Pár fotek z našeho krásného dne v Budvě 🙂 Prošli jsme si historické centrum, dali si oběd v restauraci Pasta bar, pak jsme se jen přesunuli na kávu a zmrzku a jeli se koupat na Kamenovo beach. Dneska jsme chtěli strávit celý den u bazénu, ale začaly se objevovat mraky, takže jsme si řekli, že toho využijeme a uděláme si výlet do Kotoru, než začne pršet. Užijte si krásnou sobotu!


A few photos from our lovely day in Budva 🙂 We walked around the historical centre, had lunch at Pasta bar, then we had some coffee and ice creams and then went to Kamenovo beach. We wanted to spend our Saturday by the pool, but it’s starting to get cloudy so we’re gonna take advantage of that and we’ll do a little trip to Kotor before it starts raining. Have a lovely Saturday!

12 comments

Reply

Ty modré šaty s bílými puntíky jsou u tebe velký nezvyk, ale moc se mi na tobě líbí. ? Jen mi chybí tvá videa. Říkám si vždycky, když někam jedeš, něco podnikáš extra, že určitě nebudou dvě videa za týden jako běžně. Ale stejně vždy doufám, že máš třeba předstříháno dopředu. ? A většinou ne, což je škoda, protože je jasné, že si chceš užít dovolenou jinak než samým stříháním. ?

Reply

Pořád videa považuju jako doplněk k blogu a pokaždé spíš upřednostním blog před Youtube, protože mě baví víc 🙂 Takže je pro mě hlavní, že i na dovolené fotím, edituju fotky a přidávám příspěvky každý den, kvůli tomu už tak trávím u počítače dost času a neumím si představit, že bych tady celé dny ještě stříhala. Chci si to tady hlavně užít, protože videa můžou počkat, ale dovča ne 🙂

Reply

Šaty moc pěkné! Bílo-modrá kombinace je ❤️. Užijte si dovolenou a pěkný svátek.

Reply

Děkuji ❤️

Reply

Ahojky fotky jsou krásne užijte si krásne dovolenou jinak preji všechno nejlepší k dnešnímu svátku☺️

Reply

Děkujii 🙂 x

Reply

Moc povedené fotky! Je vidět, že si dovolenou užíváte 🙂 a taky přeji všechno nejlepší k svátku ♥

Reply

Děkuju. 🙂 xx

Reply

Vše nejlepší k svátku ❣, fotky jsou moc pěkné…?

Reply

Děkuji <3

Reply

Markétko, krásné fotky – můžu se zeptat jakým objektivem fotíš ty fotky u stolu? 🙂 Asi ne 50 mm nebo 35 mm (jsou dlouhé), že? 🙂
A ještě se chci zeptat, je moře tam teplé – koupali jste se nebo dá se to? 🙂

Reply

Ahoj Markétko, můžu se prosím zeptat v jakém hotelu jste byli ubytovaní v Budvě. Děkuji
? Jinak přeju hodně zdravíčka, jsi neúžasnější blogerka ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.