La Mer Beach

Atlantis The Palm hotel

Burj Khalifa

Arabian Coffee & Tea House

Arabian Adventures & dune riding

Podívejte, co jsem našla! Fotky z Dubaje z Terky foťáku na film, které nechala vyvolat a já jsem na ně úplně zapomněla. Během včerejšího uvolňování místa na notebooku jsem na ně narazila a řekla jsem si, že se o ně musím podělit i s vámi. Já prostě miluju momentky z analogových foťáků, vždycky je to takové překvápko, co z nich nakonec vyleze, navíc mají takovou specifickou atmosféru a naprosto zbožňuju ty barvy. Tenhle výlet byl boží. Až do léta zatím nemám naplánované žádné cestování, o to víc se ale těším na naše roadtripy!


Look what I found! Analog photos from Teri’s camera that I totally forgot about. I was making some space on my laptop yesterday and I ran into them and I thought I had to share them with you guys as well. I just love these photos on film, it’s always so exciting how are they gonna turn out. They have such a specific atmosphere and I love the colors. This trip was so much fun. I don’t have any travel plans until summer, but that’s why I’m even more excited about our road trips!

8 comments

Reply

Já mám takovou radost, že jsi zase aktivní, chyběla jsi nám ❤️ jinak fotky jsou kouzelný, je na nich krásně zachycená ta nefalšovaná radost! ? Dubaj mám na svém wishlistu, tak snad se mi ji podaří co nejdřív odškrtnout ?

Reply

❤️

Reply

Markét, jak to nakonec vypadá s vlogem 🙂 podařilo se program rozchodit? 40 minutový vlog, zaměřený na seberozvoj a cvičení, zní totiž naprosto božsky! 😀

Reply

Anoo, mám doma toho nejlepšího technika a teď to rozchodil na svém počítači 🙂 Už ho exportuju, ale neslibuju, že bude online ještě dneska, každopádně zítra určitě <3

Reply

Tak paráda. ❤️❤️

Reply

To je nádhera, úplně mi to připomnělo mojí návštěvu Dubaje a celých Spojených arabských emirátů. Snad se to sluníčko brzy dostane i k nám, protože tohle květnové počasí mi už leze na nervy. 🙁
Tera in Chester

Reply

Souhlasím, já už jsem z toho taky nešťastná, haha. Ale aspoň není sucho.. Každopádně se už nemůžu dočkat sluníčka, snad už to bude poslední studený týden teď ?

Reply

Jak se koukám na fotky z Dubaje, tak mám chuť se tam vrátit ♥ Mám na Dubaj fakt krásné vzpomínky, moc vám to slušelo holky!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.