Asi nejlepší věc, kterou jsme v Barceloně dělali, bylo ježdění na kole po pláži <3 Jestli tam někdy budete, ať už v jakoukoli roční dobu, tohle prostě musíte udělat. Přes aplikaci jsme si půjčili kola Donkey Republic, kterých je různě po městě spousta a byly super. Já se teda na kole docela bojím a nejsem si v jízdě úplně jistá, ale zvládla jsem to a moc jsem si to užila. Před týdnem touhle dobou jsme si užívali náš první den v Barceloně, teď sedím doma v pyžamu s rýmou, haha. Ale snad se dám co nejdřív zase do kupy. Užijte si víkend! x


The best thing we did in Barcelona was biking around the beach <3 If you ever find yourself in the city, you have to do this, no matter what season it is. We rented our bikes through Donkey Republic app, they have their bikes all over the city and it’s super easy. I have to admit I’m a bit scared of biking, but it was fun. It’s been exactly a week since we were enjoying our first day in Barcelona, now I’m sitting at home in my PJs with a stuffy nose, haha. But I’ll hopefully feel fine again. Have a lovely weekend guys! x

6 comments

Reply

Och, z tých fotiek ide taká skvelá energia. Sú krásne! <3 V Barcelone som ešte nebola, no je to jedno z miest, ktoré chcem určite navštíviť.
Prajem skoré uzdravenie. 🙂

Reply

Marketko, mas tak uzasny styl oblekani. Neudelala bys nejake video nebo nenapsala, co mit v satniku? Proste nejake zaklady.. Moc by mi to pomohlo! ???

Reply

Nádherné fotky, musel to být skvělý zážitek! Hlavně, že jste si to v Barceloně užili :)) A brzy se uzdrav!

Reply

Opět krásné fotky. Já jsem si půjčila jednou v životě kolo v Itálii, byla to hrozná sranda. ? Jinak s tou rýmou s tebou soucítím. Jsem na tom stejně jako ty. ?

Reply

Opět krásné fotky. ? Já jsem si půjčila jednou v životě kolo v Itálii, byla to hrozná sranda. ? Jinak s tou rýmou s tebou soucítím. Jsem na tom stejně jako ty. ?

Reply

Je to krása, také bych hned někam vyjela za teplem! Přeji brzké uzdravení!
http://www.terainchester.blogspot.com

Reply

Jeeeee, jako vzdy krasne fotky! My jsme si tenkrat kola nepujcily, ale musel to byt urcite zazitek!
Sandra / https://shineoffashion.com/
https://www.instagram.com/sandraslusna/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.