Dobré ráno! Jak se dnes máte? My vyrážíme k bazénu, ale chtěla jsem vám ještě předtím ukázat fotky ze včerejšího výletu do Kotoru. Zatím to pro nás byl asi největší zážitek z Černé Hory, historické centrum bylo překrásné, hodně mi připomínalo italskou Veronu. Nejkrásnější byl ale výhled na Kotor z vyhlídky, na kterou jsme jeli asi hodinu úzkými serpentinami, ale rozhodně to stálo za to! Fotky vám ukážu později 🙂 Tady v Budvě už nám zbývají jen poslední 3 dny a pak vyrážíme do hor, odkud se pak ještě na pár dní přesuneme do Chorvatska. Připadám si jako poslední člověk z Česka, co ještě nikdy nebyl v Chorvatsku, haha (kromě naší zastávky ve Splitu cestou sem). Tak se těším, že si ho konečně odškrtnu z bucket listu. Užijte si neděli! x


Good morning! How are you today? We’re heading downstairs to the pool, but first I wanted to show you some photos from yesterday’s trip to Kotor. It was the best thing we did in Montenegro so far, the historical centre was beautiful, it reminded me a lot of Verona, Italy. Though the best was the breathtaking view from a viewpoint we spent a crazy hour in the car to get to, but it was so worth it. I’ll show you some pics later 🙂 We have only 3 more days in Budva before we head out to the mountains and then we’re gonna continue to Croatia for a few more days. I feel like the last person from the Czech Republic that hasn’t been to Croatia, haha (except for our night in Split on the way here). So I’m happy to finally cross that of my travel bucket list. Have a lovely Sunday!

10 comments

Reply

Nádherné fotky Markét, užívejte naplno! :))

Reply

Krásne. Užite si. My Lago di Garda alebo Gardasse alebo Gardske jazero ???❤️

Reply

Děkujeme! 🙂 x

Reply

Ahoj Market, uzivejte si! Jidlo vypadá krasne, takový krasne nacancany což nejsem u tebe moc zvykla ? kdy bude další video? Skoda, ze nebude z KV, lidem by jsi udělala určitě radost sdilenim ?

Reply

Krásne. Užite si. My Lago di Garda alebo Gardasse alebo Gardske jazero ???❤️

Reply

Jé, tak to už se fakt těším na fotky z hor, ty jsou v Černé Hoře naprosto dokonalé! ♥

Reply

My tam byli minuly rok a byli to nadherny :)) taky te ale prekvapilo, ze kdyz jdes nakoupit do obchodu, tak ti prodavaci nakup davaji rovnou do igelitaku? Ja jsem tenkrat odmitla, (protoze uz tak tam maji dost odpadu a chtela jsem to vzit rukama) a ani nevis, jak na me blbe koukali 😀 mysleli si, ze jsem divna

Reply

Ahoj Markét, můžu se zeptat co tě vedlo k tomu začít jíst zase maso? ? A ta zmrzlina je bez cukru a mléka? Jak se ti podaří na každé dovolené na takovou narazit? Nebo vyhledáváš předem? Krásnou dovču!

Reply

Nádherné!

Reply

Ahoj Markétko, nádherné fotky. Ani jsem netušila, že může být Černá hora takto krásná země. Díky za inspiraci 🙂 xoxo P.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.