Bílý svetr / boty / hnědý rolák / bílý svetr s knoflíčky / šála / béžový svetr / bílé tričko / krémový top

Taky už se tak těšíte na podzim? Jedna z věcí, kterou na něm miluju, je rozhodně móda. Včera jsem projela & Other Stories, což je poslední dobou můj nejoblíbenější e-shop, a objednala jsem si pár věcí. Ještě mi nepřišly a nevím, jestli něco nebudu vracet, každopádně než pro vás natočím try-on haul, řekla jsem si, že zase udělám tenhle blog post, abyste si stihly nakoupit, pokud se vám něco z mého výběru bude líbit, kdyby se náhodou ty kousky zase rychle vyprodaly. Během těhotenství a korona krize jsem si oblečení skoro nekupovala, takže jsem si teď udělala radost, obecně nad těmihle nákupy ale už dost přemýšlím a kupuju si jen to, co vím, že opravdu unosím – asi víte, že trendy jdou stejně mimo mě a můj šatník vždycky byl spíš univerzální a nadčasový. Hodně dbám i na složení a kvalitu materiálů, aby mi kousky vydržely spoustu let. Už se nemůžu dočkat, až pro vás nafotím nějaké podzimní outfity!


Are you excited about fall? One of the things I love the most about this season is fashion. Yesterday I went through & Other Stories, which has been my favorite e-shop lately, and ordered a few things. They haven’t arrived yet so I don’t know if I’m gonna return some of them, but before I film a try-on haul for you, I thought I could make this blog post to make sure you can shop anything you like in case the pieces get sold out quickly as usual. I didn’t buy a lot of clothes during pregnancy and corona crisis so I treated myself a bit, although I’ve been thinking through my every purchase lately and I only buy things I know I’m gonna get a lot of wear out of – you probably know I don’t do trends and my closet has always been casual and timeless. I’m also a lot more picky about the materials, I want to make sure they’re natural and high quality. I can’t wait to shoot some fall outfits!

9 comments

Reply

Ahoj, krásné oblečení podzim mám taky ráda ráda přírodu jak je krásně barevná a oblečení ráda nosím kalhoty, tričko, podzimní bundy, svetry barvy podzimu. Ale sychravý podzim nemusím ale na druhou stranu má své kouzlo doma si zapálit svíčku a přečíst knihu. ?

Reply

Ahoj Vendulko, na barevnou přírodu se taky hrozně těším 🙂 A přesně, jak píšeš, takové to hygge je k nezaplacení 🙂

Reply

Ahoj Markétko, strašně se na podzim těším stejně jako ty kvůli oblečení (taky kvůli horkému čaji, knížkám, svíčkám a útulnu) :D. Vždycky jsem se tak nějak v módě hledala a až ty si mi ukázala, že méně je více. A můj šatník se nyní také skládá hlavně ze základních barev a kousků, které pořád dokola kombinuji. A musím říct, že jsem se nikdy necítila v oblečení lépe :). Už si i díky tobě začínám šetřit na nějakou dražší crossbody kabelku :D. Určitě se i tento rok budu velmi ráda inspirovat tvými fotkami outfitů. Zatím se mějte s Isabelkou a Vildou moc krásně!

Reply

Ahoj Terezko, to mě opravdu moc těší 🙂 Pak dej vědět, jakou kabelku si vybereš, hehe! 🙂 xx

Reply

Ahoj Markétka, aj ja sa veľmi teším na jeseň, je to moje absolútne najobľúbenejšie ročné obdobie, nedávno som si znova pozrela tvoje jesenné hygge video a je super ?‼️? inak všetky veci v poste sú úplne nádherné, dúfam ze doručujú aj na Slovensko ?

Reply

Markétko, nešly by dávat linky i na české obchody?

Reply

Já na žádných českých obchodech ale nenakupuji 🙁

Reply

Markétko chtěla jsem se zeptat jake byly tvé začátky s blogem…ráda bych si založila blog, je mi sice třináct, ale i tak:) akorát to neumím zas až tak dobře s počítačem nemáš nějakou radu?..jsi pro mě velkým vzorem<3

Reply

Také už se těším na podzim a podzimní outfity. Koncem srpna na mě vždycky přijde tahle nálada. 😀 🙂 Krásné kousky!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.