Aff links

The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1%

Sérum proti nedokonalostem pleti. Obsahuje Niaciamid (vitamín B3), který pomáhá na jizvičky po akné a rozšířené póry. Obsažený zinek pak zase pomáhá regulovat tvorbu kožního mazu. Tenhle zázrak používám každý večer před nanesením krému a moje pleť ho zbožňuje. Navíc cena produktů značky The Ordinary je naprosto bezkonkurenční, obzvlášť v porovnání se složením a výkonem.

The Ordinary Natural Hydration Factors

Dlouho jsem používala krémy od značky Dermalogica. Byly moc fajn, ale cítila jsem, že už by to chtělo změnu. No a protože se séry téhle značky jsem měla skvělou zkušenost, rozhodla jsem se vyzkoušet i nějaký krém. Je moc příjemný, pleť je po něm krásně hydratovaná a na to, že stojí asi desetinu toho, co můj předchozí krém, odvádí geniální práci. Je důležité ho pořádně rozetřít a vmasírovat do pleti, aby nezanechal bílé mapičky, ale obecně jsem z něj nadšená.

Paula’s Choice 2% BHA Liquid Exfoliant

Nejprodávanější exfoliant na světě. Upřímně – nedivím se! Zamilovala jsem se do něj hned po prvním použití a ani po pár měsících má zamilovanost nevyprchává. Je velmi jemný, nevysušuje, pokožka po něm není podrážděná ani napnutá. Zároveň je ale velmi účinný, pleť je po něm víc vyhlazená, hebčí. Je to asi první produkt, který mi opravdu viditelně pomáhá na červené skvrnky po akné.

NARS Pure Radiant Tinted Moisturizer

Hydratace, SPF ochrana a zároveň sjednocení a zdokonalení pleti? Ano, prosím! Můj must-have kosmetický produkt, bez kterého se moje denní makeupová rutina neobejde. Pleť je po něm krásně rozjasněná. Mám odstín Alaska.

Anastasia Beverly Hills Brow Powder Duo

Ten nejhezčí a nejpřirozenější odstín pudru na obočí, jaký jsem kdy měla. Obsahuje vitamíny C a E, skvěle se nanáší a drží celý den. Mám odstín Medium Brown.

Anastasia Beverly Hills Clear Brow Gel

Lehký průhledný gel, který obočí perfektně zafixuje. Kartáček je velmi příjemný, chloupky se celý den ani nehnou. Perfektní v kombinaci s Brow Powder Duo.

Raaw By Trice The Velvet Cocoon Body Oil

Přírodní luxus ve skle. Obsahuje certifikované organické oleje, krásně se vstřebává, posiluje a chrání pokožku, navíc neskutečně krásně voní. Kvalitní skleněné balení s pumpičkou je jen třešnička na dortu. Pro mě je to jeden z těch produktů, který si šetřím a užívám si každé použití.

8 comments

Reply

Na ten tělový olej už jsi mě nalákala ve videu, asi ho zkusím.

Simple living: Moje minimalistické líčení s přírodní dekorativkou

Reply

Joo, vyzkoušej, je fakt božskej 🙂

Reply

Ahoj Markét, tieto produkty the ordinary používam taktiež, je to neskutočne účinné. Ešte poradím, že vynikajúce sérum s kyselinou hyaluronovou od značky REVOX, dá sa kúpiť v Douglas (stojí okolo 7€) a je skvelé hydratačné a v kombinácií s krémom od the ordinary zabezpečuje skvelu hydratáciu!😊🤍

Reply

Děkuji za tip 🙂

Reply

Markétko, mám dotaz mimo téma… Pokud se Isi vozí stále v kočárku, máte v plánu pořizovat sourozenecký kočárek? Sama to aktuálně řeším, proto jsem se chtěla zeptat, zda bude tip i od tebe. Hezký den 🙂

Reply

Nee, žádný takový kočárek určitě kupovat nechceme. Pořídila jsem jen skejtík 🙂

Reply

Ahoj Markétko, nechtěla by jsi zase někdy zahrnou všechny tvé kosmetické oblíbence do jednoho videa. Kdysi dávno jsi jedno takové video už točila, a bylo moc fajn, vlastně si jej doteďka občas znovu pustím.

Reply

Sérum používam aj ja, a úplne s tebou súhlasím 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.