Krásnou neděli! Dneska jsem pro vás zase nafotila takový random z mého dne, všimla jsem si, že tyhle příspěvky máte rádi 🙂 Ráno jsme s Vildou byli na snídani v Happy Bean, dali jsme si jejich lívanečky (jak jinak, haha).


Happy Sunday! I have a little random post for you today, I’ve noticed it’s one of your favorite types of posts 🙂 This morning we had breakfast at Happy Bean, we had their pancakes (what a surprise, haha).

Můj pohodlný nedělní outfit. Tričko Zara, kraťasy H&M, kabelka Louis Vuitton neverfull.


My comfy Sunday outfit. Zara tee, H&M shorts, Louis Vuitton never full bag.

Po snídani jsme vyrazili navštívit naše rodiny. Neviděli jsme je skoro celý červenec, takže jsme se už moc těšili <3


Then we went to our hometown to visit our families. We haven’t seen them pretty much the whole July so we were looking forward to that <3

Nejdřív jsme ale jeli ještě umýt a vyluxovat auto, které jsme měli na dovče, protože ho zítra vracíme. Po těch dvou týdnech na cestě to bylo vážně potřeba, hlavně uvnitř bylo hrozně špinavé. Už se těším, až vám ukážu, s čím pojedeme do Toskánska!


But first we did a big clean-up of the car we had in Montenegro because we’re returning it tomorrow. It was a well-needed wash after two weeks in the car, it was so dirty, especially on the inside. I can’t wait to show you what we’re gonna drive in to Tuscany!

Po obědě u Vildy rodičů jsme se přesunuli k nám a nejvíc jsem se těšila, až mojí neteřince dám tohohle nafukovacího jednorožce, kterého jsem jí koupila v Chorvatsku. Je to takový ten dětský kruh, do kterého si sedne. A byla z něj úplně nadšená <3 Na světě fakt není nic hezčího než upřímná dětská radost.


After lunch at my husband’s parents we went to visit my family and I was so excited to give this little unicorn to my niece. I bought it in Croatia, it’s this kind of a kids pool float that she can sit in. She was so happy about it <3 There’s literally nothing better than the pure children happiness.

Večer jsme si udělali malý domácí unboxing, haha. Asi vám neunikly obří slevy na Zalandu, kterým podlehl i můj manžel a objednal si asi sto tisíc věcí. Já jsem teda bez problému slevám odolala, ale objednala jsem si pro sebe pár basic kousků z Madewell, které vám brzo ukážu v nějakém videu.


In the evening we did a little home unboxing, haha. You’ve probably noticed the huge sales at Zalando, my husband went crazy and bought so many stuff, but I resisted and haven’t bought anything. But I did a little order at Madewell and I got a few basic pieces that I’m gonna show you in one of my videos soon.

V našem domě skončily dělnické práce, takže si poprvé po 8 měsících vychutnáváme večery na terase. Ani nevíte, jak jsem se na to těšila. Až si na to uděláme čas, chci to tam všechno pořádně umýt, přidat nějaké dekorace a celkově to trochu zútulnit, když už tam konečně můžeme trávit čas. Jaký jste měli víkend vy? 🙂 Užijte si krásný večer!


We finally have a home without construction workers so we’re enjoying our evenings at the terrace for the first time in 8 months. You have no idea how excited I am about that. I really want to do a big cleaning, add some decorations and make the space a bit more cozy now when we can finally spend our time there. How was your weekend babes? 🙂 Have a lovely evening!

11 comments

Reply

K těm kratasum bych dala jiné triko. Samo o sobě je fajn, ale takto ne. Děla te mohutnou.

Reply

Ahojky, já mám celkově ráda oversized look, takže jsem se v outfitu cítila dobře a hlavně pohodlně, což pro mě dneska bylo to nejdůležitější 🙂

Reply

Články z dovolené či různých akcí jsou krásné, výjimečné… Ale tyhle obyčejnější dny mají zkrátka svoje kouzlo a fotografie z nich mám nejraději ❤️.

Reply

To jsem moc ráda, děkuju za zpětnou vazbu <3

Reply

Bože, toho jednorožce bych snad brala i já! 😀 Je nejvíc roztomilý <3 A moc krásné fotky, mě se outfit naopak líbí – mohutnost vypadá jinak 😀 🙂

Reply

Hehe, no kdybych se do něj vešla, tak bych v něm snad jezdila taky 😀 😀 <3

Reply

Ahoj Markét 🙂 chci se zeptat, jestli jsi pocítila nějaký rozdíl od té doby, co jíš opět ryby a mořské plody. Co se třeba pleti, ale i celkově zdraví týče. Vím, že se ti moc nechtějí otázky ohledně stravit řešit, ale budu ráda, když odpovíš. Jinak mi vůbec nepřijde, že už jste v bytě 8 měsíců, strašně to uteklo. 🙂

Reply

Ahoj, já ryby ale jím už dva roky 🙂 Každopádně ano, cítím se díky tomu lépe, hlavně po dvou letech high carb low fat stravy, která mě dost zničila, i když jsem si tou dobou myslela, že nic lepšího pro svoje tělo dělat nemůžu. Proto se na tohle téma nevyjadřuju a nechci nikomu radit, jak má jíst. Nemám na to vzdělání, navíc každé tělo je individuální a potřebuje něco jiného 🙂 xx

Reply

Ahoj Market, jake si davas kafe v happy b. ? Diky moc.

Reply

Ahojky, cappuccino s kokosovým mlékem 🙂

Reply

To zni uzasne. <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.