Pondělí: Včera jsme přijeli domů až po jedné ráno, takže jsem dnes celý den doma v županu s drdolem a řeším všechny kancelářské úkoly. Doháním všechny resty, od rána jsem se nehnula od počítače a ještě tady pár hodin budu sedět. Vyřizuju všechny e-maily, co se mi ve schránce hromadí, plánuju si schůzky, upravuju fotky a chystám články na několik dalších dní, za chvíli se asi vrhnu ještě na stříhání.

Úterý: Ráno chci jít cvičit nohy, znovu jsem se pustila do programu BBG a tentokrát jsem na sebe ušila bič tím, že jsem si koupila jejich appku. A musím říct, že je to paráda! Celé dopoledne budu stříhat, odpoledne jedu na skok domů na preventivní prohlídku u zubaře, pak se hned vracím zpátky do Prahy a s Vildou jdeme na akci od Ikey.

Středa: Ranní kardio, dvě pracovní schůzky, focení s Dančou a spousta hodin u počítače.

Čtvrtek: Cvičení břicho & ruce, celý den práce a večer jedu na kosmetiku do Genesys Medical. Pravidelná kosmetika bylo jedno z mých předsevzetí na tenhle rok, v Praze jsem byla dvakrát, pokaždé jsem za to platila docela vysokou částku a pokaždé jsem pleť měla akorát horší než předtím, takže jsem se rozhodla, že radši budu dojíždět na kosmetiku do Plzně, než abych se zase svěřila někomu cizímu. Nejen, že na klinice celkově umí s pletí zázraky, ale když jsem tam na kosmetice byla v létě s krupičkou, druhý den jsem měla pleť úplně hladkou. A to je to, co od kosmetiky chci!

Pátek: Velké přípravy na meetup! V sobotu se mi zdál sen, že jsem se vzbudila v den meetupu v 8:30 u našich a začala jsem panikařit, že nic není připravené a nestíhám tam ani dojet, vzbudila jsem se úplně zpocená a udýchaná, až jsem Vildu vystrašila 😀 Něco podobného se mi zdálo i před svatbou, haha. Takže i po tomhle zážitku chci mít co nejvíc věci nachystaných už večer, ať se alespoň trochu vyhnu rannímu panikaření a stresu.

Sobota: Můj první charitativní meetup! Těším a bojím se zároveň 😀

Neděle: Klid! Určitě ze mě spadne takové to podvědomé napětí, které v sobě mám od té doby, co jsme začali meetup připravovat. Takže mám v plánu si trochu přispat (když budu hodně ambiciózní, tak půjdu ráno cvičit), pak klasická návštěva mých i Vildovo rodičů, možná nějaká procházka, když bude hezky, jinak určitě večerní Netflix & chill.

Co máte v plánu na tenhle týden vy?


Monday: We got home after 1AM today so I’m spending my day at home in my comfy clothes doing my office work. I’m catching up with everything today, I haven’t left my laptop all day and I still have a lot to do. I’m going through e-mails, editing photos and preparing some posts in advance for this week and I’ll probably start editing a vlog as well now.

Tuesday: I want to do a leg workout in the morning, I started with my BBG again and this time I forced myself and bought the app and I have to say it’s great. I’m gonna be editing the whole morning, then I have a dentist appointment at my hometown and then I’m going back to Prague for an evening event with Ikea.

Wednesday: Morning cardio, two meetings, a photoshoot and lots of work on my laptop!

Thursday: Abs & arms workout, work all day and in the evening I’m going to Genesys Medical for a facial. Getting facial done regularly was one of my new year’s resolutions and I was in Prague two times, spent a lot of money and the result was even worse than what I came in with, so I’ve had enough and I decided to start going to Pilsen rather than letting someone new taking care of my skin. They’re literally the best when it comes to any skin issues and I had a facial there last summer when I had small pimples all over my skin and the day after the facial my skin was literally clear. And that’s what I want!

Friday: Big meet up preparations! I had a dream that I woke up at 8:30 at my parent’s house, nothing was prepared and I was freaking out that I won’t even be able to arrive in time, I woke up sweaty and I was breathing like crazy, it even woke my husband up and he was so worried 😀 I had a similar dream before our wedding as well haha. So I want to do as many things as possible to try to avoid the panic and stress on Saturday.

Saturday: My first charitable meet up! I’m so excited and scared at the same time 😀

Sunday: Relax! I’m sure it’s gonna be a relief to be done with the event we’ve been planning for such a long time. So I want to sleep in (if I’m ambitious enough I might go for a workout), then our usual parent visiting, maybe a walk outside if the weather is nice and definitely Netflix & chill in the evening.

What are your plans for this week? x

6 comments

Reply

Wau…závidím jak si umíš krásně zorganizovat celý týden.
A meetup ve tvém podání bude určitě skvělý!

Reply

To zni jako skvely tyden! <3

Reply

Jůůů.. super týden plný skvělých věcí! Zní to opravdu úžasně! Můj týden není zas tak záživný, že to ani nestojí za zmínku. Hezké úterý! <3 xoxo P.

Reply

Markétko prosím Tě, odkud máš tu krásnou červenou kabelku? Vím, že si to už někde psala nebo ses o ní zmiňovala, ale já to nemůžu dohledat. Jinak tvůj týdenní plán zní skvěle. To já musím tento týden dodělat diplomovou práci, pak se už chystat na zkoušky a pomalu i na státnice. 🙂

Reply

Ahoj Markét, ten sen, který popisuješ, ten se mi v životě zdál už tolikrát. Před každou životní událostí hned několikrát. Před maturitou, před přijímačkami, před státnicemi, před svatbou, před prvním porodem, před druhým porodem…. 🙂 Ty sny dokážou být tak živé! Věřím, že do pátku stihnete všechno připravit a že se sobotní meetup vydaří. A že pro všechny zúčastněné včetně tebe to bude báječný zážitek. Držím palce a těším se na článek a fotky 🙂

Reply

ty jsi skvělá ♥
Sarushef blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.