Šaty – tady
Vilda a jeho trůn 😀

Pár fotek z našeho natáčení ve studiu! Moc nechápu, že to bylo už před třemi týdny. A že zítra je Štědrý den nechápu už vůbec. Kam se ten prosinec poděl?

Jak trávíte dnešní den? 🙂 Já mám v plánu balit dárky, pustit si nějaké vánoční filmy, sestříhat dnešní vlog, natočit vlog na zítra a rovnou ho i sestříhat, abych zítra už nemusela trávit čas s notebookem. Hrozně se těším na těch pár offline dní se svojí rodinou. Ale zároveň se těším i na to, až začnu zase normálně přispívat na blog! Ani nevíte, jak mi to chybí – teď jsem si dokonce nostalgicky prohlížela příspěvky z léta 😀 Říkám to pořád, že blog je a vždycky bude moje nejoblíbenější platforma pro tvorbu obsahu. Ale skloubit Vlogmas a denní články je prostě nemožné (i když jsem si loni i letos říkala, že to určitě půjde), takže i proto nejspíš příští rok už nebudu natáčet denní vlogy. Chybí mi tenhle můj „domov“ 🙂 Užijte si krásné předvánoční pondělí!


A few backstage photos from our filming at the studio! I don’t understand it’s been three weeks already. And I don’t understand that tomorrow’s Christmas Day either. Where did December go?

What are you doing today? 🙂 I’m gonna wrap all the x-mas gifts, watch some movies, edit today’s vlog, film a vlog for tomorrow and edit it straight away so that I can be without my laptop tomorrow. I can’t wait for a few offline days with my family. But I can’t wait to start blogging again too! You have no idea how much I’ve missed it – today I even nostalgically went through the posts from summer 😀 I always say that my blog is and always will be my favorite platform to create content. But doing Vlogmas and writing blog posts every day is just impossible (even though I thought I could do it last year and this year as well), so it’s one of the reasons why I probably won’t do daily blogs next year anymore. I miss this „home“ of mine 🙂 Have a lovely Monday babes!

18 comments

Reply

Souhlas, Markét, ač jsou vlogy z běžných dní fajn, tak se přece jen raději podívám na kvalitnější video jednou za čas, poslední vlogy už byly trošku o ničem. Hezké Vánoce a budu se těšit na Tvoji tvorbu v novém roce ❤️

Reply

Děkuju, hezké Vánoce ❤️

Reply

Já miluju denní vlogy a tvoje vlogy mám ze všech nejradši, ale přijde mi divny nazývat písničku nebo outfitove video jako vlogmas. Věřím tomu, ze toho mas opravdu hodně a chtěla sis to tenhle rok ulehčit. Ale přišlo mi to o ničem. Občas byly ty vlogmasy hlavně o tom, ze si proste musela vydat nejakej ten vlog. Je to jen můj nazor. Vždycky nedočkavě čekám na tvoje videa, ale poslední dobou mi přijde, ze to děláš, protože “musíš”, protože se to od tebe očekává. A ne, protože chceš ty sama. Jde to na tom hodně vidět. Jinak písničky mas taky hezky propracované a hezky zpíváš, ale je to takové nezabavne a koukam na to, jen proto, ze žádné video od tebe proste nechci vynechat ? Anet.

Reply

Ahoj, já Vlogmas beru jako sérii videí od 1. do 24. prosince, takže jsem název použila všude stejný, jinak mi to nedávalo smysl co se číslování týče. A myslím, že to je zrovna docela detail 🙂 Tenhle rok jsem si to nijak neulehčila, s jinými videi jsem měla mnohem víc práce než loni, jen jsem díky tomu nemusela ukazovat každý svůj den. A je jasné, že když člověk vydává videa denně, že některá budou nudnější nebo že zrovna nebudu mít úplně náladu na vlogování, když mi třeba není dobře. To k tomu podle mě patří, kdybych měla vydat 24 super zábavných videí, tak to prostě vůbec nebude autentické, protože můj život není zábavný každý den 🙂 A nevím, co považuješ za „poslední dobu“, jestli Vlogmas nebo i dřívější videa, ale nikdy nevydávám videa jen proto, že musím. Nemusím. A až přijde chvíle, kdy to takhle budu ohledně natáčení cítit, tak natáčet přestanu 🙂 Dělám to, protože mě to baví 🙂

Reply

Musím se přiklonit k hornímu komentáři. Je dost očividné, že tě poslední dobou natáčení nebaví. A děláš to proto, že musíš, protože tím prostě vyděláváš. Na jednu stranu se nedivím, dáváš do toho dost, ale zase natáčíš jen dva roky a to není zase tak dlouho. Taky chápu, že není jednoduché neustále ukazovat část svého soukromí a vymýšlet něco nového.
A co se Vlogmas týče, jsou fajn, hezké, ale takové o ničem a to včetně písniček…na to jak jsi říkala, že se na ně připravuješ.

Reply

Tak hlavně, že máte jasno, holky ? Očividně víte mnohem líp než já, co mě baví a nebaví ?

Reply

Markétko, zcela to chápu, ale vlogy z běžních dní jsou něco, co na Tvém kanále miluju (a věřím, že nejsem sama), nejvíce. Ať se ti daří a přeji krásné Vánoce.

Reply

Ale já přece nepíšu, že nebudu natáčet klasické vlogy, jen že příští rok už nebudu točit Vlogmas každý den 🙂 Hezké Vánoce 🙂

Reply

Jeee, tobe to tak slusi!
Sandra

Reply

Děkuji 🙂

Reply

V posledním písničkovém videu ti to neskutečně slušelo!
Je mi jasné, že se denní přispívání na blog a na youtube skloubit nedalo. Jen dělej to, k čemu máš ve svém srdci blíž!
Hlavně si ale užij svátky ♥

Reply

Děkuju moc ❤️ Krásné Vánoce!

Reply

Aha, tak to jsem to špatně pochopila s těmi denními vlogy. 🙂 To se moc omlouvám. 🙂 Hezké Vánoce Tobě, Vildovi i Sofince.

Reply

Ahoj, Markét. Mně se vlogmas moc líbily a chci ti za ně poděkovat. Jak ty loňské, které mám spojené s NY hlavně, tak ty letošní, kdy si se rozhodla že domácí vlogy doplníš i něčím jiným. ? ? Chápu, že to musí být náročné každý den natáčet a stříhat.. A já třeba pak už ke konci, kdy jsem končila nějaké projekty v práci, tak už jsem videa ani nestíhala zkoukávat denně po práci, ale ráda jsem si je pustila tedka zpětně. :D:) Děkuji za tvojí tvorbu a příští rok určitě natáčej, podle toho, jak to budeš cítit. ? Přeji krásné a poklidné Vánoce?.

Reply

Hezke svatky Market :), rada mrknu na Tva videa, ale letosni vlogmas mi prislo strasne nucene, bylo videt, ze te to stresuje/nebavi, ze jsi rada, kdyz mas video predtocene a nemusis tocit, vymyslet… Chapu, ze vlogmas je vyzva, ze je to financni zdroj, ale radsi prectu blog nez videa o nicem. Ale libilo se mi outfitove, velmi prijemna zmena odevu od Tve klasiky 🙂
Pisnicky jsem nezvladla. Vim, ze to vsechno bylo DIY, ale… Krasny zbytek roku, mnoho stesti a radosti do toho dalsiho! At jsi stastna! D.

Reply

No tak to si delas srandu 😮 kouknu na blog, zda neni novy clanek, pripadne odpoved na muj koment a tys ho smazala? Aneb jak neumet komunikovat… pritom to nebyl zadny hate, ale konstruktivni kritika. Skoda, ale nekteri proste snesou jen chvalu.

Reply

Achjo, proč hned děláš takové závěry? Na blogu jsem od Štědrého dne nebyla, takže jsem tvůj předchozí komentář jen nestihla schválit (když komentuješ poprvé, vždy mi to spadne do schvalování) a nebyl vidět. Vážně nemám zapotřebí něco takového mazat.

Reply

Denní vlogy před vánoci mě moc nebaví od nikoho. Proto jsem letos uvítala, že jsi klasické vlogmas proložila nazpívanými písničkami a především outfitovými videy. Já osobně bych třeba na příští rok ocenila vánoční sérii (Vánoce miluju ?) videí ale ne vlogy. Nicméně takové další tipy na outfity, nebo třeba i tipy na aktivity, vyprávění o oblíbených vánočních zážitcích nebo tipy na dárky (ne takové ty klasické, ale třeba to jaké dárky které jsi darovala/dostala měly největší úspěch).. to by potěšilo mě. Nicméně znáš to, sto lidí, sto chutí. Nikdy se nezavděčíš každému, to je prostě nereálné. 🙂 každopádně za celé vlogmas děkuju, ráda se koukám na vás s Vildou. Přijdete mi opravdu skvěle sladění a ač vlogy obvykle nevyhledávám, tak jsem žádný nevynechala. 🙂 přeju spoustu zdraví a štěstí do nového roku!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.