Taky milujete opálenou kůži? V létě se vždycky cítím nejlíp, připadá mi, že mi všechno víc sluší a že nepotřebuju příliš makeupu. Vždycky jsem jako bledulka záviděla lidem, co mají od přírody tmavší pokožku, třeba Vildovi nebo mojí mamince 😀 Opaluju se dobře a rychle, ale jakmile skončí léto, jsem zase bílá jako stěna. A vzhledem k tomu, že naposledy jsem se opalovala před skoro dvěma lety, teď jsem asi nejvíc bílá, co jsem kdy byla, tak jsem si řekla, že bych mohla zkusit nějaký samoopalovák. Naposledy jsem ho použila před asi sedmi lety a musím říct, že za ty roky teda samoopalování hodně pokročilo! Připadám si jako sto let za opicema, haha.

Kamarádka mi doporučila Tan-Luxe, konkrétně tyhle dva produkty – sérum na obličejolejíček na tělo. A PANEBOŽE, jsem zamilovaná! Vždycky jsem se bála samoopalovacích produktů na obličej, vzhledem k mojí citlivější pleti se sklony k akné, ale tohle sérum je úžasné, hezky hydratuje a dodá krásné, jemné a přirozené opálení (intenzivní podle toho, kolik kapek použijete), aniž by pleť nějak podráždilo. Olejíček na tělo smícháte se svým klasickým tělovým krémem, postup i výsledek je stejný. Stačí pár kapek a vypadáte, jako kdybyste se právě vrátili od moře. Dodnes si pamatuju, jak jsem po natření samoopalováku vždycky smrděla, umazala jsem si pyžamo, povlečení a ráno ze mě ve sprše tekla hnědooranžová voda, takže mi připadá úplně neuvěřitelné, že to jde i bez toho a výsledek je mnohem lepší. Když si to tak po sobě čtu, zní to jako nějaký reklamní post, haha, ale jsou to opravdu skvělé produkty, že jsem se o ně s vámi musela podělit. Myslím, že to jsou nové stálice v mojí koupelně. Jak to máte vy? Používáte nějaké samoopalovací produkty?

9 comments

Reply

To zní až neuvěřitelně dobře 🙂 Musím prozkoumat složení.

Simple living: Jaro podle ájurvédy

Reply

Je to fakt super, já sama jsem byla dost překvapená 🙂

Reply

Wau ! To vypadá super ! Markétka kedy bude nový vlog ? ?

Reply

Snad o víkendu 🙂

Reply

Ahoj Markétka ? Ja mám tiež nič moc skúsenosti. Zo všetkých samoopalovakov som mala zafarbené oblečenie a plachtu, po vymytí som bola ešte dlho fľakatá a ten charakteristický smrad nebol veľmi príjemný ? Tak som to vzdala ? Veľmi ma ale potešil tento tip od teba a uvažujem, že to skúsim ? Neurobila by si prosím nejaký príspevok s výsledkom po nanesení? Prípadne koľko kvapiek použiješ na telo, či nezaostávajú fľaky po nanesení a po vymytí a podobne? Ďakujem a prajem krásny deň ❤️

Reply

Já jsem používala St.Moriz, samoopalovací pěnu a musím říct že taky spokojenost. Jen jsem taky bledulka a před dovolenou jsem si chtěla získat nějaký ten základ a zvolila nejtmavší variantu a no, byla jsme jak černoška 😀
Potom mám ráda také samoopalovací mléko od Dove, které mě hezky hydratuje a dodá opravdu jemné přirozené opálení.

Reply

Díky za super tip, o této značce jsem slyšela, ale ještě nezkoušela. Jsi spokojená s odstínem opálení? Já používám vodičku Eco by Sonya, která je taky vhodná pro problematickou pleť a kapky Radiance Glow od Clarins. Na tělo přírodní samoopalovák od Nobilis Tilia.

Reply

Já používám samoopalovací krém od Lirene a jsem spokojená ? A minulý rok jsem používala krém od Dove, který je hodně slabounký, ale byla jsem sním spokojená.

Reply

Marketka, podľa čoho su si vybrala prave toto serum? Pozeram, že majú aj s SPF30, pripadne serum Face.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.