IMG_4282

After my exam I met up with my friends in a pub to watch today's game. The Czech team didn't win though, but we had a great time anyways!
// Po (snad) úspěšné zkoušce jsem se sešla s kamarády v hospodě, kde jsme sledovali hokej. Sice jsme dnes nevyhráli, ale i tak jsme si to užili!

IMG_4290

Prague is so damn beautiful during this time of a year! I've been loving the vibes of the city lately. The weather was just incredible today!
// Praha je teď prostě nádherná! Poslední dobou mě hrozně baví ta místní atmosféra. Počasí dnes navíc bylo úplně neskutečné!

IMG_4300

This is what we do 90% of the time hehe.
// Takhle trávíme 90% našeho společného času hehe.

IMG_4292

Love these two!
// Miluju je!

IMG_4308

Later today we went to my favorite Créme de la Créme for some ice creams!
// Večer jsme zašli na zmrzku do mého oblíbeného Créme de la Créme!

prague IMG_4310 IMG_4320

I always go for the same – salted peanuts and chocolate. Soooo good. That was pretty much my day in photos. Now I have to do some school work and then I'm just gonna take a quick shower and go to bed. I have to get some rest because tommorrow it's time for the acupuncture, I'm so excited. Wish me luck 🙂 Good night babes, hugs!
// Vždycky si dávám to samé – slaný arašíd a čokoládu. Neuvěřitelná mňamka! Tak takový byl můj den. Teď musím ještě psát něco do školy, potom si dám jen rychlou sprchu a půjdu spát. Musím si pořádně odpočinout před zítřejší akupunkturou, už se tam hrozně těším. Držte mi palce 🙂 Dobrou noc, pusu!

4 comments

Reply

To vypadá jako super den 🙂 V Créme de la Créme jsem byla včera a poprvé ochutnala slaný arašíd. A byl vážně dobrej 🙂 Ale dala jsem si k tomu mango. Asi moje nejoblíbenější 🙂 Ať Ti dobře dopadne akupunktura a hlavně ať Ti pomůže :* Posílám spoustu pozitivní energie Markétko :* 

Reply

Já právě miluju celkově tu kombinaci arašíd a čokoláda, musíš to někdy vyzkoušet dohromady, to je fakt jinej level 😀 Mango je taky bomba, ono tam je dobrý asi fakt všechno 🙂 A moc děkuju Hanii <3

Reply

Jeeee, to vypada jako fakt skvelej den! Kdyz jsem byla v Praze, tak jsem taky byla v Creme de la creme a byla to snad nejlepsi zmrzlina jakou jsem kdy mela, mmmmmmmhhh. 😉 Hlavne pistacie, chai latte a slanej arasid!!! Jinak jsem moc zvedava na vysledky akupunktury. <3

Sandra

Reply

Viď, taky jsem lepší zmrzku nikdy neměla! Chai latté jsem ochutnala od kamarádky a taky boží 🙂 xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.