Pár iPhone fotek ze včerejška <3 Sluníčko, chai latté a dlouhá procházka, co víc si přát! Teď tak přemýšlím, že na blog pořád přidávám nějaké fotky z procházek, asi bych měla zkusit fotit i něco jiného, haha. Jenže v momentální situaci to je to nejzajímavější, co dělám, asi to máme všichni stejně. Tak snad vás to ještě moc neštve 🙂 A klidně mi dejte vědět, co byste tu rádi viděli. Třeba něco o kosmetice? Outfity? Nějaký recept?

Co se týče outfitu, kabát je The Curated, svetr starý z Manga (hodně podobný tady), kalhoty BikBok, boty tady, brýle tady a kabelka YSL.


A few iPhone pics from yesterday <3 Sunshine, chai latté and a long walk, what else could you wish for? But now I’m thinking that I’ve been posting photos from our walks way to often, maybe I should try to shoot something else, haha. But honestly, these daily walks are as interesting as it gets these days. I guess you can relate and I hope you don’t mind 🙂 And let me know what you want to see next! Something beauty related? Outfit posts? Some recipes?

As for the outfit, I’m wearing The Curated coat, old Mango sweater (very similar here), BikBok pants, shoes here, sunnies here, YSL bag.

47 comments

Reply

Také jsem dnes na blog přidala fotky z podzimní procházky a máš pravdu, že je to jedna z mála věcí, která se teď dá dělat. 😀 Rozhodně si ale nestěžuji, protože podzim miluji a dát si mezi barevnými stromy oblíbenou kávičku je nejvíc! 😀 :)) Fotky jsou nádherné, kabátek ti moc sluší.❤

Reply

To je pravda, obzvlášť, když ještě svítí sluníčko! Děkuju <3

Reply

Moc hezké fotky 🙂

Reply

Děkuju 🙂

Reply

Já mám radost z každého Tvého článku, vždycky mi zlepší den <3

Reply

To jsem moc ráda <3

Reply

Si stále krajšia a žiariš spokojnosťou ?Rola maminky ti svedčí ? A čo sa týka obsahu na blogu píš o tom, na čo máš chuť, ale mňa by potešil príspevok o kozmetike (napr. ako si spokojná s maskou od Caudalie), ale aj nejaké tipy na outfity, najobľúbenejšie seriály/filmy (kľudne aj vianočné ?) a podobne. Pekný večer ?

Reply

Děkuju moc <3 Něco o Caudalie plánuju! x

Reply

Ahoj Marketko ?. No v tejto dobe aj také obyčajné prechádzky sú super ??. Lebo ktovie, čo bude ďalšie dni …mňa bavia aj témy čo sa týka outfitov . Mám tiež rada basic módu i keď niekedy uletim ??. Kabátik je úžasný ???. Ja mám podobný v sivom , ale inej značky a mam ho už pár rokov. Určite sa oplatí investovať do takýchto kúskov ?.

Reply

Nádherné fotky, moc ti to sluší. ❤ Také se přikláním ke Dni na talíři + k tomu uvedené recepty. Je to super inspirace vždy. A nebo by mohlo být takové video. ?

Reply

To je pravda, Leni 🙂 <3

Dream of Life: Mockrát děkuju, zkusím něco o jídle zase zpracovat! <3

Reply

Nějaký zdravý recept ?❤️

Reply

❤️

Reply

Ahoj Markétko, krásné fotky 🙂 moc mě baví ta podzimní atmosféra co z nich jde cítit 🙂 až jsem dostala chuť na chai latte 😀
Co se týče obsahu článku, tak mám ráda od tebe všechny! 😀 i takovéhle obyčejné procházky 🙂
Ale moc ráda bych klidně nějaký recept, nebo i “co jsem dnes jedla” ve fotoverzi 😀 klidně i nějakou kosmetiku a nebo třeba tipy na nějaké dárky na Vánoce, a stejně tak i filmy nebo seriály s touhle tématikou 🙂
A napadlo mě, co uspořádat nějaký hygge povídací livestream na instagramu? 🙂 kdyby to čas a maličká princezna dovolily 🙂
Měj se krásně a užívej podzimních dnů. K.

Reply

Ahoj K., moc děkuji za tipy a nápad na livestream! Je pravda, že je vůbec nedělám, zkusím to promyslet <3

Reply

Ahoj Markét, mě od tebe baví všechny články 🙂 Ale klidně i nějaké recepty, „co jsem dnes jedla“ a nebo i takové random snapshots 🙂

Reply

Děkuji <3

Reply

Markétko, ten kabát je boží ? tento typ článků miluji a také ootd ?❤

Reply

Děkuju <3

Reply

Ahoj Markétko
Pěkné fotky a mám ráda tvoje fotky i z procházek a mohla by jsi někdy sem dát třeba fotky jídla ?

Reply

Pokusím se! <3

Reply

Krásné fotky! Baví mě od tebe všechny články, i tyhle „obyčejné procházkové“, haha. Miluju tvůj styl oblékání, takže bych byla ráda za nějaký další outfitový článek, ale jak jsem psala, potěší mě úplně vše, takže piš o tom, o čem sama chceš <3 Doufám, že se máte všichni tři krásně, přeju hodně zdraví a těším se na další článek nebo video! <3

Reply

Moc děkuju <3

Reply

Nádherné fotky! Podzim má opravdu něco do sebe. Markétko, zajímalo by mě, jaký lak zrovna máš, je to krásná barvička. Děkuji a posílám pozdrav.

Reply

Diky! Je to vzdycky mile. Takove stripky ze zivota maminky, mam to ted podobne… Co se tyka prispevku,co treba nejaky recept? 😉

Reply

Děkuju, Emi, lak je Essie, odstín sugar daddy.

A Marti, hned dneska jsem jeden recept přidala! <3

Reply

Markétko, nemůžu si pomoct, ale všechny tvoje fotky i videa působí tak krásně a elegantně, působíš na mě hrozně jemně a žensky. Přijde mi i, že co řekneš, za tím si stojí a je opravdu málo influencerů, kteří by měli tak málo spoluprací. Možná i proto ti vše věřím a nepochybuju o tom, že by se za tím mohlo skrývat něco pro nějaký zisk. Vážně si tě moc vážím a jsem strašně ráda, že ve své tvorbě pokračuješ. Oceňuju i to, že jsi se nevydala cestou maminkovských blogerek a vlogerek, protože já ještě miminko nemám a v nejbližší době ani neplánuju a přijde mi, že jsou teď všichni těhotní, a že se s maminkovským obsahem roztrhl pytel 😀 Malou ukazuješ tak decentně a to mi je ohromně sympatické. Děkuji ti za to, co děláš, myslím, že jsi mezi všemi na youtube opravdu unikátní. Měla jsem hroznou potřebu ti tohle napsat. Mějte se všichni krásně, jste krásná rodinka!

Reply

Markétko, nemůžu si pomoct, ale všechny tvoje fotky i videa působí tak krásně a elegantně, působíš na mě hrozně jemně a žensky. Přijde mi i, že co řekneš, za tím si stojí a je opravdu málo influencerů, kteří by měli tak málo spoluprací. Možná i proto ti vše věřím a nepochybuju o tom, že by se za tím mohlo skrývat něco pro nějaký zisk. Vážně si tě moc vážím a jsem strašně ráda, že ve své tvorbě pokračuješ. Oceňuju i to, že jsi se nevydala cestou maminkovských blogerek a vlogerek, protože já ještě miminko nemám a v nejbližší době ani neplánuju a přijde mi, že jsou teď všichni těhotní, a že se s maminkovským obsahem roztrhl pytel ? Malou ukazuješ tak decentně a to mi je ohromně sympatické. Děkuji ti za to, co děláš, myslím, že jsi mezi všemi na youtube opravdu unikátní. Měla jsem hroznou potřebu ti tohle napsat. Ještě k tvé otázce – ocenila bych určitě něco o kosmetice nebo třeba tipy na vánoční dárky, ozdoby 🙂 Mějte se všichni krásně, jste krásná rodinka!

Reply

Jé, Ivet, ani nevíš, jakou mi tvůj komentář udělal radost 🙂 Opravdu mockrát děkuju <3

Reply

Ahoj Markét, fotky jsou vážně nádherné! Taky ted s přítelem chodíme jen na procházky, jinak to ani nejde ? Mám ale na tebe jeden dotaz. Hodně teď řeším, co používat na svoji pleť, chtěla jsem se ale zeptat, jestli máš zkušenosti s Biodermou? Vím, jaké máš oblíbené produkty a vzhledem k tvým dřívějším problémúm s pletí jsem se divila, že jsi ji nezkoušela, tak se chci zeptat, jaký je tvůj názor na ni ? Já hormonální antikoncepci vysadila už před 2 roky a stále hledám ideální kosmetiku. Díky moc a měj se krásně ?

Reply

Skvělé fotky! <3 Líbil by se mi třeba článek na téma zimními outfity, oblíbené vůně svíček na toto období nebo třeba tipy na vánoční filmy.

Reply

Super tipy, děkuju <3

Reply

Ahoj Markét, opravdu krásné fotky! Úplně žasnu vždycky nad tou kvalitou! My s přítelem taky chodíme jen na procházky, nic jiného v téhle situaci ani nejde dělat 🙁 Mám na tebe ale jeden dotaz. Máš nějaké zkušenosti se značkou Bioderma? Už asi 2 roky bojuji s akné po vysazení antikoncepce a stále se snažím najít nějaké vhodné produkty, uvažuji nad krémem a tonikem, co jsi doporučovala posledně ve videu a nebo právě nad touto značkou. Říkala jsem si, že se zkusím zeptat, zda s ní máš nějaké zkušenosti. Děkuji moc za odpověď, měj se hezky 🙂

Reply

Děkuju moc 🙂 S touhle kosmetikou bohužel žádné zkušenosti nemám. x

Reply

Ahoj Markétko, mohla bych se tě prosím zeptat na co fotíš? Popřípadě točíš? A s čím byly vyfoceny tyto fotky?
Mnohokrát děkuji, doufám, že se najde čas na odepsání.
Měj se krásně:)

Reply

Ahojky, tyhle fotky jen na iPhone, píšu to v článku 🙂 Zrcadlovku mám Canon 5D mark IV.

Reply

Já take fotim jen přírodu poslední dobou. Vlastně je teď udělám osoba na podzimní fotky, tak proč ne ? Jinak by mě zajímaly články o kosmetice, co třeba teď používáš a nebo recepty ? Hezkou neděli ?

Reply

Ten podzim je prostě kouzelný, to snad ani nejde nefotit, hehe 🙂 x

Reply

vsechny vaše clanky jsou uzasne! nejake fotky jidel a recepty by byly super! nebo treba pridat clanek “co jsem dnes jedla” by bylo prima?

Reply

Děkuju a píšu si! <3

Reply

Viac kozmetiky❤️

Reply

Beru na vědomí! <3

Reply

moc ti to slusi! ♥
Sarushef blog

Reply

Děkuji <3

Reply

Ahoj Markét, moc ti to sluší ? mě by se od tebe líbily nějaké tipy na vánoční dárky ?

Reply

Ahojky, děkuju! A budu se snažit takový článek nebo video připravit <3

Reply

Mně tyhle random fotky z procházek moc baví. 🙂 Alespoň je to takové autentické, když se teď nic moc jiného ani nemůže… 🙂 navíc ta barevná příroda! <3 Já bych uvítala zase recept na nějaké zdravější cukroví… 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.