Dnes ráno jsme vyrazili na snídani do našeho oblíbeného Coffee roomu. Většinou si tam dávám smoothie bowl, ale minule mě úplně nenadchla – a hlavně venku je asi -150 stupňů, takže jsem si dala radši teplou pohankovou kaši. Bože, to byla taková dobrota! Vilda šel na jistotu a dal si jejich skvělý chleba s avokádem a sušenými rajčaty. Proč takových míst, kde je příjemné prostředí, výborné zdravé snídaně a skvělá káva není v Praze víc? Nebo o nich jen nevím? 🙂 Kam tady chodíte vy, kde to máte rádi?


This morning we went to our favorite Coffee room for breakfast. I usually go for a smoothie bowl, but I didn’t really like it the last time we were there – and it’s like -150 degrees outside, so I chose their buckwheat porridge. And gosh, it was so delicious! Hubby had their avocado toast with dried tomatoes, he loves it. It’s so sad that there are not many places in Prague where you can have a nice healthy breakfast, great coffee and the place itself is nice. Or maybe I just don’t know about them? 🙂 If you guys are in Prague, where do you like to go for breakfast?

9 comments

Reply

Hezké odpoledne Markétko, budu muset do Prahy jezdit časteji (mám tam svou milovanou sestřenici), abychom si zašly taky na takový brunch! Protože bydlím kousek od Olomouce na vesnici, kde takovéto vymoženosti nemáme. Pokud ale jedeme do města, vždy zajdem alespoň na kafe, protože doma kávu moc nepiju, spíš čaje a vodu! Sepisuju si ale všechny tvé tipy na kavárny, brunche, obědy, večeře a jakmile budu opět v Praze, tak to všechno obrazíme 😀 Xoxo P.

Reply

krásné fotky! 🙂 já byla v Coffee roomu jen jednou, protože nejsem z Prahy, ale moc se mi tam líbilo! narazily jsme na něj s kamarádkou úplnou náhodou a až pak nám došlo, že jsme právě V TOM Coffee roomu 😀 na pražské podniky tip nemám, ale pokud zase někdy vyrazíte do Brna, doporučuju rozhodně Coffee Trail ♥♥

Reply

Coffee room je laska! Ja tam mela jejich avo chleba, ale urcite bych priste az budu v Praze tam rada vyzkousela neco jineho. <3
Sandra

Reply

Vypadá to skvěle! Já moc pohanku nemusím, je v ní něco, co mi opravdu vadí a to jsem se ji snažila přimíchat do všeho možného! 😀 V Praze jsem jednou za čas, takže ti žádná nová místa nejspíš neporadím, ale určitě bych ti ráda doporučila naší kavárnu v Kolíně, která se jmenuje Tradice a co se týče jídla i interiéru, nemůžu si ji vynachválit!:) Super fotky!
http://www.terainchester.blogspot.com

Reply

A co takhle Satsang v Krymské?

Reply

Tak o tom slyším úplně poprvé! Děkuju za tip 🙂

Reply

Já mám momentálně nejradši forrest bistro, ale to už znáš, ale dobré recenze jsem viděla ještě i na Lavande. ?

Reply

Moc dobrou kasi jsem mela v CafeFin, maji i super avotoast. Na pracovni bruch rada zajdu do Coffe Corner Bakery na Vinohradech, maji spoustu vajickovych moznosti. Jelikoz je nejim, nemuzu posoudit, ale mezi me favority rozhodne patri snidanove burrito 🙂 Budu rada i za dalsi tvoje jidelni tipy, tech totiz neni nikdy dost ?

Reply

Já na snídani vůbec nikam nechodím (pokud nejsme někde na dovolené, např. u moře, na horách, nebo tak). Ale tohle vypadá dost dobře 🙂 Pohankovou (ani ovesnou) kaši jsem nikdy neměla, ale je to tak krásně nazdobený, že se mi sbíhají sliny a v nejbližší době bych to chtěla moc ochutnat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.