IMG_9851 IMG_9858 IMG_9852

Hi guys! How are you today? I was at home since Sunday evening (!!!) so I desperately needed to put some make up on and GO OUTSIDE this afternoon. That's what happens when you work from home and you don't have any friends living in the same city haha. But no, I'm happy that I could stay at home during the first days of my cat living here with us, it seems she's more than happy so we're happy too because we were a bit worried how she was gonna react to the change. She's the sweetest little baby! Anyways, I went outside to shoot some outfit photos for you and then we just went to the grocery store to buy some food and grabbed a smoothie on the way home. And we also went to a print store to print something that we want to put in the frames in our living room, but it didn't turn out so well so we're gonna print it again somewhere else tommorrow. We're still not done with the apartment yet but I promise I'll show you some photos (or maybe even apartment tour video? :P) when we're done! 


Ahoj všichni! Jak se dnes máte? Já jsem byla od neděle večer (!!!) zavřená doma, takže jsem dneska už vážně potřebovala se namalovat a jít VEN MEZI LIDI. Takhle to dopadá, když pracujete z domova a nemáte kamarády ve městě, kde žijete haha. Ale ne, jsem ráda, že jsem byla doma během prvních dní, co si Sofinka zvykala na nové bydlení, zatím to vypadá, že je naprosto spokojená, takže z toho máme radost, protože jsme se přece jenom trochu báli, jak na tu změnu bude reagovat. Ale je vážně úžasná! Každopádně, odpoledne jsme pro vás šli nafotit outfit, potom jsme jeli nakoupit a cestou domů si zajeli pro smoothie. Byli jsme ještě v tiskárně, protože konečně chci dát obrázky do rámečků a pověsit je v obýváku, ale nedopadlo to úplně podle mých představ, takže nejspíš zítra ještě zajdeme někam jinam a zkusíme to vytisknout znovu. S bytem ještě nejsme úplně hotoví, ale slibuju, že vám ukážu nějaké fotky (nebo možná i apartment tour video? :P), jakmile to tu doděláme! 

6 comments

Reply

Ahah I know that feeling of finaly going outside after a few days of just staying in!! It just feels good sometimes to stay in, doesn't it? 

Lucie, xx

http://thefrenchpier.blogspot.com

 

Reply

Totally! xx

Reply

To zni jako super odpoledne, jsem zvedava na dalsi update z vaseho bytu!!! A jsem zvedava na outfit, ten svetr jsem uz videla u tebe na insta a uplne jsem se do nej zamilovala!

Sandra

Reply

Fotky outfitu zitra :*

Reply

Ahoj Markét, dneska jsem se měla báječně. Užili jsme si výlet kolem Korfu a poznali krásná místa. Už se těším na fotky či video z bytu. Krásný zbytek dne a spíš dobrou noc ?

Reply

Já vám zááávidim! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.