IMG_0231 copy IMG_0229 IMG_0228 copy IMG_0230-2

I've been thinking about what to write to these photos since this morning and I still haven't decided. I thought about all the topics I'd like to share my opinion on, but I guess I'm not in my creative mood today and my head just feels empty. Nevermind, maybe next time haha. Anet took these photos real quick yesterday and I decided to edit them black & white.. There's something so magical about b&w photos, I love it. Oh and by the way, I have some exciting news! I just booked a date for my wedding dress try on!! It's the first official wedding thing I'm gonna get done so it feels like things are finally starting to move. And another (not so exciting) news – we ordered our first Christmas tree! 😀 I can't wait to start decorating the apartment. It's almost November, can you believe it?! 


Už od rána přemýšlím, co bych napsala k těmhle fotkám a pořád mě nic nenapadlo. Přemýšlela jsem o všech možných tématech, ke kterým bych se třeba ráda nějak vyjádřila, ale očividně mě dneska kreativní nálada nějak minula a mám v hlavě úplně prázdno. No nevadí, tak třeba příště, haha. Anetka včera rychle vyfotila tyhle fotky a když jsem si je potom prohlížela, rozhodla jsem se je hodit do černobíla.. Já osobně černobílé fotky miluju, mají vždycky takové zvláštní kouzlo. Mimochodem, mám pro vás vzrušující novinku! Před chvílí jsem si zarezervovala termín na zkoušku svatebních šatů!! Je to první věc, kterou budu mít z plánovacího procesu hotovou, takže snad konečně začnu mít pocit, že se věci daly do pohybu. No a ještě jedna (ne tak vzrušující) novinka – objednali jsme si náš první vánoční stromek! 😀 Nemůžu se dočkat, až začnu zdobit byt. Už je skoro listopad, no chápete to?!

2 comments

Reply

Miluju cernobily fotky a tobe to neskutecne slusi! V kabatech vypadas fakt skvele. Taky nechapu jak ten cas utika, vzdyt uz budou Vanoce???

xxx, Sandra

Reply

Děkuji 🙂 No, utíká to šíleně! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.