Krásnou neděli! Tak konečně se mi podařilo nahrát nový vlog (díky bohu za technicky zdatného manžela, haha). Dozvíte se v něm všechno o tom, jak teď cvičím, věnuje se trochu ale i celkovému seberozvoji, zdravému jídlu a tak podobně. Snad se vám bude líbit a třeba vám poslouží jako inspirace 🙂 Užijte si zbytek dne! x

4 comments

Reply

Skvělý vlog, Markétko. A opravdu super nápad, zakomponovat do vlogu, který by jinak nebyl tak zaživný, informace o seberozvoji. ? Vždycky mě zajímalo, jak na sobě v tomto ohledu pracuješ a vidět to ve videu je pecka. ? Myslím, že je fajn nezkracovat zbytečně některá videa. ? K podcastům. Sleduji Terezu Salte na IG a od ní jediné si pouštím podcasty (V Oblacích) a jsou peckový. Shodou okolností jeden z mých nejoblíbenějších je „Proč se naučit mít rád neúspěch“. 😀 🙂 Řeší opravdu zajímavá témata, má moc příjemný hlas a je mi opravdu sympatická svými názory. 😀 Chystá se natáčet podcasty i Kristýnka, která založila projekt #ZaNormalniHolky. Tak to se fakt těším. To bude sranda. 😀 Je to neskutečná holka v tom nejlepším slova smyslu. 🙂 I její knížka Bez Filtru je skvělá. Což mi připomíná, doufám, že máš pořád v plánu napsat knížku i ty. ?

Reply

Přesně tohle jsem dnes potřebovala vidět?? Vlog je hodně povedenej, mě délka taky nevadí – naopak, dává to větší smysl, než když je to zbytečně moc sestříhaný. A když už jsem byla na téhle vlně o péči sama o sebe, zkoukla jsem i tvé starší videa o akné, dost se mě to teď týká, takže nějaké tipy určitě vyzkouším, snad to zabere?

Reply

Markét, jásám za 40 min! 🙂 Děkuju! 😀 Přiznám se, že v tomhle pro mě šíleném období se učím hodně o sobě. A mezi to patří i má potřeba vypnout, být a něčím příjemným se „ladit do pohody“. A přesně tou krásnou ladičkou jsou mi tvé vlogy – zkoukávám je postupně všechny jako seriál. 😀 Jen jsem chtěla ať víš, jaký přesah tvá tvorba má a jak moc jsem vděčná, že jsi se rozhodla nejen tvořit blog, ale i videa na YT. 🙂

Reply

Ahoj, Markétko,
ráda bych Ti doporučila podcasty od Aileen Xu (na ytb se jmenuje Lavendaire a její podcasty najdeš pod názvem The Lavendaire Lifestyle). Je úžasná a myslím si, že by se Ti mohla líbit.
Také hodně řeší seberozvoj, sebelásku, kreativitu, mindset, motivaci, uklízení, minimalismus, atd… Její videa a podcasty mi hodně pomohly v přenastavení mé mysli v době, kdy jsem se dostala do takového bludného kruhu deprese, sebelítosti, nic se mi nechtělo, na nic jsem neměla náladu a kdy mi připadalo, jakobych ztratila samu sebe a to kým jsem dřív byla. Hodně mě inspirovala, abych vrátila svému životu nějaký řád, lásku, porozumění a motivaci ke stavování a dokončování svých cílů.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.