Krásný středeční večer! Na Youtube právě vyšel nový vlog, je to pár našich obyčejných dní v karanténě. Snad se vám líbí <3

9 comments

Reply

Markétka, takéto videá potrebujeme. ?Teda aspoň ja. Mám doma malého (o chvíľu) ročného chlapčeka, manžela po zápale mozgových blán, a keď vidím tvoje vlogy som pokojnejšia. Neviem čím to je, možno tebou samou. Vyžaruje z teba pokoj, rovnováha, pokora a úcta! To čo už mnohí ľudia ani nepoznajú. Som vďačná, že sa s nami delíš o svoj život a súkromie. Povídací videa sú fajn, ale prirodzenejšia a na mňa pôsobiaca si vo vlogoch. Pozdravujem vás všetkých troch a prajem zdravie.

Reply

Děkuji za komentář <3 Držte se!

Reply

Markétko, mě baví víc vlogy než povídací videa ?

Reply

<3

Reply

Ahoj Markétko, skvělé video. Plus díky moc za recept na banánový chlebíček byl výborný. A co se týče rýžového nákypu ještě lepší bude když do něj přidáš vyšlehaný žloutek s kokosovým cukrem a sníh z bílku stačí vše smíchat dohromady. Dodá to tomu ještě lepší chuť.

Reply

Ahojky, děkuju 🙂 Nám taky hrozně moc chutnal! A vajíčko do nákypu doporučuje hodně lidí, určitě to příště vyzkouším! 🙂 x

Reply

Marketko, co takhle v samostatnem vlogu predstavit vas kocarek?

Reply

To asi ne, obsah o výbavičce nechci tvořit 🙂 Navíc kočárek budeme mít až do porodu mimo náš byt. x

Reply

Úžasný vlog. Snad nejlepší. To jídlo bylo úžasné. Chystam se s dítětem péct ten Banana bread. Víc takových vlogu. Když jsem chodila v těhotenství na srdíčko s miminkem tak často spalo, necítila jsem ani pohyby a sestřička mi poradila abych zakašlala, mimi se hned proudilo a začalo kopat. Jen tip pro Tebe. Kdyby se někdy mimco neozyvalo. A chápu že nechceš točit vybavicku… Ale aspoň foto kočárku po porodu. Ten jediný mě zajímá. Ráda se inspirují. Tipují že budete mít klasický kočár, velké kola. Značka Roan nebo Jedo. To jsou mí favorite :))) ještě tipují že čekáš holku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.