Krásnou sobotu, moji milí! Mám pro vás nové video, ve kterém se s vámi podělím o to, jak se starám o své nehty a jak vypadá moje domácí manikúra. Samozřejmě nejsem žádný profesionál, ale mně osobně tenhle postup už několik let vyhovuje 🙂 Snad se vám bude líbit. Užijte si večer!

PS: na hotelu máme neuvěřitelně slabý internet, takže se mi nedaří nahrát fotky na blog, každopádně hned jak se vrátíme domů, zahltím vás články z Paříže!

4 comments

Reply

Super Video Marketko! <3

Reply

Ahoj Markétko, skvělé video. Již dříve jsi říkala, že se problémů domluvíš v anglicky. Nechtěla by jsi někdy natočit video také o angličtině?

Reply

Taky by mě zajímalo jak jsi se naučila skvěle a plynule angličtinu, bojuji s tím roky, třeba by jsi mohla dát pár tipů pro nás věčné začátečníky.

Reply

Holky, já ale upřímně moc tipů nemám :/ Mě angličtina vždycky bavila, základy mám samozřejmě ze školy, ale hodně mi dalo i sledování Youtube, seriálů a filmů v angličtině. Krásně pochytíte různé fráze a přízvuk. Je podle mě důležité se tím jazykem pořád obklopovat a hlavně se nebát mluvit 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.