Po delší době jsem pro vás zase dala dohromady fotky z mobilu z posledních pár týdnů! 🙂 Tohle je fotka z mojí poslední návštěvy fitka – před dvěma týdny, haha. I když mě naštěstí neskolila žádná nemoc, necítila jsem se úplně 100% a nechtěla jsem to riskovat. Teď už je mi dobře, takže se snad zítra konečně dokopu a půjdu si zacvičit.


It’s been a while since I did a blog post like this! I went through my phone to show you some photos from the past few weeks 🙂 This one is from my last gym workout – two weeks ago, haha. I wasn’t really sick, but I just wasn’t feeling the best so I let my body rest. I’m feeling good again so hopefully I’ll finally move my lazy ass tomorrow.

Praho, jak ty jsi nádherná! <3 // I takhle někdy může vypadat pracovní schůzka, haha. Miluju dortíky z MyRaw Café!

Prague, you’re so beautiful! <3 // This is what a work meeting can sometimes look like, haha. I love cakes at MyRaw Café!

KONEČNĚ jsme koupili a pověsili záclony. Ani nevíte, jak osvobozující pocit to je, když se nemusím převlíkat do pyžama v koupelně a když nám pouliční světlo nesvítí v noci do obličeje 😀


We FINALLY bought and hung our curtains. You have no idea how liberating it is when you don’t have to change your clothes in the bathroom and when the street light don’t shine in your face all night 😀

Rychlý kafčo ve Spižírně a můj klasický simple outfit.


A quick coffee at Spižírna and my good old simple look.

Páteční randíčko s Luckou <3


Friday’s date with Luci <3

Jestli vám to náhodou uniklo, najdete mě v novém čísle Cosmopolitanu! Jsou tam fotky všech vítězů Czech Social Awards včetně kratičkých rozhovorů, které jsme dělali během focení.


If you haven’t noticed yet, you can find me in a new issue of Cosmopolitan! There are photos of all of us winners of Czech Social Awards with small interviews we did during the photoshoot.

Minulý týden jsme vyrazili do divadla DISK na představení Pan Biedermann a žháři. Bylo to super!


Last week we went to DISK which is where college theatre students play. It was great!

Sobotní snídaně v Coffee room. Jenom na tu pohankovou kaši pomyslím a už se mi sbíhají sliny! 😀


Saturday’s breakfast at Coffee room. My mouth is watering just by thinking about the buckwheat porridge 😀

Výjimečně i jedna selfie 🙂


And here we have a selfie for once 🙂

Materiální radosti O:-)


Materialistic happiness O:-)

A duchovní radosti <3


And spiritual happiness <3

Dneska jsme s Anetkou byly na večerní lekci jin jógy (můj úplně nejoblíbenější styl jógy) v Jógovně. Pokaždé, když jsem na józe si říkám, že fakt MUSÍM chodit pravidelně. To vnitřní rozpoložení po lekci je prostě něco neskutečnýho.


Tonight I went to a yin yoga class with my best friend (my favorite type of yoga) at the beautiful studio called Jógovna. Every time I’m at a yoga class I’m telling myself I HAVE to start doing this regularly. The feeling after yoga is just indescribable.

Namasté!

20 comments

Reply

Naaaadherný článek!! Co sis koupila??

Reply

Děkuju moc 🙂 Kabelkuu O:-)

Reply

❤️a jakou? Ja si ted poridila Neverfull darmier eben a jsem z ni nadsena❤️

Reply

Taky Neverfullku! 🙂 <3

Reply

❤️??Tak to se mooc tesim na clanek a fotky?

Reply

Tyhle random fotky mám úplně nejradší! ❤️ Takový krátký report toho, co jsi vše dělala! Na jógu bych chtěla taky začít chodit, teda nejprve ji alespoň zkusit, protože jsem ji ještě nikdy necvičila. ? Taky jsem zvědavá, co jsi si pořídila u Lojzina? ? Že by třeba v nějakém Haulu? ☺️ Měj pěkný den, Marktéko ❣️ xoxo P.

Reply

U Lojzina, tak to mě rozesmálo, haha 😀 V Haulu asi ne, ale určitě brzo třeba v nějakém článku <3 Jógu určitě vyzkoušej, já to neberu jako cvičení, ale jako takový spojení se svojí duší, protažení těla a mysli, prodýchání.. Proto ráda chodím na jemnější styly jógy 🙂 Krásné úterý, Péťo :-*

Reply

úžasné fotky ♥

Reply

Děkuji! 🙂 x

Reply

Krasne fotky jako vzdy! Myraw cafe je Laska!
Sandra / https://shineoffashion.com/

Reply

Děkuji! 🙂 Největší <3

Reply

Super fotky. 🙂

Reply

Děkuju 🙂

Reply

Krásné fotky a inspirace Markét! S jógou to mám podobně, bydlím v menším městě, ale moje sestřenice je zkušená jogínka a předcvičuje nám, je to super, mám to od domu asi 5 minut a stejně tam kvůli učení a celkově času nechodím vůbec pravidelně. Po každé lekci si slibuji, jak konečně začnu, tak snad zítra!
http://www.terainchester.blogspot.com

Reply

Moc děkuju! 🙂 Tyjo, to máš parádní, ale naprosto chápu, ono často čím jednodušší to je, tím spíš se k tomu člověk paradoxně nemůže dokopat 😀 Ale ta jóga za to fakt stojí <3

Reply

Krásné fotky! Hlavně máš tak nádherné oči, něco neskutečného 🙂 a hurá závěsy! Taky nám chci pořídit do bytu, nejraději spím v temno temné tmě, ale to je v centru města těžké, i když máme hnědé žaluzie.
Já vyměnila cardio za jógu a cvičím ji skoro každý den už asi po dobu jednoho roku a je neuvěřitelné, co všechno mi to dává a vždy jsem v bodě, kdy si říkám, co může být víc, jak můžu být ještě víc zrelaxovaná? 😀 a ono to pořád pokračuje 😀 Ale byla to dlouhá cesta, nejdelší v tom, že mi pořád běhaly myšlenky u jógy, co musím udělat, až docvičím, nebo co jsem dělala… ale konečně jsem v tom co dělám teď a tady :). Ta práce za to stojí a duše jen kvete… ♥ (pevné tělo se taky hodí, co si budem :D)

Reply

Mockrát děkuju, Luci 🙂 Tyhle naše závěsy z ikey jsou vážně hodně tmavé, až kvůli tomu máme problém vstávat, protože nám přijde, že je pořád noc 😀 Jóga je úžasná.. já se teda nikdy nedokopu ke cvičení doma, musím chodit na lekce, ale pokaždé se cítím fakt neskutečně. Kamarádka právě cvičí jógu už spoustu let, má i lektorský certifikát, tak mě k tomu hodně motivuje 🙂 Ten vliv (hlavně) na psychiku to má fakt neskutečnej, až to sama nechápu, jak jsem během lekce nebo po ní naměkko 😀 🙂

Reply

Z videí na Youtube som sa zamilovala do vášho bytu!! Je to úplne môj štýl a snívam o takom 🙂 Chcela som sa spýtať, ako ste ho našli? Hľadali ste cielene niečo v tomto štýle alebo ste ho len niekde náhodou videli? Ďakujem moc za odpoveď! <3

Reply

Děkujeme, my jsme taky zamilovaní a až budeme jednou kupovat vlastní, chceme přesně něco takového! 🙂 Jinak je to byt manželovo kamaráda, takže jsme naštěstí hledat nemuseli 🙂 Podle mě celkově jsou ale tyhle byty často hlavně v centru Prahy, na Vinohradech, na Újezdě, Žižkově.. 🙂

Reply

Tu jógu ti závidím, u nás ve městě jsme chtěly chodit s kámoškou, ale hned první den v prodeji lekce a plno, takže smůla a jogu s počítačem absolutně nedávám… docela by se mi líbilo při cvičení zrelaxovat, protáhnout se a hodit se do klidu.

http://somethingbykatep.blogspot.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.