Top Zara / kalhoty Zara (staré, podobné tady) / boty tady / kabelka Saint Laurent / brýle tady

Můj včerejší outfit! Tyhle kalhoty ze Zary úplně miluju, mám je už dlouho a pořád patří k mým nejoblíbenějším. Zkombinovala jsem je s topem se spadlými rameny a černou kabelkou, a protože mi celý ten outfit přišel až moc elegantní do města, trochu jsem to rozbila bílými teniskami, které celému looku dodaly trochu víc ležérní nádech.

Jinak krásné páteční ráno přeju! Snad má většina z vás volno nebo prázdniny. Já se jdu teď sbalit a vyrážím do fitka na poslední cvičení v tomhle týdnu. Všechno mě bolí (už se cvičením nesmím nikdy skončit! Když člověk pak začíná znova, fakt to bolí, haha), ale ještě se chci hecnout, když jsem celý týden držela rozvrh. No a odpoledne asi půjdeme na Matějskou, která za pár dní končí, tak ji chceme ještě stihnout. Užijte si den! <3


Yesterday’s outfit! I love these pants from Zara so much, I’ve had them for a while and they’re still my favorites. I wore an off shoulder top and a black bag with it, and because I thought the outfit was too elegant for a day outfit, I added a pair of white sneakers that made the outfit a bit more casual.

Anyways, good morning guys! I hope most of you are on vacation or holidays. I’m gonna pack my gym bag now and go for a workout, my last one this week. My body hurts (I literally can’t stop working out again! When you start all over again, it just hurts so much haha), but I just want to push myself because I’ve been so good with my schedule this week. And later today we want to go to the St. Matthew’s fair, it ends in a few days so we want to check it out. Have a lovely day! <3

10 comments

Reply

Krásné ráno Markétko! U nás je venku opravdu krasně! Tak snad i u tebe! To je super, že jsi se tak vrhla do cvičení, můžu se prosím zeptat, kolikrat týdně cvicis? ??? Já jdu akorát věsit ven prádlo, co jsem vyprala ? budu pak muset do obchodu, pak si dam snídani a budu se učit a odpoledne předchystám večeři, ať s tím večer není tolik práce, až přijde přítel z práce! ????? hezký den!

Reply

Ahojky ❤️ Tady je taky úplně nádherně! Jinak cvičím v ideálním případě 6x týdně (zatím se mi to ale povedlo jen jednou, haha), 3x posilování (nohy, břicho & ruce, celé tělo) a 3x nějaké kardio – rychlochůze, půl hoďky běhu a tak podobně, co se mi zrovna chce 🙂 Užij si den ?

Reply

Ty kalhoty jsou boží, krásně ti sedí! A celý outfit je moc povedený, sluší ti to! :))

Reply

Děkuji! 🙂 x

Reply

Markétka, nádherný outfit. Tu presne vidieť, že v jednoduchosti je krása a vyniká tvoja ženskosť. Chcela by som sa ťa opýtať aká je tvoja motivacia cvičiť. Ako sa vieš ráno presvedčiť ísť. 🙂 Moja energia je momentálne upriamená na bakalárku, brigádu a svadobné prípravy a  už potom sa neviem dokopať k ničomu. 🙂 ale veľmi ma motivujú tvoje videá z podobného obdobia z tvojho minulého roka (pozerám ich znova), aby som sa dokopala hlavne k tomu písaniu záverečnej práce. Si skvelá a vždy sa teším na tvoje nové video alebo článok. 🙂 ? enjoy your day !! ?

Reply

Kočko, když jsem psala bakalářku a řešila svatbu, necvičila jsem vůbec, haha.. Nezbývala mi na to síla a myslím, že nemá smysl to hrotit. Začala jsem cvičit vlastně až teď v lednu, ale pořádně cvičím až posledních pár týdnů. Občas mám období, kdy mě to hrozně baví, jako třeba teď, a občas to nejde a cvičím minimálně. Každopádně pomáhá mi, když nad tím vůbec nepřemýšlím, takže ráno vstanu a aniž bych hledala důvody, proč nejít (a že si jich člověk vždycky najde spoustu), prostě se oblíknu a jdu. A ten pocit potom za to vždycky stojí! ❤️

Reply

Ty jsi den co den krásnější. A outfit je dokonalý.

Reply

Mockrát děkuju <3

Reply

Ty kalhoty jsou dokonalý. Už asi nemám šanci je nikde sehnat, že? :(.

Reply

Kupovala jsem je loni 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.