Ještě jedno ohlédnutí za naší dámskou jízdou v Berlíně <3

Tohle prostě miluju! Momentky z foťáku na film, které Terka vždycky přinese ve chvíli, kdy už jsem na ně úplně zapomněla. Pořád si říkám, že si takový foťák musím taky pořídit (nebo zapátrat u našich ve skříni), protože to má prostě neskutečné kouzlo. Nikdy nevíte, co z fotek nakonec vyleze, nemůžete je nijak zkontrolovat ani smazat, o to víc jsou ale autentické a mají duši. Nemluvě o tom, že vypadají jako po úpravě nějakým super trendy vintage filtrem, haha 🙂 Obecně miluju vyvolané fotky, takže se dost stydím za to, že ani po roce a půl nemáme svatební fotoalbum. Jdu si to napsat do diáře jako projekt na konec roku!


I love this so much! Snapshots from a film camera that Teri always brings just when I forget about them. I always say I have to buy a camera like this (or maybe find one of these in my parent’s closet), because there’s this magic in it. You never know how they are gonna turn out, you can’t check them or delete them, but they’re so authentic and they just have a soul. Plus they look like they’re edited with some super cool vintage filter, haha 🙂 I love having photos in my hands so I’m ashamed we still don’t have a wedding photo album. I’m gonna write it down to my planner, it’s gonna be my end-of-the-year project!

4 comments

Reply

Skvělé fotky. Miluju tyhlety holčičí výlety. Mě takto čeká v listopadu víkendové wellness na Slovensku, tak se moc těším!

Přeji pěkný den. 🙂

Reply

Tyjo to je fakt super! Mně by se líbilo si pořídit aspoň třeba Instax..sice to nemá takové kouzlo jako fotky ze starých foťáků, ale i tak to je hezké na uchovávání vzpomínek:)))

Reply

Nádherné fotky, mají úplně jinou atmosféru, než z běžného foťáku. :))

Reply

Ti pánové za vámi na té první fotce vypadají, že by se taky chtěli fotit 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.