Dneska bylo tak krásně <3 Celý den svítí sluníčko a odpoledne bylo 16 stupňů. Jaro už je oficiálně tady! Kolem oběda jsme se s Vildou byli alespoň na půl hodinky projít v parku, což byl jednoznačně největší zážitek z celého mého týdne, haha. Byla jsem úplně nadšená z toho, že se po tolika dnech strávených v teplákách můžu normálně obléknout a na chvilku odejít z té naší domácí bubliny. Odpoledne jsme strávili čtením knížek a dali jsme si výborný štrůdl (bez lepku a bez cukru z Babiččiny Spíže). Co jste dneska dělali vy?


The weather was so beautiful today <3 The sun’s been shining the whole day and we had 16 degrees in the afternoon. Spring is officially here! Around noon we went out for a little walk in the park (in case you’re wondering, we have to wear masks outside, it’s a government regulation and we’re proud of it!). This walk was the highlight of my whole week, haha. I was so happy to wear something else than my loungewear and that I left our little home bubble for a while. We spent our afternoon reading books and had a yummy dessert (gluten & sugar free). How was your Saturday babes?

27 comments

Reply

S manželem jsme se byli projít na hodinku v lese. Jsem taky těhotná a raději teď zůstávám doma. O to větší byla dneska radost jít ven v tak krásném počasí ? Jarní teploty se už blíží ?
Markétko, máte krásné roušky ?

Reply

Mám to stejně, tohle byla moje druhá procházka za poslední 3 týdny ? O to víc si to ale člověk pak užívá ? A moc děkujeme, včera jsme je dostali od Hermine Khalaf Pogosyan a jsou skvělé ?

Reply

Ahoj Markét? my jsme se dnes s přítelem chtěli jít projít do lesa, který máme vedle baráčku. Bydlíme na úplném okraji malého městečka a v lese jsem, co tu bydlíme, nikdy na nikoho nenarazila. Dnes jsme se nestačili divit – všude kolem lesa auta a lidí jak o Vánocích na Staromáku.? Tak jsme se otočili a udělali si pár koleček na balkóně.?

Reply

A bude hůř ?? Lidem už z karantény začíná hrabat a má být čím dál tím větší teplo, takže lesy budou přeplněné ? Joo, co bych teď dala za balkon ?

Reply

Ahoj, odpoledne jsem si četla knihu na zahradě když bylo krásně tak se to muselo využít. ?? Také jsme měli prádlo na zahradě. Jinak doma sleduji tv byl tam krásný film Eva tropí hlouposti.

Reply

To zní krásně ? Zahrádku závidím! ?

Reply

Ahoj. U nás bolo dnes tiež krásne ?. Tak sme s deťmi boli na záhrade. Každý deň sme vonku , keďže máme veľkú záhradu. V tomto čase je to úplne úžasné ? , že máme kde s deťmi ísť.

Reply

Moc ti to sluší.
Taky jsem byla vyvětrat bříško do lesa a natrhali jsme si medvědí česnek, takže se už moc těším, až si udělám pesto ♡ a tvé nadšení chápu. Já byla šťastná, už když jsem si nasazovala sluneční brýle ?

Reply

Moc děkuju, Míšo ❤️ Pesto milujuuu, mňam!

Reply

Ahoj Leni, to je skvělý, obzvlášť takhle s dětma, určitě se ta karanténa takhle zvládá 100x líp, než kdybyste byli v bytě ?

Reply

Ahoj, my jsme se právě vrátili z velké procházky z lesa. Vytáhli jsme pejsky, máme dva jorkšíry, dědečka (13 let) a prcka (6 měsíců).
Mám kadeřnický salon, takže jsem taky v nucené karanténě, potřebovala jsem se už nadýchat čerstvého vzduchu bez roušky.
Ale cítím, že bude za chvíli dobře a my si užijeme jaro plnými doušky ♥️
Měj se krásně, hodně zdraví tobě, mrňousovi a Vildovi ?

Reply

Kéž by ? Moc děkujeme, taky se mějte krásně ❤️

Reply

Ahoj Markétko, dneska bylo opravdu úžasně! ♥ Jsem taky těhotná,takže jsem jen doma a vycházím sednout jenom na balkon a tam si čtu ,dneska jsem začala číst knihu Můžeš vše, co chceš 🙂 moc pěkná kniha. Jinak si užívám toho množství času ,co si budeme povídat,pak ho moc nebude 😀 a snažím se..si dávat na každý den alespoň 3 úkoly, které chci splnit,takže se vůbec nenudím 🙂 Přeji moc moc zdravíčka! ♥

Reply

Ahojky, balkon teď musí bejt super! My ho teda v bytě nemáme, ale na mezipatře ano, tak se tam možná taky půjdem mrknout, abychom si mohli aspoň trochu užít sluníčko ? A souhlasím, až budou děti na světě, tak budeme asi vzpomínat na tuhle „pohodu“ ? Děkujem, mějte se krásně ❤️

Reply

Dobrý den, Markét, mohu se prosím ještě zeptat, v dnešním videu jste měla krásnou košili, odkud je? Také je supr ta jednoduchá černá rozepínací mikča, odkud je prosím ta? Děkuji za inspiraci ???

Reply

Dobrý den, košile je ze Zary, ale už pár let stará 🙂 A mikča je z Asosu ?

Reply

Ahoj Markétko 🙂 my jsme se dnes prošli s manželem k mým rodičům na barak na oběd, pak jsme si sedli v altánku a zase pěšky domu. Jsem taky těhotná, takže mě manžel občas „vyvenci“ za což jsem vděčná 🙂 jinak právě taky vůbec nikam nechodím 🙂 po zbytek dne jsem byla zmozena z procházky, jak už teď člověk není zvyklý 😀 kezby už to počasí vydrželo!!! Pěkný večer 🙂

Reply

Hehe, jak to tak vidím, všechny těhulky jsme na tom teď stejně a skoro nevycházíme ?❤️ Taky by se mi líbilo, kdyby počasí vydrželo, ale zároveň to člověka právě hrozně láká ven ?

Reply

Ahoj, dneska jsem celý den (fakt celý asi od 9 ráno do 18 h) byla venku a nasávala tu energii ze sluníčka, máme zahradu, nikde jsem nelítala, hezky dodržuju karanténu. ? takže jsme jen grilovali s rodinou a zvířátky. Je strašně zvláštní, jak po té zimě nejsem zvyklá takhle trávit celé dny venku, tak jak jsem z toho unavená. Ale rozhodně to byl jeden z nejlépe strávených dnů za poslední dobu ☺️

Reply

To zní naprosto dokonale ?

Reply

Napsala jsem si dneska konečně článek na blog a dokonce i na ig ? Je teď v té karanténě úplně nesnesotelné, jak není o čem psát, o ničem se psát nehodí a hodí se psát akorát o karanténě ? Tak si začínám vymýšlet, co se dá, možná dam dohromady nějaké knížky nebo tak něco a taky se nemůžu dočkat, až půjdeme s přítelem konečně zase ven, na vzduch ? Opatrujte se ❤️

Reply

Joo, to mi povídej ? Taky pořád přemýšlím, co na ten blog přidávat, teď připadají v úvahu asi jen teplákové outfity a fotky jídla ?

Reply

ahoj Markét, moc ti to sluší a přeji hodně sil. Jinak jsme byli včera také celý den venku. My máme dvě děti a se starší se musím učit, tak je to taky náročné :D. Kdy pak nám prozradíš pohlaví?

Reply

Ahojky, děkujeme 🙂 Pohlaví prozradíme už za pár dní! 🙂

Reply

Mňam, ten štrůdl vypadá krásně. A na fotkách ti to moc sluší, ta růžová rouška krásně ladí s těma kytičkama. <3
Já jsem o víkendu myla okna, utírala prach v pokoji, přebrala šuplíky (konečně!), udělala domácí proteinové tyčinky a také se byla projít. 🙂 V sobotu bylo opravdu krásně.
Tak hodně sil a mějte se hezky. <3 Tereza’s journal

Reply

Ty nový tenisky jsou krásný, moc se mi líbí.

Simple living: Probuzení ze zimního spánku

Reply

Markét, poslala bys link na kabelku z fotek? Děkuji 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.