Bunda tady (mám vel. 36) / džíny staré, podobné tady / tílko Asos, podobné tady / tenisky tady / kabelka Céline / brýle Quay (podobné tady)

Tohle je prostě to nejkrásnější období roku! Pohled na všechny ty rozkvetlé stromy ve mně automaticky vyvolává dobrou náladu. Kéž bychom se jimi mohli kochat o něco déle, vždycky to tak rychle uteče a najednou je zeleno. Ale v tom je asi to kouzlo jara.

Jarní outfity jsou moje nejoblíbenější, konečně můžeme odhodit několik zimních vrstev. Tuhle bundičku jsem vám ukazovala, když jsem si ji objednávala, docela rychle se stala mým oblíbeným jarním kouskem. Materiál, střih i kvalita jsou perfektní, je jednoduchá, ale zároveň něčím jiná. Taky mě baví, že ji mohu využít k ležérnějšímu outfitu jako je tenhle, ale klidně i k něčemu mnohem elegantnějšímu. Co na ni říkáte vy? <3

23 comments

Reply

Ahoj Markét, veľmi ma teší, že si nám bundu predstavila aj takto na tebe. Musím len súhlasiť, je krásns!? tým, že máš tmavé vlasy v takýchto farbách vynikáš a znova sa mi len potvrdilo, že sa oplatí investovať do trošku drahšieho kúsku, určite ti vydrží dlho a teším sa na ďalšie outfity! Krásny deň☺️?

Reply

Děkuji moc, Viki ?

Reply

Tak ta bundička je fakt nádherná ? nemít už milión bundiček a mít ji momentálně kam nosit, tak hned objednávám ?

Reply

❤️

Reply

Markétko, ty záříš! Krásna bundička, moc ti to sluší. ?☀? Úplně si mě naladila k nějakým jarním outfitům, tomu ale musím věnovat trochu času a nějakou takovou bundičku objednat. ?

Reply

Děkuji ?

Reply

Naprosto boží !

Reply

Děkuju 🙂

Reply

Já bych tak rada taky vytáhla nějaký jarní věci ? ale u nás na západě ještě ani nejsou rozkvetle stromy a je 8 stupňů ??.

Reply

moc ti to sluší!!?✨

Reply

Děkuji ?

Reply

Marketko, krásný outfit. Dokonalé skloubení elegance a pohodlí. Mohla bych poprosit o tip na podprsenku pod tílka a topy na tenká ramínka? Pořád na nic nemohu natrefit…
Moc děkuji a uzivejte jara ?

Reply

Ahoj Leni, za mě určitě Intimissimi, mají jich bez ramínek několik a jsou super, já i všechny moje kamarádky je nosíme už roky 😀 Obecně mám většinu spodního prádla od nich a vždycky jsem byla spokojená 🙂

Reply

Marketko, tak to je jeden z nejkrásnějších jarních letních outfitu, dokonalost! Ty dziny píšeš sice staré ale muzu se zeptat jaká značka? Děkuji!

Reply

Děkuji! Jsou ze Zary, ale fakt třeba z roku 2017..

Reply

Jeej ❤️?? nádherný outfit ako vždy ! Tá bundička je boží ! Markétka kedy bude nový vlog ? Moc se už teším ! ?❤️

Reply

Marketka a ako dopadli online nakupy? Nechala si si vsetko? Tie kratasy k tej bundicke ako hodnotis? Lebo na fotke vyzeraju krasne. A bundicka je TOP velmi ti sekne.

Reply

Nedalo mi to a tu bundičku jsem si objednala. ❤️ Moc děkuju za inspiraci, přesně něco takového jsem dlouho hledala. ?

Reply

Úžasný outfit Markétko, hrozně moc k tobě jde a sluší ti. Úplně křičí JARO!!! ?? Kéž by i ty teploty odpovídaly jaru ? letos je to bída… no snad se to už brzo zlomí ?

Reply

Vážně ti ta bundička sluší Markét!

Reply

Tak ta se fakt povedla! A krásně jsi to zkombinovala, mohlo by se stát, že by působila moc usedle, ale tobě se to povedlo.

Simple living: Jaro podle ájurvédy

Reply

Krásná jste a celá jen záříte. A ta vaše tvorba to je něco nádherného. <3 Moc děkuji.

Reply

Moc pěkné sáčko, hrozně mi připomíná takové ty kostýmky jaké nosí všechny ty aristokratické dámy 😀 Já bych po něm asi v první řadě nesáhla, ale když to vidím takto zkombinované vlastně se mi to moc líbí!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.