-obsahuje affiliate odkazy-

10 comments

Reply

Neskutečně ti to slušelo! Maledivy vypadají krásně, taky bych se tam chtěla podívat. A doufám, že to ještě někdy vyjde i tobě 🙂

Reply

Děkuju moc <3 Určitě jo! x

Reply

Markétko, kousky který sis na dovolenou sbalila jsou naprosto nádherné, třeba ty brýle BV ti neskutečně sedly.
Skvělý článek.

Reply

Moc děkuju <3

Reply

Ahojky Markétko musím říct, že tento článek je skvělý se spoustou nádherných fotek. Můžu se zeptat v čem fotky upravuješ a čím fotíš?

Reply

Fotky jsou to nádherný, dovolená byla jistě úžasná, jednotlivé kousky oblečení povětšinou též, jen si tak říkám, na koho je to cíleno, komu to má být inspirací? Ty některé ceny už jsou dost mimo mi přijde. A dát takovou částku za plavky, které vám (z mého pohledu samožrejmě) nesluší, protože ty květinové aplikace vám strašně moc deformují poprsí, docela nechápu. Cenovka a značka to nezachrání. Ale můj názor je určitě ovlivněn tím, že obecně nechápu koncept značek. Třeba pokrýt celou obří kabelku logem známé značky – proč? Dávat ji na každou x-tou fotku na blogu – proč? Jen abych dala na odiv svůj status, že na to mám? (I když je známo, že opravdu luxusní/kvalitní značky řvavá loga napoužívají a bohatí lidé si na loga všude možně též moc nepotrpí) Nebo se to vážně někomu líbí?

Reply

Dobrý den, Anežko, to je úplně v pořádku, nemusí se Vám líbit, co nosím a co si kupuji 🙂 Určitě existují jiné zdroje, kde najdete inspiraci. Jinak moc nechápu, jakou kabelku myslíte? Nejsem si vědoma, že bych na blog dávala jakoukoli kabelku s obřími logy 😀 Jestli myslíte mojí starou LV neverfull tašku, tak tu nosím do fitka, protože je praktická, na blog se s ní nefotím. Nejsem milovník velkých log, což je myslím poznat i z tohohle článku – ačkoli jsou některé kousky dražší, kupuju si je z důvodu, že jsou kvalitní, z dobrých materiálů, ne primárně kvůli značce, proto mi Váš komentář nedává úplně smysl, když jsou tady samé hedvábné šaty nebo plavky bez log 🙂

Reply

🫶🤗👋💕

Reply

❤️

Reply

Nádherné outfity, moc mě to inspirovalo, i když mám krapet jiný styl… hedvábí je do vedra láska ♥ A ten klobouček je úplně boží, bucket haty mám moc ráda a tenhle je fakt top. A moc hezký vlog!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.