Krásný sobotní večer! Dnes pro vás mám pár fotek z mého dne 🙂


Good evening babes! I have some snapshots from my day for you 🙂

Ráno jsme s Vildou (původně jsem měla jít s Anetkou a s mamkou, nakonec obě nemohly, tak se toho zhostil Vilda :D) na prodejní výstavu kamenů. Tahle akce se koná v různých městech po republice, většinou 1-2x do roka. Naposledy jsem tam byla před rokem a půl, takže jsem se těšila, že si pro radost pořídím zase pár krystalů a rozšířím svojí sbírku.


In the morning me and Vilda (I was supposed to go with my mum and Anet but both of them got busy so my amazing husband accompanied me :D) went to a crystal market/exhibition. It’s a regular event in many cities across the country and it’s usually once or twice a year. I was there more than a year ago go I was looking forward to buy some crystals and expand my little collection.

Nakonec jsem si odnesla tři, tenhle krásný bleděmodrý celestýn je jedním z nich! Vždycky z toho mám takovou radost <3 Baví mě to víc než nákupy oblečení, haha!


I ended up buying three crystals, this light blue Celestine is one of them! It makes me so happy <3 I love it more than clothes shopping, haha!

Protože jsem si vybrala rychle a měli jsme dost času, skočili jsme si ještě na dopolední kafíčko.


I was done pretty quick so we had plenty of time and we grabbed our morning coffee.

Moje klasika – sójové cappuccino!


My usual order – soy cappuccino!

A dnešní pohodlný outfit: bunda tady, tričko Zara, kalhoty Bikbok, kabelka YSL, brýle tady. V poledne jsme jeli na oběd k Vildy rodičům.


And today’s comfy outfit: jacket here, Zara t-shirt, Bikbok trousers, YSL bag, sunglasses here. Then we went to my husband’s parents for lunch.

A věřte nebo ne, odpoledne jsem si po 3 letech konečně sedla za volant! Řekla jsem si, že na konci září už je na čase splnit si tohle novoroční předsevzetí.


Believe it or not, I sat behind the wheel after 3 years today! It was about time, it’s already the end of September and this was my New Year’s resolution.

K mému překvapení mi to šlo celkem dobře. Sice jsem jela celou dobu jako šnek, ale byla jsem si za volantem docela jistá a myslím, že stačí jen pravidelně trénovat a budu jezdit jako dřív. Mám z toho radost!


I was surprised that it actually went really well. I drove super slow, but I think I did good, now I just have to practice regularly and hopefully will feel better and better with my driving ability. I’m happy about that!

Večer jsem se vrhla na pečení mrkvovo-jablečného koláče, teď jsem ho vyndala z trouby a úplně se mi sbíhají sliny, jak tady voní. Včera jsem si našla nějaký recept, od kterého jsem se odpíchla, ale dost jsem si ho poupravila. Pokud budete chtít, sepíšu vám ho na blog, pokud nám teda bude chutnat, hehe 🙂 Užijte si krásný večer!


In the evening I made a carrot-apple cake, I just put it out of the oven and my mouth is literally watering because it smells so good. I found a recipe yesterday that I used as my base, but I changed a lot of things. I can write it down for you guys if you want, well if we’ll like it, hehe 🙂 Have a lovely evening!

29 comments

Reply

Takéto clanky mam najradšej 🙂 a recept na koláč určite pridaj 🙂

Reply

To jsem ráda <3 Přidám! x

Reply

Recept prosím ❤️

Reply

Zítra bude online! ❤️

Reply

kraska za volantem ??

Reply

Hehe ?❤️

Reply

Market, gratuluju k řízení po dlouhé době, jen tak dál :“)! Ostatní denní zážitky též lovely 😀

Reply

Kameny jsou úžasné, sama vlastním jen jeden, ale miluji ho. Mám radost i za tebe, že jsi sebrala odvahu a konečně usedla za volant. ♥
Recept určitě chceme. 🙂

Reply

A jaký konkrétně máš? ? Děkuju! x

Reply

Marketko, recept 100% chceme všechny tvé věrné sledující! ❤️

Reply

❤️

Reply

Taky jsem takovy blazen do krystalu jako ty, doma uz jich par mam ? Vzdycky kdyz si kupuju novy, tak je nejtezsi vybrat ten pravy. No a co se tyce rizeni, jsem na tom stejne jako ty. Uz jsem asi 3 roky neridila, hlavne protoze ziju v Anglii a pojisteni je tady moc drahe. V listopadu se ale vracim do CR a mam urcite v planu zase zacit ?

http://www.lifewithcarol.cz

Reply

Já je miluju od malička, máme to v rodině, hehe 🙂 A držím palce na řízení! <3

Reply

Kameny jsou krásné, taky jeden někde ještě zdravějška mám ? a co se týče řízení, je to super, že jsi začala. Já řízení miluju a užívám si když jedeme s dcerou někam sami, když jede s námi přítel, tak ten nehodlá sedět na místě spolujezdce nedej bože vzadu s malou ???

Reply

Já to kdysi taky měla celkem ráda, ale jak z toho člověk na delší dobu vypadne, tak začne mít strach ? Ale už to fakt nejde odkládat, snad mi to vydrží! <3

Reply

Gratuluji k odhodlání do řízení! Za tím volantem ti to sluší 😀 :)) Jinak recept určitě uvítám, jablečné koláče na podzim miluju. <3

Reply

Moc děkuji <3

Reply

Mám radost, že jsi začala s řízením. Určitě se do toho brzy dostaneš a půjde ti to jako dřív 🙂

Reply

Děkuju, snad jo! <3 x

Reply

Sepsání receptu by bylo super?

Reply

Dobře! <3

Reply

Jee, to je super, že jsi se k tomu řízení konečně donutila, tak teď hlavně nepřestávej! ☺️ Jinak sójové capuccino je taky moje klasika, ale když to jde, tak úplně nejlepší je s mandlovým mlékem a posypané skořicí. Na recept se moc těším, co jsem u tebe viděla recept na banana bread, tak ho peču skoro pořád, takže to aspoň obmněním ??❤️

Reply

Budu se snažit! Hehe, asi teď taky budu střídat banana bread s touhle dobrotou! 😀 x

Reply

To je skvělý, že zase řídíš! A Markétko máte automat nebo manuál?

Reply

Snad budu i pokračovat, haha 🙂 Máme manuál, ale v budoucnu určitě budeme chtít přejít na automat. Manžel si to teď přes léto v Mercedesu oblíbil a já s automatem jezdím s větší jistotou 🙂

Reply

Ahoj,
to je skvělé, že si se konečně odhodlala a zase sedla za volant. Teď už je to s brýlemi snad zase dobré. 🙂
Jinak outfit vypadá opravdu dobře. Jednoduchý, ale stylový a očividně pohodlný.

Reply

Ahojky, děkuju, brýle mi k tomu kroku určitě pomohly! 🙂 <3

Reply

prosím recept na hokaido polievku nepridáš?

Reply

Ahoj Markétka už som si všimla, že recept máš v kategórii food 🙂 Ďakujem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.