Krásný pátek! Doufám, že jste měli úspěšný pracovní týden 🙂 Jaké máte plány na upršený víkend? My přemýšlíme, že bychom poprvé vyrazili na farmářské trhy ve třech, pokud to malá a počasí dovolí. Tak uvidíme!

Včera jsme s Anetkou zašly do Acid coffee, což je kavárna v rámci galerie Centra současného umění. Je to krásné místo s výbornou kávou, navíc kočárek-friendly. Bylo to vlastně poprvé, co jsem si dala kafe v kavárně a ne do kelímku s sebou na procházce, i když to teda bylo venku, pořád jsme si netroufli jít si sednout někam dovnitř. Kdy jste poprvé takhle vyrazili s dětmi vy? 🙂


Happy Friday! I hope you had a successful work week 🙂 Do you have any plans for this rainy weekend? We’re thinking about going to the farmer’s markets as a family of three for the first time, if the weather and the baby collaborate. We’ll see!

Yesterday me and Anet went to Acid coffee which is a cute little café at the gallery of the Center for Contemporary Art. It’s such a lovely place with great coffee, plus it’s stroller-friendly. It was actually the first time I had my coffee at a café, not to-go on our daily walk, even though it was outside, we still haven’t dare to sit inside. When was the first time you went to a café/restaurant with your baby? 🙂

15 comments

Reply

Ahoj Markét .
Musím říct že Anetce to jako tetě moc sluší.
Mé plány na víkend jsou jasné, přípravy do školy.!

Reply

Nejkrásnější tetička <3 Hodně štěstí do nového školního roku 🙂 x

Reply

Ahoj,
My budeme dodělávat poslední přípravy na svatbu 🙂 čeká nás to za dva týdny, tak snad se to vyvede.

Reply

Ahoj,
My teď budeme dodělávat poslední přípravy na svatbu. 🙂
Máme ji za dva týdny a snad si ji pořádně užijeme.

Reply

Jé, Majdo, gratuluji a moc si to užijte <3

Reply

Ahoj Market, zda se mi…nebo v poslední době ti káva více zachutnala? (Možná se mi to jen zdá z příspěvků) ? Od té doby co jsme pořídili kávovar, piju kafe místo třeba čokoládové tyčinky ??

Reply

Ano, z dvou šálků týdně jsem na jednom šálku denně 😀 Noční vstávání na kojení si bere svojí daň, hehe 🙂

Reply

U prvniho syna jsem vyrazila, tak ve 2 mesicich. U druheho jsem byla v obchodech uz kdyz mu byl tyden. Porodila jsem a vratila se domu a byla na ne sama, tatinek, babicky, proste nikdo. Starsimu synovi proste rict, ze budeme sedet jen doma nemuzete, takze jsem nemela na vyber.

Reply

Tak to vám musím složit obrovskou poklonu. Neumím si představit, jak náročné to muselo být ?

Reply

Markétko moc ti to sluší! Vypadáte všichni moc spokojeně a je super, že s malou už takhle můžete vyrazit ven! :))

Reply

Děkuji <3

Reply

Od 3 mesiacov sme vyrazili prvýkrát von medzi ľudí, nie na prechádzku to išla po týždni a pól 🙂 ale ako píše hore Tereza niekedy človek nemá na vyber a jednoducho musí ??

Reply

Se synem jsem mezi lidi chodila asi po dvou týdnech – myšleno do parku, na zahrádku na kafe atd. Do uzavřených prostor (jako kavárna uvnitř např.) asi na konci šestinedělí.
Dodnes se vyhýbám „špičce“ návštěvnosti, tedy odpoledne po té třetí hodině, kolem Vánoc a „akce v Lidlu“, ale to ani ne tak, že bych se bála, ale spíš nemusím, když jsem na mateřský ?
Tak si vybírám nefrekventovaný časy ?

Reply

Poprvé jsem syna vyvezla na večeři a bylo mu 3m. Jinak jsme dodrželi šestinedělí sami ve třech jako rodina a potom jsme udělali seznamovací den se zbytkem rodiny.

Reply

Ahoj Markétko,
Já mam chlapečka narozeného 11.6.a popravdě bych už ani nepočítala,kolikrát jsme už někde byli?ale je to tím,že už ma doma starší ségru dračici,takže nemá na výběr a musí být hodný??
Moc ráda tě sleduju a přeju pohodové dny s malinkou?
Market&Janek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.