Krásný páteční večer! Dnes mám pro vás nové video – klasický týdenní vlog, ukážu vám v něm nějakou novou kosmetiku, vezmu vás k návrhářce Hermine Khalaf Pogosyan a uvidíte, jak neúspěšně bojuju s kašlem, haha. Snad se vám bude líbit <3

7 comments

Reply

Ahoj Markétko,tak dnešní vlog mne naprosto dostal ? – Ten hrníček s ,,M,, byl dárek ode mne ??… – Pleť mám teď taky šílenou ?… – Nemocná jsem byla od 23.12. a drželo se mě to asi 3 týdny ?… – A ve Valencii jsme byli s rodinkou v červnu a naprosto nás dostala! Předčila naše očekávání ? Tu si určitě užijte a já už se nemůžu dočkat dalšího vlogu! ?❤

Reply

Jé, já jsem si říkala, jestli se někdo ozve! ❤️ Je boží, děkuju ? A krásně jsi mě naladila na Valencii! Má tam dokonce být kolem 20 stupňů, takže se neskutečně těším ?

Reply

Markétko, děkuji ti za další krásný vlog a nové tipy. Mohu se zeptat kolik ty přípravky na pleť, co jsi ukazovala, stojí? Děkuji :), měj se krásně!

Reply

Ahoj Alenko, za vodičku a krém jsem platila asi 2 a půl tisíce 🙂

Reply

Super vlog jako vzdy Marketko! <3

Reply

Když jsem koukala na tenhle vlog, upřímně jsem tě litovala! Takový kašel jsem měla jednou také a opravdu to není nic příjemného..Tak snad už ti je lépe! :))

Reply

Ahoj Market, hrozně mi chybí tvé každodenní články tady na blogu. Plánuješ se m nim zase vrátit? 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.