IMG_1496 IMG_1668 IMG_1568 IMG_1604 IMG_1682 rome IMG_1840

Some random photos from our trip to Rome that you haven't seen yet 🙂

Hey loves, I just took some rest the last couple of days and it felt so weird to be without camera and laptop hehe. I'm gonna update the blog at least once a day as usual now! How is your weekend? My best friend came here on Friday for a sleepover, we were just eating and chilling, nothing exciting. It's a beautiful day today, but my boyfriend has to study and I don't have any ideas what to do. I'm starting to look forward to the new semester, I had too many lazy days at home lately so I'm tired of it. I think I'm gonna workout and maybe go for a walk later. Oh and hair update, I'm absolutely decided now, it's time to end this experiment and go back to my dark brown hair. It feels so right and I can't wait to truly feel like myself again, but I'm afraid I'll have to wait at least two months because the hair stylist I want to go to is super busy. But I'm sure it's worth waiting, I don't want to try it at home and of course I don't want to go to the lady who screwed up my hair a few weeks ago. So those are all my news, I hope you're having a lovely Sunday! Hugs!

//

Ahoj moji milí, posledních pár dní jsem si dala takový odpočinek, ale bylo dost zvláštní trávit čas bez foťáku a notebooku hehe. Teď už budu přispívat minimálně jednou denně jako vždy! Jak si užíváte víkend? V pátek přijela moje nejlepší kamarádka, ale jenom jsme jedly a válely se, nic zajímavého. Dneska je krásně, ale přítel se musí učit a mně už dochází nápady na nějaké aktivity. Už se dokonce začínám těšit na nový semestr, protože poslední dobou jsem měla tolik líných dní doma, že už mě to nebaví. Asi teď půjdu cvičit a potom se možná půjdu projít. Jo a ještě vlasový update, jsem už naprosto rozhodnutá skončit tohle experimentování a vrátit se ke své původní tmavě hnědé. Mám z toho hrozně dobrý pocit a těším se, že se konečně budu zase cítit sama sebou. Obávám se, že ještě minimálně dva měsíce budu čekat, než bude mít kadeřnice ke které chci jít volno. Určitě to za to čekání ale stojí, protože nechci nic zkoušet sama a rozhodně nechci jít k paní, která mi vlasy před pár týdny zničila. Tak to jsou všechny moje novinky. Doufám, že máte překrásnou neděli! Pusu!

8 comments

Reply

I'm planning a road trip in Italy for this summer and I just can't wait to see Rome again! There is just so much about this whole country that I love!

Lucie, xx

 

http://thefrenchpier.blogspot.com/

Reply

Totally agree, I love Italy so much <3

Reply

Beautiful photos!

 

http://chicglamstyle.com

Reply

Thanks Rachel! x

Reply

Ty tvoje fotky jsou skvělé a všechny tvé články bych mohla číst pořád dokola! Jinak si myslím, že ta hnědá co jsi měla bude ta nejlepší volba 🙂 Ne, že by ti i tyhle vlasy neslušely, ale hnědá je hnědá 😀 🙂

Reply

To je tak hezký, děkuju <3 A jsem ráda, že jsi pro tmavou hehe! 😀 

Reply

Ja mám ešte poslednú skúšku teraz v stredu. Takže ja sa na to leňošenie a válanie doma dosť teším. Potrebujem si odpočinúť. 

Moc krásne fotky. Páči sa mi tvoja kabelka. Taká by sa mi do školy hodila. Odkiaľ ju máš? 

 

 

Reply

Já mám taky ještě jednu zkoušku, ale začnu se učit až tak příští týden.. Budu ti držet palce, ať to zvládneš! 🙂 Kabelka je značka Alexandra K, je úžasná a neskutečně kvalitní, moc doporučuju! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.