V neděli večer jsme vyrazili ke kamarádům na grilování. Jak já miluju tyhle letní večery! Měli jsme ryby, krevety, spoustu zeleniny a nakonec ještě nejlepší zmrzku z Créme de la Créme.

Jak se jinak máte, jak si zatím užíváte léto? Já jsem teď v takovém zvláštním módu, kdy mi připadá, že se můj život zastavil, haha. Klasické ticho před bouří 🙂 Není moc věcí, které teď můžu dělat, byt mám uklizený, všechny věci nachystané, čtení mě teď nějak nebaví, takže v podstatě jen jím, odpočívám a chodím na procházky. Vím, že na tuhle pohodičku budu za chvíli vzpomínat, ale už se vážně začínám těšit, až se všechno zase nějak rozjede a začneme proces zvykání si na všechno nové. A až třeba vyrazíme na nějaký první výlet, to budu štěstím bez sebe. Kvůli pandemii jsme vlastně poslední půl rok strávili v Praze, a i když je to moje nejmilejší město na světě, moc mi chybí ten pocit z objevování nových míst. Kde je to podle vás v Česku nejkrásnější, která místa stojí za to? Ideálně, pokud jsou kočárek-friendly 🙂 xx


We went to our friend’s for a little BBQ on Sunday. Oh, how I love these summer evenings! We had some fish, shrimps, lots of veggies and the best Créme de la Créme ice-cream as a dessert.

How are you babes, how has your summer been so far? I’m in this weird stage where I feel like my life was put on a pause, haha. The lull before the storm 🙂 There isn’t much that I can do right now, the apartment is clean, everything is ready, I don’t really enjoy reading now so all I do is eating, resting and going on walks. I know I’ll be dreaming about this chill soon, but now I’m really looking forward to get everything going again and start the process of getting used to all the new things. And I literally can’t wait to go on a trip somewhere. We spent the last half a year in Prague because of the pandemic, and even though it’s my favorite city, I miss the feeling of exploring new places. What’s you favorite place in the Czech Republic? Ideally somewhere stroller-friendly 🙂

5 comments

Reply

Určitě jižní Morava, takové malé Toskánsko v ČR ? jinak Markétko užívejte léta a maličké?

Reply

My toho máme s kočárkem projetého spoustu, ale jsme z jiného kraje než vy?třeba Beskydy jsou krásné a stojí za návštěvu, kryby jste si chtěli s malou někdy udělat výlet.. My se trnto víkend s prckem chystáme na Pardubicko – Kunětickou horu a pak budeme pokračovat směrem do Prahy, na Karlštejn a lom Velká amerika ?Krásné zvykací léto přeji ☀️?

Reply

Určitě doporučuji Kutnou horu, tam je moc krásně, užívejte poslední chvíle ve dvou nebo s přáteli potom už budete ve třech. ?❤?‍?‍?

Reply

Markétko, těžko říct, jaké místa jsou v ČR fajn, protože se dá leda odpovědět,že všechna. Záleží pouze na tom, co a jak chceš objevovat. Kolikrát je člověk překvapenej co se skrývá téměř za humny od místa,kde bydlí. Záleží pokud si chceš projít jen města,nebo lesy a přírodu a i s kočárkem se dá projít horší terén. Prostě jen záleží co od toho očekáváš. Jestli váleníčko,wellnes a pohodičku s milionem dalších lidí a nebo klid, krásnou přírodu a ticho v přírodě a lese…
Každopádně krásné čekací obodobí a obdivuji tě za to, jak procházkuješ. Já jsem se při prvním těhu sotva kulila a stačilo jít kousek od baráku a už mě tam dole vše bolelo a po druhé jsem nebyla schopná pak už jít ani ten kousek od baráku( ale druhé těhotenství pro mě bylo o hodně náročnější, ze začátku klidový režim, uprostřed týden v nemocnici, takže tam byl velký stach cokoliv dělat).
Užívej poslední dny s bříškem.

Reply

Marki mam to stejně. Ticho před bouří je výstižné ?? procházky u nás někdy jdou a někdy ne, tělo si řekne. Spíš mi je líto manžela, který by chtěl jezdit na různé výlety a já se za prvé bojím, ze někde porodim a za druhé ze to neujdu ? jinak krásných míst je spousta. Na FB sleduju Maty na tahu. Je to rodinka s malým prckem v kočárku, která dává tipy na výlety s kočárkem ? strašně se teď, jak už nebudu „uvězněna“ doma a konečně někam beze strachu vyjedeme ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.