reply

S tím že zavřeli školy tak jsem od března doma, jediné kdy jsem se do školy podívala byly maturitní zkoušky. Teď jsem už měsíc na online výuce na vysoký. Tato forma studia je lepší než se to jen drtit ze skript, ale osobní kontakt to nenahradí. Doufám že po Vánocích se to brzy zlepší.
Jinak vám to společně moc sluší a těším se na další příspěvky a videa. Ať jste zdraví a spokojení a zdravím Vildu a malinkou. ?

Reply

Upřímně je mi všech studentů fakt líto, obzvlášť prvních a posledních ročníků. Snad už bude brzy po všem <3 A moc děkujeme!

Reply

Já už se těším až tohle všechno skončí a my se zas vrátíme do starého režimu…. Hlavně už mi taky dost dává zabrat ta škola taky to není jednoduchý mít online hodiny a některé učitelky se nám nesnaží a ni nějak pomoct vysvětlit to….Jinač Markétko krásné fotky malá roste jako z vody 🙂

Reply

Taky se těším 🙁 Já mám kamarádku učitelku a je z toho teda taky nešťastná, musí to být náročné pro všechny.. držte se! A děkuji <3

Reply

Moc hezké fotky! Malá je úplně úžasná, jak má ten plyšový obleček! Podzim je přenádherné období!

Reply

Děkuji <3 Hihi, tenhle medvídkovej overal je hrozně roztomilej 🙂 x

Reply

Je to zvláštní rok, jsem studentkou posledního ročníku a mám strach co přijde, nevím na co se připravit a s čím počítat, žiju ze dne na den v nejistotě a strachu, aby všechno dobře dopadlo.
Jsem ráda, že se na tvůj blog nebo Youtube kanál můžu přijít odreagovat, vypustit myšlenky a odpočinout si u krásných fotek a článků plných energie.
Markétko, děkuji ti za to co děláš a opatrujte se.
S láskou K.

Reply

Markét, jste krásná rodina a z fotek vyzařuje takový klid 🙂 Stejně jako ty si přeji a věřím, že příští rok již bude lépe. Malá je nádherná, moc vám všem tu vaši lásku přeji 🙂 Akorát mi syn říká: „Jééé , to je ta paní, co na ní koukáš na youtube :)! “ Opatrujte se celá rodinka :*
PS: Pozdravuji kamarádku učitelku, pro nikoho to není jednoduché, ani pro pedagogy, ani pro rodiče. Já už si moc přeji, aby vše bylo v pořádku a já mohla zase být s dětmi.

Reply

Krásné fotečky a ten medvídkovitý kabátek na malý je hrozně roztomilý<3

Reply

Ahoj, Markétko
Pěkné podzimní fotky ???
Také jsem byla v karanténě tak jsem si aspoň trochu odpočinula od práce a teď zase chodím jinak tento rok je takový celý zvláštní a stejně to utíká už je listopad pak šup abude konec roku.
Dávejte na sebe pozor a opatrujte se! ?????

Reply

Markétka, nezvyknem písať komentáre ale chcem to zmeniť.. Pretože ti chcem poďakovať, že tvoríš tak nádherný obsah. Inšpiruje a dávaš nádej, to je krásne poslanie. Si krasna dobrá dušička, takisto ako aj tvoja rodinka… A medvedík je rozkošný ???

Reply

Jé, děkuju mockrát, moc si toho vážím ❤️

Reply

Ahoj,
mám takovej dotaz. Chtěla bych si pořídit nějaký kvalitní lak na nehty (aby vydržel na nehtech cca týden, ale klidně i dýl?). No a rozhoduji se mezi Rimmelem a Essie. Jaký na to máš názor? Jinak moc ráda se dívám na tvoje vlogy. Jsou strašně super. ?

Reply

Krasny fotky! ♥
Sarushef blog

Reply

Ahoj,
mám takovej dotaz. Chtěla bych si pořídit nějaký kvalitní lak na nehty (aby vydržel cca týden, ale klidně i dýl ?). Rozhoduji se mezi Rimmelem a Essie. Co bys mi doporučila? Jinak moc pěkný blog?.

Reply

Premna tento rok utiekol strašne rýchlo a mám taký pocit že to iste bude aj s rokom 2021 ? každopádne krasne fotky a prajem veľa zdravia a šťastia. ?❤️❤️

Reply

Ahoj Markét,
nějak se mi nedařilo sem přidat komentář, tak doufám, že teď už se to povede :). Mám takový dotaz ohledně laku na nehty. Chtěla bych si pořídit nějaký kvalitnější (aby vydržel třeba týden, nebo dva a aby neobsahoval moc látek, které nehty ničí). Na tvém blogu mě zaujaly dva. Rozhoduji se mezi Rimmelem a Essie. Jaký bys mi spíš doporučila? Jinak máš moc pěkný a inspirativní blog. 🙂

Reply

Ahojky, když komentuješ poprvé, tak mi to většinou automaticky skáče na schválení, proto jsi komentář neviděla 🙂 Teď už by to mělo jít v pohodě. Jinak za mě určitě Essie, hlavně teda v kombinaci s jejich top coatem 🙂 i Rimmel laky jsou fajn, ale dala bych k nim určitě ten Essie top coat. xx

Reply

Jé, a já to přidala tolikrát ?! Tak teď už chápu proč se to nezobrazilo. Jinak děkuju za radu. ?

Reply

Markétko, mám na tebe dotaz ? chtěla bych se zeptat, jestli ti víc na problematičtější pleť vyhovuje krém od Origins nebo Emroyolisse? Děkuji moc, mějte se všichni tři krásně a hlavně buďte zdraví! ?

Reply

Upřímně mi vyhovují oba v podstatě stejně 🙂 Embryolisse je takový tekutější, ale oba hezky hydratují, hezky voní (Origins asi výrazněji, pomerančově), na pleti jsou příjemné oba. Teď mám Embryolisse, ale určitě je možné, že za nějaký čas přejdu zas na Origins, uvidím podle pocitu 🙂

Reply

Nádherné fotky! priam dokonalé. Toto jesenné slnečné počasie milujem. Vonku je vážne krásne. A čo sa týka tejto celej situácie, tak práveže mi tento rok príde ako veľké nič. Viem, že bol nový rok, potom prišla karanténa a cez to obdobie mám jedno veľké okno, potom trochu voľné leto a vlastne som zas doma. Verím, že 2021 bude aspoň trošku lepší.

xxAlexandra MS ALWAYS LATE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.