I love mornings in our apartment, especially when it's sunny. So beautiful <3 I woke up pretty early today because I had a long day ahead of me. 
// Miluju rána v našem bytě, obzvlášť, když je takové počasí. Nádhera <3 Dneska jsem vstávala docela brzo, protože jsem před sebou měla dlouhý den.

After my usual warm water with lemon, I got myself ready for the day. This was my outfit, everything is from H&M.
// Jako každé ráno jsem hned zamířila do kuchyně pro svojí teplou vodu s citrónem, a potom jsem se začala připravovat. Tohle byl můj dnešní outfit, všechno je z H&M.

The most important part of my morning – breakfast! I've been eating this buckwheat porridge every single day lately. So yummy and healthy!
// Ta nejdůležitější část každého mého rána – snídaně! Tuhle pohankovou kaši jím poslední dobou pořád. Je výborná a zdravá!

Around 9AM I went to the railway station (the buses were full and I'm too scared to drive haha) and took a train to Prague. I had my acupuncture treatment done. Can you believe it's been more than three months since I started the treatment? I love it, it's such a calm part of my day. And the most importantly, it really helps.
// Kolem deváté jsem vyrazila na nádraží (autobusy byly vyprodané a bojím se řídit haha) a jela vlakem do Prahy, kde jsem byla objednaná na akupunkturu. Věřili byste tomu, že už tam chodím přes tři měsíce? Mám to moc ráda, je to vždycky taková relaxační chvilka uprostřed hektického dne. A to nejdůležitější je, že to vážně pomáhá.

Then I went to work for some meetings and stuff. As I told you yesterday, a lot of things are going on right now and I can already feel the stress, but I'll get used to it for sure 🙂
// Potom jsem jela do práce na nějaké schůzky a tak podobně. Jak jsem vám psala včera, je toho teď docela dost a už začínám pociťovat větší stres, ale určitě si na to zvyknu 🙂

When I came home in the evening, I put on some workout clothes and did a short strenght workout in our bedroom.
// Když jsem večer přijela domů, hned jsem se převlékla do sportovního a chvíli jsem cvičila.

So that was my day! Now I'm gonna do the dishes and get some sleep. God, I'm such an adult now haha. Good night <3
// Tak takový byl můj den! Teď už půjdu jen umýt nádobí a konečně spát. Achjo, jsem najednou nějak moc dospělá haha. Dobrou <3

6 comments

Reply

Tyhle posty jsou moje nejoblíbenější <3 

Reply

To jsem ráda, moje taky 🙂 <3

Reply

Super fotky, tyhle randomy prosim casteji!!!! Mam tyhle clanky moc moc rada a mmmmhh, tu snidani bych si ted dala, hehe. 😉 Jinak ti to moc slusi!

Reply

Děkuju 🙂

Reply

Jsem ráda, že nejsem jedinej posera na řízení:D Za volant jsem nesedla 2 roky.

Reply

No, já jsem se teď po víc jak roce snažila trochu řídit a fakt je to hrůza 😀 S automatickou převodovkou to ještě celkem jde (když nemusím parkovat), ale ještě k tomu řadit? To mě fakt zabíjí.. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.