Náš druhý den v New Yorku jsme odstartovali procházkou skrz Central Park. Tohle kluziště je úplně boží a včera jsme se tam museli vrátit, abychom si tam taky zabruslili!


We started our second day in NYC with a walk through Central Park. This ice rink is so damn cool so we had to get back there yesterday and did some ice-skating as well!

Došli jsme k MET, kde jsem si samozřejmě musela udělat fotku na schodech, kde sedávala Blair 😀


Then we went to MET where I totally had to take a photo at the stairs where Blair used to sit 😀 

Ale šli jsme i dovnitř muzea a strávili jsme tam zbytek dopoledne.


But we went inside as well and spent the rest of the morning there.

Na oběd jsme si zašli do Candle 79, což je nádherná restaurace na Upper East Side a jídlo bylo naprosto perfektní.


We had lunch at Candle 79, it’s such a beautiful restaurant at Upper East Side and the food was absolutely perfect.

Pak jsme pěšky došli k 5 Avenue a já jsem podlehla nákupům, haha. Ale ne, měla jsem seznam věcí, které jsem si tu chtěla koupit a skoro všechny jsem si je během chvíle odškrtla, takže žádné nákupní šílenství se nekonalo. 


We walked up to 5 Avenue and I went crazy with shopping haha. No, I had a list of things I wanted to buy so it was pretty quick. 

Celý zbytek odpoledne jsme strávili v Central Parku a prošli ho odspoda až nahoru. Neskutečné místo!


We spent the rest of the afternoon walking at Central Park. It’s such a beautiful place!

Cestou na večeři jsme narazili na tenhle kouzelný antikvariát. Žádná knížka mě nezaujala, ale ta atmosféra byla kouzelná.


On our way to dinner we came across this cute little bookshop. I didn’t find any book I liked, but the atmosphere of the shop was amazing. 

A na večeři jsme byli v hezoučké restauraci v Peacefood Café. Jídlo bylo super, ale teda takhle velkou porci jsme snad ještě nikde neměli 😀 Většinou všude jídlo dojím, i když nemůžu, ale tohle se fakt nedalo. Mám ještě spoustu fotek z NY, které vám sem budu postupně přidávat, kvůli Vlogmas jsem to tady vůbec nestíhala. Na pár článků se teda ještě můžete těšit! Zatím se mějte krásně, pusu! x


And one last stop – dinner at Peacefood Café. The food was great, but the portion was GIANT 😀 I always eat everything I have on the table, but this was just too much even for me. I have a lot of photos from NYC to show you, I just haven’t had the time to post them yet because of Vlogmas. Have a lovely day guys, hugs! x

8 comments

Reply

Super článek Markétko! Pořídila jsi si v NYC krásný Gucci pásek, kterej mám já taky na wish listu a přemýšlím pořád, jestli pro něj jet do Prahy na Pařížskou a nebo to Vídně, protože obě města mám tak stejně daleko (tu Vídeň možná i blíž). Takže krásnej kousek jsi tam ulovila. ?Zbytek haulu by mě taky zajímal. Protože jsem taková nakápní maniačka! ? Jinak město je to fakt nádherný a tak vánoční atmosféra vypadá úplně úžasně!

Reply

Moc děkuji! Hehe, jsi všímavá! Já po něm koukala asi dva roky, tak jsem si řekla, že si to takhle spojím se zážitkem z NY – pak k tý věci máš ještě takovej hezčí vztah podle mě <3 Haul se pokusím do nějakého vlogu zahrnout, musím se přiznat, že jsem si toho koupila víc, než jsem plánovala, haha 😀

Reply

I think that iceskating in NYC around Christmas time would be at the absolutely top of my bucket list. I really want to do that one day. I’m loving your pictures so much, the MET was one of my favorite museums ever!
Lucie,

http://thefrenchpier.blogspot.com/

Reply

You have to do this one day! It felt like a dream <3 Thank you, L. <3

Reply

To je uzasny! My taky letime do NYC na Vanoce a uz se nemuzu dockat!!!

Reply

Jee, nejvic si to uzij! <3

Reply

To kluziště vypadá dokonale! Já jdu bruslit dnes, ale jen na zimák, tyhle výhledy budou mít určitě větší kouzlo, ani si neumím představit, jak to muselo být nádherné ♥

Reply

Bylo to fakt úžasný <3 Užij si bruslení! x

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.