Fotky: @dancita_

Krásnou neděli 🙂 Doufám, že jste připraveni na pořádnou dávku fotek ze včerejška! Meetup se konal v překrásných prostorech Villy Seven Hills. Upřímně si neumím představit krásnější prostředí na tuhle akci. Velké vzdušné prostory prosvětlené velkými okny s krásným výhledem dodaly celému našemu dopoledni skvělou atmosféru. Milá manažerka nám navíc umožnila uspořádat akci přesně podle našich představ, za což jsem moc vděčná.


Happy Sunday 🙂 I hope you’re ready for tons of photos from yesterday! My meet up was taking place in the beautiful Villa Seven Hills. I honestly can’t imagine a better place for this event, the airy space illuminated by these large windows (with a beautiful view) gave our morning a great atmosphere. The manager was so lovely and made it possible to organize the event just the way we wanted which I’m super grateful for.

Na meetup se nám podařilo sehnat několik partnerů, kteří nám pro vás poskytli krásné dárečky.


We managed to partner up with a few sponsors that gave us some beautiful gifts for you guys.

Hlavním partnerem bylo moje nejmilejší Genesys Medical, které nám poskytlo nejen finanční příspěvek na pokrytí organizačních poplatků, ale i dárkové vouchery k nim na kliniku. Jsem moc vděčná, že se na akci podíleli právě oni, protože nejenže jsou jednoznačně nejlepší ve svém oboru a několikrát mi doslova zachránili pleť, ještě ke všemu jsou to prostě skvělí lidé se srdcem na pravém místě <3


The main partner was my favorite Genesys Medical that made not only a financial contribution that we used on organizational fees, they also gave us vouchers to the clinic. I’m so thankful they were a part of this event because they’re the best in what they do and they literally saved my skin many times, but they’re also amazing people with hearts in the right place <3

Dalším partnerem akce bylo CG foods, což je velkoobchod čajů a kávy a na meetup nám poskytnul hodnotný balíček se třemi druhy čajů. Mým cílem bylo spojit celý meetup s věcmi, které já sama mám ráda, a asi víte, že čaje jsou moje láska a vypiju jich za den spoustu. CG foods je česká firma, která má ve svém sortimentu vysoce kvalitní čaje a kávu ze Srí Lanky, Anglie, Itálie, Ruska a Španělska.


Another partner of the event was CG foods, which is a wholesale of teas and coffee and they gave us a valuable package with three different kinds of tea. My dream was to connect the meet up with things I personally love, and you probably know that tea is one of them. I drink so much tea every day. CG foods is a Czech-based company that sells high quality tea and coffee from Sri Lanka, England, Italy, Russia and Spain.

No a další věc, kterou miluju – dobré jídlo! A nemohlo být od nikoho jiného, než od nejmilejšího MoMo Café. Na meetup si připravili spoustu nejrůznějších dobrot od dortů až po věnečky. Všechny jejich produkty jsou nejen vynikající a překrásné, ale navíc jsou veganské, bez lepku a bez cukru.


And another thing I love – good food! The catering was from my favorite MoMo Café. They prepared lots of different goodies, all kinds of cakes and other sweets. All of their products are not only delicious and beautiful, but also vegan, gluten-free and sugar free.

A protože jsem vždycky byla blázen do éterických olejů a aromaterapie, chtěla jsem i tuhle oblast do meetupu nějakým způsobem zapojit. Česká značka Nobilis Tilia nám pro každého darovala olejíček Sladký pomeranč, který dodává radost a optimismus.


And because I’ve always been into essential oils and aromatherapy, I wanted to include it to the meet up as well. A Czech-based company Nobilis Tilia gave us essential oils called Sweet orange that raises positive energy and optimism.

<3

<3

<3

Full house! <3

Chtěla jsem, aby celá akce měla i nějaký hlubší význam, a tak jsem se rozhodla podpořit neziskovou organizaci Na počátku, která podporuje ženy (především těhotné a maminky) v těžkých životních situacích. Díky vašim příspěvkům se nám podařilo vybrat úžasných 24 922 korun, ale kulatá částka je vždycky ještě hezčí a já sama jsem chtěla přispět také, takže organizaci pošleme 30 000 korun. Na začátku meetupu nám zástupkyně Na počátku představily, co dělají a na co konkrétně výtežek z akce použijí. Hřeje mě na srdci, že jsme společně mohli podpořit dobrou věc a možná někomu i změnit život.


I wanted this event to have a deeper meaning so I decided to support a non-profit organization called Na počátku that helps women (especially pregnant and mothers) in difficult life situations. Thanks to your contribution we managed to collect 24 922 Czech crowns, but a round number is always prettier and I wanted to support the organization as well, so we’re sending 30 000 Czech crowns. At the beginning of the meet up they introduced the organization and told us on what exactly they’re going to use the money. It warms my heart that we could do something good and maybe even change someone’s life together.

Moc jsem si přála, aby vám ta akce předala i něco navíc, a proto jsem požádala Nobilis Tilia, jestli by nám mohli udělat krátkou přednášku o aromaterapii. Je to něco, co mě samotnou hrozně zajímá a o čem jsem se chtěla dozvědět víc, takže jsem moc ráda, že se to povedlo a přednáška byla skvělá!


I also wanted to provide some extra knowledge to you guys, so I asked Nobilis Tilia if they could do a short presentation about aromatherapy. It’s something I’ve been super interested in and wanted to know more about so I’m happy it happened and it was great!

A potom už jsem se slova chopila já a povídala o cílech, vzájemné podpoře mezi ženami nebo třeba sebelásce. Velkou část programu jsme vyhradily i vašim otázkám. I když jsem ze začátku byla hrozně nervózní, postupně jsem se úplně uvolnila a připadala jsem si, jako bych si povídala s kamarádkami na kafi. Se spoustou kamarádek, haha. Byly jste úžasné! (a moc si samozřejmě vážím i několika mužských účastníků! <3)


And then I started with my little speech, I talked about goals, women empowerment or self love. A large part of the program was also dedicated to your questions. And even if I was super nervous at the beginning, I slowly started to relax and I felt like I’m sitting in a café with my friends. Lots of friends, haha. You were amazing girls! (and of course I’m very appreciative of the few guys who were there! <3)

<3

Na jednu z otázek se ke mě připojil i Vilda, hehe 🙂


My husband joined me on the stage for one of the questions, hehe 🙂

<3

<3

A krásky, bez kterých by to nešlo! <3 Poslední kráska stála za foťákem a neskutečně si vážím toho, že meetup nafotila právě ona. Danča je neuvěřitelně talentovaná fotografka, ale hlavně skvělej a pozitivní člověk. A mimochodem, žhavé info pro budoucí nevěsty – fotí i svatby! Tady je odkaz na všechny naše společné fotky, tak se můžete mrknout a uložit si je <3 Ještě jednou mockrát děkuji všem partnerům akce, kamarádkám, rodině a vám všem, co jste včera dorazili. A slibuju, že udělám všechno pro to, abych mohla něco podobného uspořádat znova a potkat se všemi, co se na tenhle meetup nevešli. Užijte si zbytek večera! x


And the beauties this couldn’t happen without! <3 The last beauty is behind the lens and I’m so thankful she agreed to be the photographer of the event. Dani is sooo talented, but also such a lovely and positive person. And by the way, hot information for future brides – she does weddings as well! I want to say a huge thank you again to all of the partners, my friends and family, and all of you guys that were there yesterday. And I promise I’ll do my best to organize something like this again and meet all of you that didn’t fit in at this meet up. Enjoy the rest of the evening! x

27 comments

Reply

Markétko, zase nemůžu říct nic jiného, než Nádhera s velkým N <3 jako mnoho dalších bych si tam přála být s váma, tak snad příště, až kolem mě nebude tolik povinností 🙂

Reply

Děkuju moc <3 Tak snad to příště vyjde! 🙂

Reply

Markét, popravdě si někdy připadám jako tvoje kamarádka. Jsi tu pro mne,když je mi nejhůř, v každé špatné situaci si vybavím tvoje slova a hned jde vše lépe. Nikdy jsem neměla vzor, nesledovala nikoho pravidelně na youtube,instagramu. Ale ty jsi doopravdy “stvoření”,které dává všem sílu,motivaci a dělá život lepším. Touhle akcí jsi už dokázala to co jsi, obdivuhodná a dokonalá.Nejen že v tobě věří tvý nejbližší, ale i my fanoušci. Nemohla jsem tě bohužel poznat osobně, proto ti chci říct děkuju. Děkuju za to že jsi! ❤️

Reply

To je tak krásný ❤️ Mockrát děkuju, Anetko, moc si toho vážím ❤️

Reply

Krásné fotky! Celá akce se mi zamlouvala hned od začátku, ale že to bude až takové wow, to jsem nečekala.? Moc mě mrzí, že jsem se meet-upu nemohla zúčastnit, přesto jsem moc ráda, že se vše povedlo, všechno si to krásně užili a podpořila se dobrá věc.? Palec nahoru, Markétko!?
http://www.terainchester.blogspot.com

Reply

Mockrát děkuju ?

Reply

To co napsala Žofia je jen čista závist človeka který v životě nic nedokázal.
Markétko,jste úžasná jsem Vaše velká fanynky,preji Vám spoustu dalších úspěchů a hlavně zůstaňte pořád taková jaká jste.
S pozdravem Veronika

Reply

Mamičkám v núdzi prispeješ 6000 a kúpiš si kabelku za 40000 a budeš hlásať a prezentovať sa ako ľudomil. Tlieskam.

Reply

Myslím, že je moje věc, jak a za co utrácím svoje vlastní peníze. Organizaci Na počátku jsem podpořila nejen svým příspěvkem, ale celkovým zvýšením povědomí a upřímně uspořádat takhle velkou charitativní akci stálo dost úsilí a času. Ale to je klasika, některým lidem se člověk prostě nezavděčí, ať udělá cokoli, takže si mysli co chceš, hlavně si nezapomeň zamést před svým vlastním prahem 🙂 Hezký den

Reply

Ja upratané pred vlastným prahom mám, a keby som nemala, ten koment by som ti tu nedávala. Sama sa snažím podporovať rôzne organizácie ako môžem. A ďakujem ti za tvoje “cenné“ rady do života, ale určite za zaobídem aj bez nich. Prajem ti krásny zvyšok dňa

Reply

A podle čeho jako soudíš, jak často pomáhám neziskovým organizacím? Nevšimla jsem si, že bys měla přístup do mého internetového bankovnictví 🙂 A nemáš vůbec zač, já se zase obejdu bez tvých smysluplných komentářů 🙂 Měj se hezky

Reply

Komentář slečny výše absolutně nechápu. Markétko každopádně se drž, vždy se najde někdo takový. Jeden b*bec však neznamená nic, za tebou stojí celá armáda žen, které tě obdivují, váží si tě a zbožňují tě. 🙂
To co ta paní psala je jen důkaz toho, jak přemýšlí ona. S tebou to nemá nic společného.
Pokračuj dál v tom co děláš, inspiruješ ty, co na sobě chtějí makat a motivuješ nás dotáhnout to dál, lépe se o sebe starat.
Máme tě rádi ?

Reply

Ahoj Veru, děkuji za milá slova ❤️ To se neboj, naprosto s tebou souhlasím, tihle lidé většinou takhle jen ventilují nějaké vlastní problémy, nijak se mě to nedotýká a vždycky se snažím soustředit svojí pozornost jenom na vás, pro které tvořím ? Takže děkuju, krásný zbytek pondělí ☺️

Reply

Evidentne máš dosť voľného času, aby si riešila tento môj zmysluplný komentár, ale ja už nemôžem za to, že ty neznesieš kritiku. Maj sa krásne.

Reply

Haha, tak to je dobrej bizár, že člověk, který tráví své pondělní dopoledne tím, že refreshuje můj blog a čeká na mou odpověď mi napíše komentář o tom, že já mám dost volného času 😀 No, tím bych tuhle diskuzi s dovolením ukončila, přeju ti úspěšný a produktivní týden 🙂

Reply

Pani, to jsou nadherny fotky!
S laskou, Sandra / https://shineoffashion.com/
https://www.instagram.com/sandraslusna/

Reply

Děkujeme <3

Reply

Markétko já musím souhlasit s tou paní, co ti psala. Tvá videa sleduji od začátku, ale poslední dobou mám pocit, že je to jen prohlídka tvého úžasného života, a co všechno jsi můžeš dovolit a my ostatní ne. Neber to špatně, ale nejvíc ovlivňuješ mladé holky ve věku 10-15 let, které se chtějí oblíkat jako ty a nemůžou jsi to dovolit, a pak pláčou a mají pocit, že nebudou perfektní, protože nejsou jako ty. Znám takové děvče z mého okolí, je to dcera od mé kamarádky. Jsi milé děvče, ale myslím, že by ses víc měla zaměřovat na své okolí, a hlavně co prezentuješ, než na sebe a svůj dokonalý život.

Reply

Hezký večer, děkuji za váš názor, nicméně já si stojím za tím, že od začátku svůj život ukazuju takový, jaký je a cílem mojí tvorby je inspirovat, ne se předvádět, ale už samozřejmě záleží na každém, jak si to přebere. To se mám stydět za to, že tvrdě pracuju na svém snu a radši nemám ukazovat nic, abych v někom nevzbudila negativní pocity? Naopak si myslím, že je hezké ukazovat to, že když má člověk nějaký cíl a jde si za ním, tak je možné všechno. A proto jsem sdílela i mojí cestu co se práce týče, mluvím o akné, abych ostatním dodala naději, mluvím o svojí cestě k sebevědomí a snažím se předávat pozitivní energii. A mimochodem, když už jste to zmínila, dívky ve věku 10-15 let nejsou moje cílová skupina a netvoří ani 10% mého publika.

Reply

To, že si může dovolit sama sobě udělat radost díky své několikaleté snaze a tvrdé práci je něco špatného? Že na to někteří nemáme ano, bohužel. Ale kde je napsané, že se nemůžeme mít stejně dobře nebo i lépe? Každý svého štěstí strůjce, tohle by bylo v prvé řadě dobré si uvědomit 😉 Závist je šílená věc a považovat cizí radost a úspěch za něco špatného a vychloubačného nemá nic společného se zdravým rozumem. Tvůj komentář je absolutně zcestný…
Markét dělej dál to co děláš, protože to děláš dobře! 🙂

Reply

❤️

Reply

Chápu že se mohu lišit názory, ale u některých komentářů zde kroutím hlavou…
Za prvé uspořádat akci, která je na dobrou věc je skvělá myšlenka a hodně práce zatím, to že Markéta dala navíc příspěvek (a je jedno jaká je jeho výše) plno podobně známých lidí nejsou takto krásně smíšlejících lidí. Je zajímavé že se u nás v tom menším sociálním světě tohle řeší víc než v zahraničí (tedy aspoň dle mého osobního názoru). Nevidím důvod proč lidi musí řešit ty druhé a nebo je to opravdu zavist ?!
Snad každý má dostatečně zdraví selský rozum a ví, že když bude na sobě pracovat tak jako Markéta může dosáhnout také úspěchu, který bychom si vzájemně měli přát všichni a ne si jenom závidět. Že když bude člověk pilný dosáhne svých tajných přání třeba vysněné luxusní kabelky, cestování po světě apod.
Ale pokud toho člověk chce dosáhnout musí se snažit a jít si za svým cílem až do konce a nevzdám to.
A s těmi mladšími děvčaty … vždycky to bylo a bude, že mohou sledovat kohokoliv i když to není úplně jeho cílová kategorie. Děvčata se budou vždycky srovnávat s celebritama, svýma idolama. A pokud pláčou potom že něco nemají co jiní tak to je už o sebevědomí a úsilí na sobě pracovat.
Myslím si, že má Markéta svou komunitu lidí rozumnou a že dokáže motivovat a inspirovat, že má svůj obsah co prezentuje skvělý a nepotřebuje na něm nic měnit. A já ji přeju, aby byla nadále úspěšná a plnila si své cíle a mohla nás tak ostatní motivovat, ať si jdeme za těmi svými sny! 😉

Reply

*zdravý selský rozum, chybička se vloudila:)))

Reply

*zdravý selský rozum, chybička se vloudila:)))

Reply

Mrzí mně, že když vyjádříte svůj názor jste osočování a bráni za blba či už ze strany Markétky, nebo jejích obdivovatelek (tady i na youtube). Nicméně když vidím ty reakce, potvrdilo se mi, co jsem psala, ale dekuji Markéto, že jste mi odpověděla a napsala svůj názor. Samozřejmě, že hned každý psal, že Vám závidím, co není pravda. Je to podle mne skvěle, že tak mladá holka, je finančně soběstačná, jde mi jen o to, co už jsem zmiňovala, ale to bych se opakovala a byla znovu osočovaná od holek o polovinu mladší než já, co nemám za potřebí. Přeju Vám jen to nejlepší.

Reply

Milá Alice, myslím že vás tady nikdo neosočil ze závisti. Jen tu všichni diskutujeme. A ohledně věku, že nemáte zapotřebí se dohadovat s o polovinu mladšími než jste vy…
Jak jsem psala o těch dívkách ve věku 10-15 je prostě fakt, tak jako si děti na ZŠ porovnávají mobily, oblečení apod.

Reply

Paní Alice, zkusím Vám ukázat opačný pohled na věc. Je mi 30 let od 15 let pracuji, po dokončení VŠ jsem začala podnikat a podnikám 6 let. Dlouho jsem chtěla něco změnit, zdálo se mi, že jsem zamrzla na jednom místě a pořád se užírala tím, co dělám špatně, že můj život není takový jaký bych chtěla a zrovna díky Markétce a jejímu postoji, chování a motivaci, že to dokážu, jsem se donutila se svojí nespokojeností něco udělat, otevřela jsem si kancelář, kterou jsem se bála otevřít, protože bych nemusela třeba uspět. Samozřejmě se to pořád může stát, ale díky Markétce vím, že i když se tak stane, tak to zkusím znovu a budu to zkoušet tak dlouho dokud nedosáhnu toho, co chci. Myslím si, že vzhlížet k někomu by nás právě mělo posouvat k našemu cíli a motivovat nás, být lepší, zjistit, co vlastně od života chceme, je pochopitelné, že děvče, kterému je 10-15 toto zatím ještě neví a je na rodičích a okolí, aby jí vysvětlili, že když budou tvrdě pracovat a snažit se, budou to mít jednou také. Nemůžete vinit Markétku z toho, že dnešní děti jsou nedočkavé, chtějí všechno hned a ideálně bez práce. Ona je odrazem toho, že když se člověk snaží a obětuje se pro to, co chce, tak toho dosáhne. Přeji Vám krásný slunečný den 🙂

Reply

❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.